İmei Numarası verilen 'OPDA' Güvenilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
İmei Numarası verilen 'OPDA' Güvenilirmi
Opda Çin Sitesine İMEİ Numramızı Veriyoruz Sertifika Almak İçin Mecburuz.Ben Bu Siteye Güvenemiyorum Önceki Telefonumun İmeisini vermiştim yeni tel aldım bunu daha vermedim verirsem klonlama vs yapıp benim tel gidermi.Simdilik Bişey Olmadı Ama 1-2 Sene Sonra Telefona Ne Olur Bilemiyorum.Sizce Güvenlimi Yeni Telfonumun İmesini Vermelimiyim Sizin Fikirleriniz Nedir.Siz Verdinizmi İMEİ Numranızı..

Revengeful

Emekli Yönetici
Normalde güvenilmemesi gerekiyor ama başka bir seçenek yoluda görünmüyor. Zaten binlerce kişi yapıyor bunu daha kimsenin şikayetini görmedim

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
simdilik sıkıntı yok ama ilerde olurmuki.zaten teli klonlarlar en fazla bunuda faturayla actıramzmıyız

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
KArdesim Hic Bulasma Çin Dedimmi Duracaksın Bunlar Klonlamada Uzmanlar! Sonra Ortada Kalırsın! :oke:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ben Çince değil de İngilizce sitesine verdim IMEI numaramı istiyorsa klonlamayı denesin nasıl olsa çalışmaz :D Şöyle ki:
IMEI Numaraları ülkelere göre verilir ve kayıt ettirilir yani Türkiyede faturalı olarak aldığınız ürünün IMEI numarasını Türkiye dışındaki bir yerde telefonuna kopyalama yaptığında o kişi bulunduğu koordinatlar içerisinde koordinata uygun olmayan bir IMEI numarasını telefonuna yüklemiş olacak. Bunu düzeltmek için bir yol benim bildiğim henüz yok Legal olarak kayıt ettirmesi gerek bunun için de IMEI kontrolü yapılıyor. Bkz. Bizde bir dönem herkes klon telefonlarının IMEI'leri kayıt ettiriryordu Yurtdışından gelen IMEI'ler Tr'de çalışmadı Tr'deki eski telefonlara ait IMEI kodları yeni telefonlara aktarıldı ve öyle kayıt ettirildi.

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
yani klonlasa bile türkiyede onun klonladıgı telefon calısma öylemi anladım peki bizimkine bişey olurmu.zaten opdanın cin ve ingilizce siteleri aynı degilmi zaten ikiside opda

cgedikk

cgedikk

Üye
arkadaşım bende kesinlikle güvenmiyorum. ben imei numaramı vermedim vermem de.. tavsiye etmiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt