hack yapmadan sertifika almadan unsigned uygulama kurmak!! yaptım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

yorulmaz23

Üye
Ben denedim Bizzat. Sertifika hatası verip yuklenmeyen uygulamaları. yuklemeye baslıyor fakat budefada korumalı uygulama hatası verıyor.

Starsley

Yaptım. Olmadı.

dertlikes1

dertlikes1

Üye
Ben denedim olmadi

kral_can

Üye
lanet olsun bu sertıfika işine.uzman biri varsa bu isi en iyi en sorunsuz yöntem icin ne yapmam gerektıgni biri söylesin kafayı yıcem

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kardeşim işlem bittikten sonra dosyayı kaydetmiyorki?

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Opda ya 1 dk da kaydoldum. 2 sanıye de sertifıka werdler. Kafam rahat .cepte ımzala kur.

BlackCurse01

BlackCurse01

Üye
aynen yaptım kardeş sertifika hatası diyor. bende sis editörün Türkçesi var ordan yaptım dediklerini ama bu sertifika hatası olayından kurtulamadım. eline sağlık konuyu çok güzel açıklayıp emek sarfetmişsin. teşekkürler.

lejyoner00

Üye
ben yaptım olmadı ama paylaşım için teşekkürler

pasha14

pasha14

Üye
Arkadaşım oradaki .cer dosyaları büyük ihtimalle senin sertifika dosyan. Senin sertifikan bizim işimize yaramaz çünkü ; senin İmei numarana göre sertifika yapılmıştır.

fatih_123

Üye
opda dan sertifika alabilrsiniz.. elinizde faturası olduğu için hiçbirşey olmaz merak etmeyin. isterlerse IMEI inizi binlerce kez kopyalasınlar :D ben aldım şahsen gayet güzel oldu. N8 telefonumöda kullanıyorum

AllEyesQnMe

Üye
denedim başarısız oldu arkadaşım. Conversation uygulamasını denedim birazdan baska şeylerde bakıcam. Bakalım sonuç değişecek mi

draligus

draligus

Üye
Leftup ile imzaliyor ama butun programlarda gecerli olmayabilir bu sertifika..ben JUST IT HACK!! oneririm.2 dakika suruyor ebn yaptim N8 de simdi hackli..sertifika sorunu yok ve butun dosyalara tam erisim..bence daha garanti gibi..
detaylı bilgi verebilir misiniz_?

bozkurt955

bozkurt955

Üye
kusura kalmada bir b. yaramıyor 50 defa yaptım sertifika hata sı veriyor :D başka baharda görüşmek üzere

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
olmuyo ki.

hsn6262

hsn6262

Üye
bu opda dan sertifika alanlar nasıl becerdiniz bu işi benim 2 ay oldu hala aynı yazı yazıyor ^ Being produced ^ kıl oldum bu yazıya yardım pls

uribaju

uribaju

Üye
bu işlemi 2 yıl önce denemiştim.. olmuyor!!

asik24

Üye
Olmuyor bir işe yaramıyor ama uğraştığın için sağol.

Sk.Safak

Üye
evet olmuyor :)

Hologlv

Üye
Orda nın sitesı ne

----------Eklendi @ 11:53:13 ---------- Yazıldı @ 11:52:58 ----------

Opda nın sitesı ne

dekor67

dekor67

Üye
opda flan hkaye şuan hç bıq sıte sertfka wermyo