imei mağduriyeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkmoon34

Üye
    Konu Sahibi
imei mağduriyeti
arkadaşlar telefonumu üç sene önce sıfır kvk bayisinden aldım ve telefonumu benden başkasıda bu zamana kadar ne kullandı ne tamire gitti yani hep bendeydi.. geçenlerde mesaj geldi telefonum imesi klonlanmış kapatıcaklarmış 1 aya kadar falan filan bu yaşıma kadar 30 telefon almış değiştirmişsem ilk defa başıma böyle bir olay geldi ben hep sıfır tel alırım ve genelde 3-4 sene kullanır yaşı ufak bir yiğenime hediye eder gider yenisini alırım..

sordum soruşturdum bu işden kurtulmanın tek yolu bir form doldrup sadece telefonu kendi hattımda kullnamakmış bana saçma geldi.. yaptırmadım şikayetimvar.com a şikayet yazıcakdım imei yazdım birde ne göriyim durumu benden beterler varmış yüzlerce kişi turkcell den almış adam kampanyalı tel 3 ay sonra tel imei klone hatası vermiş genpa kvk ve diğer bütün kurumlardan tel alanlarda varmış bir sürü mağduriyeti olan insanlar var.. yalnız olmadığımı bilmek beni bir nebze rahatlatsada bu olayın çok basit bir şekilde olabiliceğini öğrendim..

şaşırdığım konu şu böyle güvenliği en az inanları mağdur edebiliceklerini düşünmeden bir sisteme nasıl geçiyorlar koskoca turkcell kvk genpa nın bile sattığı tellerin imei leri kopyalanıyorsa ve vatandaşın bir suçu yoksa bunda suçlu kim..

arkadaşlar insanları resmen illagaliteye teşvik ediyorlar illegal yöntemleri öğrenmeye mecbur bırakıyorlar ben telefonumu tekar dan çalıştırdım anlamışsınızdır bütün hatlardada çalışıyor çok güzel ama beni bu hale koyan ve bu sistemin bu düzenin bu çarkların dönmesinden memnun olan bir kesimi kınıyorum.. insanlar nasıl illegal yollara başvurup bu tür şeyler yapabiliyor şimdi anladım eskiden kızardım artık kızmıyorum insan başına gelmeyinceye kadar anlayamıyormuş..

telekomuda kınıyorum madem kontrol edemiyceleri bir sistem kurdular ve bu sistemin içinde insanlar numaraları kafalarına göre klonlayıp başka namuslu inalarıda mahduriyet içinde bırakıp onlarıda illegaliteye yönledirip teşvik ediyor o zaman bu sistemi ya komple kapasın yada bir ayarlama getirsin biri benim tel imemi klonlamış diye senin benim telimi kapatıp benim gibi namuslu helaliyle verigisyile sıfır faturalı tel amış adamı mağdur etmeye ne hakkın var sen böyle yaparsan bende gider başkasının telinin imesini alırım bu sitem bu çark her kez birbirini mağdur ede ede devam eder gider....

Birde şu var adamın tekinde iphone 4 var almış 2 bin tl ye gittim adamın imeisini aldım elimdeki 50 tl lik tele clone ladım ve kasti o imei yakalansın diyede elimden geleni yapdım maksat adam zor duruma düşsün 2 bin tl lik telide çöp olsun.. bunun için bile imemi kopyalıycak insalar vardır sistem bu kadar açık ve korunmassız bir sistem isteyen istediği gibi atını kovalıyor...
 

ilhanbey

Üye
telefoncuya git 5 tleye imei yüklet
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt