M@cros
Üye
Teşekkürler Flash Ustası Deniyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yazıları Biraz Düzenleme Yaptım
Bunu assets in içine bird.png olarak at.

Teşekkürler Flash Ustası Deniyorum
Yazıları Biraz Düzenleme Yaptım

teşekkürler Sağol Hiç aklıma gelmedi Button YapmaktanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu assets in içine bird.png olarak at.![]()

@Emre aktaş html5 yaptı kendi mesajında mevcut.Daha akıcı çalışıyor.Yeni mi güncellendi?

uğraşıyoruz Arka Plan güzel Bence Şu Boruları Değiştirmek istiyorum Hep aynı olmasınAbi arka plana şu oyunun orjinal arka planını koyarsan bir de yeniden başlatma butonu olursa güzel olur![]()

Kaydetme güzel olmuş.Ekranın sol üstünde de yazdırabilirsen daha iyi olur.@M@cros Teşekkürler Gif İçin Oyun Zamanla gelişiyor şuan Button İle uğraşıyoruz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yenilikler
Puan Kaydet'me Eklendi![]()

Yüklenirken sis ve jar dan farkı yok.ya nokia c7 de acamiyorum .wgz uzantili dosya. Sis yada jar falan olmuyomu yada wgz yi nasil acicam acil yardim
Hocam yuklenmiyor ki yani acilmiyorYüklenirken sis ve jar dan farkı yok.
iyi bi qt bilgisi olan bi insanın bu oyunda sıkıntı yaşayacağını sanmam çok da uzun süreceğini de sanmam küçücük birşey zaten hiçbir olayı yok.. Ama birebir port edilirse süper olur tüm özellikleriyle..Bu oyun için ugraşılsa en azından ?