[Ilko Tsenov] Belle Shell v1.01(0) Symbian^1 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

furkan5800

furkan5800

Üye
ohaaaaa manyak birde türkçeleştirsenizz tadından yenmez

AlpReis

AlpReis

Üye
bunun ev ekranı şeklinde olanı yokmu uygulama olarak bu tıklayıpta açılıyor her seferinde. birde sürekli kapatıyor kendini tekrar tekrar girmek zorunda kalıyorum. 5800 kullanıyorum.
Uygulama gerçekten 10 numara, ancak kendini kapatıyor ve otomatik başlama olsa süper olacakmış

furkan5800

furkan5800

Üye
50 mb ram yiyor şimdi farkettim bu ne

caglarrock

caglarrock

Üye
indirdim az sonra bakacam

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

virtuerdem8

virtuerdem8

Üye
Qt mobility 1.1.2 yüklü olduğu için yüklenmedi, güncelleştirmemi istedi. Qt mobility 1.1.3ü indirdim ama qt mobility yüklenemiyo neden olabilir?

BloodlyEnes

Üye
vaay güzell

deSmond55

Üye
yükledim fakat dosya paketi bozuk diyor açılmıor nedn acaba_?

volkangani

Üye
Ya benım widgetler çok küçük telefonum nokia 5250 bi sorun olmadan yükledim..Çok güzel kullanışlı..fakat widgetler küçük.resimdeki gibi değil...s.s büyültebilirmiyim böyle bir ayar yapılıyor mu?? (NOT:Eklenebilirse uygulamanın otomatik başlayabilmesi cok güzel olur ve sms geldiğinde ekranda belirmesi lazım aksi taktirde msj geldiğini göremiyorsun..Bunlar düzeltilebilirse. cok güzel olur...)

aslankaplants

aslankaplants

Üye
ben arkadaşın c6 sında denedim hiçbir sorun yok teşekkürler

deSmond55

Üye
QT mobility ykledm fakat hala qT bılesenı eksık dıor ne yapmalıyım?

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
arkadaşım qt mobility ve qt yüklü programın üzerine tıklıyorum açılmıyor ne biçim şey bu

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
Ustam eline sağlık mükemmel bir uygulama ama remin anası ağlatıyor (6 mb kadar duşurerek) ayrıca ek-rem de gelip yardım etmiyor

bygokhan1

bygokhan1

Üye
tek seferde yaptim hersey çok gùzel ama deli gibi ram yiyor bosta 16 mb ram kaliyor bosta

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
Eyw. Süper UyquLama Ama Bu Ram Sorunu Varken Hiç Bişey Yapamayız bu teLLere :naughty:

• Beğen
Tepkiler: rapcityyy

alperan900

Üye
Arkadaşlar benim c5-03 üm var yüklersem zarar gelmez demi silebilirim de bide garantiden çıkarır mı??Acil Yrdm

Legendary_484

Legendary_484

Üye
Arkadaşlar benim c5-03 üm var yüklersem zarar gelmez demi silebilirim de bide garantiden çıkarır mı??Acil Yrdm
sen ne diyorsun ben yükledim kırmızı bültenle aranıyorum :D yok arkadaşım bu basit bi uygulama

alperan900

Üye

sen ne diyorsun ben yükledim kırmızı bültenle aranıyorum :D yok arkadaşım bu basit bi uygulama

arkadaşım son bir şey daha sorucam smart installer geldi açtığımda yüklenecek uygulama yok dedi bende kaldırdıkdan sonra bu uygulamaları yükleyemiyorum bundan önce yüklemiştim şimdi dosya desdeklenmiyor dedi yanlış program mı kaldırdım.Nokia storeden yükleniyor ama sis gibi dosyayı açmıyor.Acil yrdm edermisiniz...

karagocul

Üye
arakdaşlar qt tam yüklü olarak 55mb ram var ama açılmıyor ne kadar ram lazım bu işe..

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
kardes telefon kendini koruma babinda acmiyor bu uygulamayi acilsada bu acikken diger uygulamalar calismaz gel vaz gec ben yukledim 5 dakka sonra sildim

Üst Alt