Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Ilko Tsenov] Belle Shell v1.05(0) S^1/Anna Signed
Sponsorlu Bağlantılar
redspawn
Üye
az önce kurdum harika teşekkürler
iskenlii
Üye
En sonunda yükledim ve beğendim teşekkürler.
muzaffer02
Üye
ben de Qt eksik diyo açmıyor
HakanSeven12
Üye
qt yükle o zaman
symbianbelle
Üye
signed direkt telefona atıp yüklüyor muyuz yoksa flash mı atmak gerekiyor
HakanSeven12
Üye
qt yükle sonrada bunu yükle
symbianbelle
Üye
teşekkürler....son bir soru videoyu izledim biraz kasma var gibi sende de aynı sorun var mı
HakanSeven12
Üye
ben direk yazılıma gömdüm kasma yok
nadirce
Üye
tesekkürler
- - - Eklendi - - -
tesekkürler
sonundakayıt
Üye
saolasın dost
gevhern
Üye
süper
cakabey52
Üye
5800 da qt installer ve mobility butun versiyonlarini denedim. En sonunda yuklendi ama bu sefer de program acilmiyor
telefonda daha onceden spb yukluydu. zaman zaman kullandigim icin onu kaldirmakda istemiyorum. acaba acilmamasina sebep bu olabilir mi?
16Fan1963
Üye
yetkin35
Üye
abiler bu nasıl olcakbi anlatın telefona attım acıyorum ' Qt bileşini eksik' diyo devam et diyorum yükleyince de acılmıyo nasıl duzeltirim
jetblacklife27
Üye
ya telim hackli qt yükledim uygulamayı yükledim açtığımda güvenlik hatası veriyor
suat_33
Üye
hersey güzel iyi de ram cok az kalıyo sisteme gömen biri paylassrsa cok ıyı olur bir de mesaj geldıgınde bildirm yok ekranda ve biriyle konusrken kırmızı basıyorm kapanmıyor bunların cozumu var mı bnde mı boyle sadace_?
omer9087
Üye
ewet arkadaslar bır kısıyı caldırıp kapatıcaz mesela kırmızı kapatma tusunu bastıgımızda kapatmıyor.. bunları çözebılen varmı.. bu sorun çözulebılse cok daha guzel olucak.. anlayanlar ilgilenırse cok sevınırım.. tesekkurler..
rapo
Üye
acil yardım ayarlara nerden gircez programın ??
logart67
Üye
mesaj yazarkende dahil her yerde 5800 orjinal tus takımını kullanıyo bunun cözümü nedir? belle tus takımı ve klavyesini kullanmak istiyorum bunu nasıl yapıcamı anlatırmısınız acil
AnKaRaLi dıablo
Üye
ama 30mb kullaniocok kasio bide bunun menusunu flas atmadan yukleyebilirmiyiz