[Ilko Tsenov] Belle Shell v1.05(0) S^1/Anna Signed

Sponsorlu Bağlantılar

redspawn

redspawn

Üye
az önce kurdum harika :) teşekkürler

iskenlii

iskenlii

Üye
En sonunda yükledim ve beğendim teşekkürler.

muzaffer02

Üye
ben de Qt eksik diyo açmıyor

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
qt yükle o zaman

symbianbelle

symbianbelle

Üye
signed direkt telefona atıp yüklüyor muyuz yoksa flash mı atmak gerekiyor

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
qt yükle sonrada bunu yükle

symbianbelle

symbianbelle

Üye
teşekkürler....son bir soru videoyu izledim biraz kasma var gibi sende de aynı sorun var mı

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ben direk yazılıma gömdüm :) kasma yok

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
nadirce

nadirce

Üye
tesekkürler

- - - Eklendi - - -

tesekkürler

sonundakayıt

Üye
saolasın dost

gevhern

gevhern

Üye
:tşk: süper

cakabey52

cakabey52

Üye
5800 da qt installer ve mobility butun versiyonlarini denedim. En sonunda yuklendi ama bu sefer de program acilmiyor :(
telefonda daha onceden spb yukluydu. zaman zaman kullandigim icin onu kaldirmakda istemiyorum. acaba acilmamasina sebep bu olabilir mi?

16Fan1963

16Fan1963

Üye
:tşk:

yetkin35

Üye
abiler bu nasıl olcakbi anlatın telefona attım acıyorum ' Qt bileşini eksik' diyo devam et diyorum yükleyince de acılmıyo nasıl duzeltirim

jetblacklife27

Üye
ya telim hackli qt yükledim uygulamayı yükledim açtığımda güvenlik hatası veriyor

suat_33

Üye
hersey güzel iyi de ram cok az kalıyo sisteme gömen biri paylassrsa cok ıyı olur bir de mesaj geldıgınde bildirm yok ekranda ve biriyle konusrken kırmızı basıyorm kapanmıyor bunların cozumu var mı bnde mı boyle sadace_?

omer9087

Üye
ewet arkadaslar bır kısıyı caldırıp kapatıcaz mesela kırmızı kapatma tusunu bastıgımızda kapatmıyor.. bunları çözebılen varmı.. bu sorun çözulebılse cok daha guzel olucak.. anlayanlar ilgilenırse cok sevınırım.. tesekkurler..

rapo

Üye
acil yardım ayarlara nerden gircez programın ??

logart67

Üye
mesaj yazarkende dahil her yerde 5800 orjinal tus takımını kullanıyo bunun cözümü nedir? belle tus takımı ve klavyesini kullanmak istiyorum bunu nasıl yapıcamı anlatırmısınız acil

AnKaRaLi dıablo

AnKaRaLi dıablo

Üye
:tşk: ama 30mb kullanio:(cok kasio bide bunun menusunu flas atmadan yukleyebilirmiyiz:)

Üst Alt