nokıa smart installer daha çok büyük mb li uygulamaları yüklerken işe yarıyo diyelim ki 20 mb lik bi uygulama uygulamayı yüklemeye başlıyosun sonra diyelimki 10 mbsini yüklediğinde yüklemeyi kapatıyosun sonra istediğin bi zaman smart installere girince o yarım kalmış yüklemeleri bulup kaldığı yerden devam ediyo yani benim bildiğim böyle)
not: bizim telefonlara büyük mb li bişeyler yüklenemediği için olmazsa olmaz bi uygulama değil ...
kaç mb ram yiyor ki sizde ? benim telde bı sıkıntı yok![]()
çok kalitesiz spb kat kat daha üstün![]()
spb'yi beğeniyorsan bunu beğenmiş olamazsın, bi kere çok açıkları var kapatıp açınca otomatik açılmıyor menü tuşuna basınca program arka plana geçiyor resimler kendi kendine değişiyor. Herkese spb'yi tavsiye ederim aynı ram'i yiyiyor... weather wigdet'i de varSpb berbat bişey tabi herkese göre değil
kaç mb ram yiyor ki sizde ? benim telde bı sıkıntı yok![]()

50 mb ram mi yiyiyo
yaklaşık 50 mb![]()
sanırım yanlış yazdın dostum 5800'da mb ram var
15-20 yiyiyorspb'yi beğeniyorsan bunu beğenmiş olamazsın, bi kere çok açıkları var kapatıp açınca otomatik açılmıyor menü tuşuna basınca program arka plana geçiyor resimler kendi kendine değişiyor. Herkese spb'yi tavsiye ederim aynı ram'i yiyiyor... weather wigdet'i de var
50 mb ram mi yiyiyosanırım yanlış yazdın dostum 5800'da mb ram var
15-20 yiyiyor
senin telefonda bir sorun oldu o zaman dostum ram blow'dan baktım tam 11 mb yiyiyor, telefonu kapatıp açtıktan sonra programı açıp bir daha kontrol et bence
hayır yanlışım yok yaklaşık 45-50 mb yedi programi bi açtım 7 mb ram kaldı.

senin telefonda bir sorun oldu o zaman dostum ram blow'dan baktım tam 11 mb yiyiyor, telefonu kapatıp açtıktan sonra programı açıp bir daha kontrol et bence![]()

senin telefonda bir sorun oldu o zaman dostum ram blow'dan baktım tam 11 mb yiyiyor, telefonu kapatıp açtıktan sonra programı açıp bir daha kontrol et bence![]()

arka planda operayı aclçık unutmşum
----------Eklendi @ 20:30:24 ---------- Yazıldı @ 20:28:48 ----------
operayı açık unutmuşum![]()

arka planda operayı aclçık unutmşum
----------Eklendi @ 20:30:24 ---------- Yazıldı @ 20:28:48 ----------
operayı açık unutmuşum![]()

spb daha iyi değil mi? hani sen 3.parti yazılımlara karşıydınyokk artkk 50 mibende kullanyom ama ram önemli degil benim için bunu kullanırken opera ile forumda girdim sıkıntı olmadı