[Ilko Tsenov] Belle Shell v1.01(0) Symbian^1 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

azrock

azrock

Üye
Teşekkürler, çok teşekkürler! C5-03 çalıştı! :D:D

Şunu sorayım, Müzik Çalar Widget'ı yok mu?

semih 357

Üye
qt bileşenleri yüklü olmak zorunda yoksa uygulama yuklenır am acalısmaz ben N97de denedım calısıyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Telefonunuzu Nokia Belle görünümüne kavuşturan uygulamadır. Kullanımını öğrenmek için aşağıdaki videoyu izleyiniz.
En iyi simgeler için yandaki temayı kurunuz (Nokia Evolve):
Yükleme sorunlarını çözmek için bakınız:
Uygulamayı destekleyen telefon modelleri: Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 5800 Navigation Edition, Nokia X6, Nokia X6 8GB, Nokia X6 16GB, Nokia 5228, Nokia 5230, Nokia 5233, Nokia 5235 Comes With Music, Nokia 5250, Nokia N97, Nokia N97 Mini, Nokia 5530 XpressMusic, Nokia C5-03, Nokia C5-06, Nokia C6

[video=youtube;-ymXh5FjcOE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-ymXh5FjcOE[/video]​

Sensation allah senden razı olsun
telefon 5800 yenilendi sayende :tşk::alkis

xhelalim

xhelalim

Üye
Bende Sorunsuz kurdum kullanabiliyorum programın tek ayıbı Beyaz menü tuşuna filan basınca ev ekranına atıyor yok mu bu sorunu duzeltecek bi babayıgit?

stalker535

Üye
Arkadaşlar bana Qt eksik diyo . bir kaç defa qt yükledim kabul etmedi yardım edermisiniz

kajmeralist_28

Üye
bendede QT bılesenı eksık dedı acılmıyo ne yapmamız lazım... Yardım

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bendede QT bılesenı eksık dedı acılmıyo ne yapmamız lazım... Yardım

2. Sayfada Qt sorunu için sensation bir link vermiş ben oradan yaptım kurulumu
sırasıyla yapın kuruluyor
x6 ve 5800 sorunsuz kurdum ben

marist

marist

Üye
TşkLer indiriyorum. :ok:

ccaaggllaarr

Üye
gayet güzel bir uygulama birkaç sorum olacak...
uygulamayı her telefon kapanıp açıldığında açmak gerekiyor sanirsam bunu kolaylamanin bir yolu yok mu yani tel açildiğinda program devreye girsin gibi. bunun dişinda arka plana sadece kendi resimlerinden mi koyabiliyoruz. yani herhangi bir foto ekleyemiyor muyuz.? yardimci olursaniz sevinirim..

paylaşim için teşekkürler

thedark29

Üye
Bendede açılmadı nokıa C5-03

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Çok ram tüketiyor + klavye öyle değil

V1TR10L

Üye
klavye için bi çözüm var mı?

manson1992

Üye
bide acılsaaaaa

nadirce

nadirce

Üye
tesekkurler

mami23023

Üye
valla diyecek söz yok ellerinize sağlık :)

AlpiAnkaragücü

Üye
Qt 4.7.3 yukledım Qt mobility yukledım program duzguncene kuruldu belle programına tıklıyorum acılmıyor lutfen bırı yardımcı olsun kafayı yemek uzereyım :S

mami23023

Üye
arkadaşlar Qt ve Qt mobility eğer yoksa ovi dan talking donkey i indirin onu indirince o 2 program da otomatik olarak yükleniyor ben demedim ve çalıştı teşekkür ederim güzel program

theeternal

theeternal

Üye
güzel

can_071

Üye
Bende Sorunsuz kurdum kullanabiliyorum programın tek ayıbı Beyaz menü tuşuna filan basınca ev ekranına atıyor yok mu bu sorunu duzeltecek dbi babayıgit?
Uygulamanın ana ekranındayken sağ köşedeki seçeneğe bas ordan settinge bas çıkan yere tik koy ok de tamamdır :)

Quaxl

Üye
program iyi güzel çalışıyor da ram'i sağ bırakmıyor. görüntüsüyle güzel. ama bir program çalıştırmaya kalktığımda ya da resimlere bakmaya çalıştığımda güm, kapatıyor kendini.

yine de eline sağlık.

Üst Alt