İlk iPhone Klavyeli Olabilirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk iPhone Klavyeli Olabilirdi
Eski bir Apple çalışanı olan Tony Fadell, gerçekleştirilen röportajda ilginç bilgiler verdi. Fadell, Apple'ın bir dönem klavyeli bir iPhone'u gündeme aldığını açıkladı.
Apple'ın ürünlerinin tasarım ve üretim süreçlerinde ne kadar ketum bir firma olduğunu artık herkes biliyor. Durum böyle olunca bazı ürünlerle ilgili ilginç bilgiler de yıllar sonra basında yer alabiliyor.

Apple'ın iPod bölümünün başında olan ve iPhone 3GS piyasaya sürülene kadar Apple'daki görevine devam eden, sonrasında ise Nest isimli kendi firmasını kurmak için şirketten ayrılan Tony Fadell, iPhone ile ilgili ilginç bir bilgiyi gün yüzüne çıkardı.

Fadell, gündeme 3 ayrı çeşit iPhone'un geldiğini açıkladı. Tasarım sürecinde üzerinde konuşulan bu 3 modelden bir tanesini iPod+iPhone olarak tanımlayan Fadell, bir diğerinin ise kızaklı klavyeye sahip olan bir model olduğunu vurguladı. 3. model ise hayata geçirilen ve bizim bildiğimiz iPhone.

İlk andan itibaren sanal klavyeyi desteklediğini söyleyen Fadell, günümüzdeki iPhone'un bu tasarıma kavuşmasında rol oynayanlardan sadece birisi. Bakalım iPhone'un geçimişiyle ilgili başka ne gibi ilginç bilgiler önümüzdeki zamanlarda gün yüzüne çıkacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt