iPhone 8 için yeni konsept bir tasarım geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 8 için yeni konsept bir tasarım geldi
Apple'ın bu sene sunulacağı iddia edilen iPhone 8 modeli için konsept ve ilgi çekici tasarımlar da geliyor.




Apple, sunduğu iPhone akıllı telefon modelleri ile pazarın en güçlü firmaları arasında yer alıyor ve geçtiğimiz sene başında ilk olarak iPhone SE adındaki 4" ekrana sahip bir akıllı telefon modelini sunmuş. Ayrıca Eylül ayında da 4.7" ve 5.5" ekran ile gelen yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini gün yüzüne çıkarmıştı. Bu cihazlar dünya genelinde satışa sunulmuş durumda.



Diğer taraftan bu sene de firma yeni modeller sunacak ancak, iPhone'un 10. yılı olması bu seneyi çok daha önemli bir hale getiriyor.

Son iddialara göre Apple, Eylül ayında iPhone 7s ve iPhone 7s Plus adındaki yine 4.7" ve 5.5" ekrana sahip iPhone akıllı telefon modellerini sunacak. Ayrıca aynı etkinlikte OLED ekrana sahip özel bir iPhone modelinin de gün yüzüne çıkması bekleniyor. Bu yeni akıllı telefon iPhone 8 adı ile gelebilir.

Bu yeni modeller merakla beklenirken, konsept tasarımlar da gelmeye devam ediyor ve iPhone 8 için gelen bir konsept oldukça dikkat çekici bir tasarım ile ortaya çıktı. Tasarım da en dikkat çeken şeylerin başında ise kameranın Apple logosunda yer alması. Logonun hemen üs tarafında da LED flaş yer alıyor.

Cihazda çerçevesiz ve kavisli ekran göze çarpıyor. Ancak yine de son dönemde alt ve üst çerçeveler Android üreticiler tarafından oldukça ince olarak sunulmaya başlanırken, bu model de ise kalınlık pek de iyi durmamış.
iPhone 8 için yeni konsept bir tasarım geldi



Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çerceve Yok Ama Şu Alt Üst Yerleride Halletmeleri Lazım Onlarda Yok Olması yada S8 Gibi Dahada Küçülmesi İyi Olur Bence.Artık Tek Tuş Muhabbetini BIrakmalı.
 
PalmerTech

PalmerTech

Üye
apple önümüzdeki 3-4 yıl daha mevcut tasarımla devam eder sanki gibime geliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: PalmerTech


Üst Alt