Sadece iPhone 9'larda çift SIM kart olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Sadece iPhone 9'larda çift SIM kart olabilir


Akıllı telefon üretiminin Cupertino merkezli adı olarak karşımıza çıkan teknoloji dünyasının lider ismi Apple, ilk çift SIM kartlı modeliyle birlikte tüketicilerin kalbini çalmayı hedefliyor. Ortaya çıkan yeni bir bilgiye göre çift SIM kart özelliği şirketin sadece geliştirdiği iPhone 9 modelinde yer alacakken, daha önce sızdırılan bilgilere göre ise şirketin bu modeli sadece Çin pazarında satışa sunmayı hedeflediğini söyleyelim.



Geçtiğimiz gün itibariyle yayınlanan iOS 12 Developer Beta 5 işletim sistemi içerisinde yer alan “second SIM status”, “second SIM tray status” ve “dual sim device” ibareleriyle ortaya çıkan cihaz, uzun süredir Apple’dan çift SIM kart desteğini bekleyen tüketicilerin yüzünü güldürdü. iPhone 9’un tek SIM kart destekli bir modeli de geliştirilecekken, bu cihaz LCD ekran paneli üzerinde şekillenecek.


Çift SIM kart destekli iPhone 9 modeliyle birlikte Çin’deki satış rakamlarını en üst seviyeye taşıması beklenilen Apple firmasının aldığı bu kararın oldukça yerinde olduğundan söz edebiliriz.



2018’de 6.1 inç iPhone modeli hangi renk seçeneklerine sahip olacak?
Apple'a yakınlığıyla birlikte adından sıkça söz ettiren Ming-Chi Kuo isimli analist, cihazın Beyaz, Mavi, Turuncu, Sarı ve Siyah olmak üzere 5 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacağını öne sürüyor. Cihazın çift SIM kart destekli modelinin yer alacağını ve Çin pazarında satışa sunulacağını öne sürersek, bu bilginin oldukça doğru olabileceğini de belirtmeliyiz.
 


Üst Alt