2018'de, iPhone X fiyatlarında indirim bekleniliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
2018'de, iPhone X fiyatlarında indirim bekleniliyor
Apple'a yakın kaynaklardan geldiği iddia edilen bilgilere baktığımızda, iPhone X modelinin fiyat etiketi 2018 yılının ilk günleri itibariyle indirim görecek.


Akıllı telefon sektörünün en önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Apple firması, yeni tasarımı ve üstün teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken iPhone X modelini tanıtmıştı. Ülkemizde resmi olarak 6.099 TL satış fiyatıyla birlikte satışa çıkan ürün, global pazarda ise 1100 dolar seviyesinde bir fiyat etiketiyle tüketicilere merhaba diyordu.



Dünyada bir çok tüketici tarafından övgüyle karşı karşıya kalan ancak yüksek fiyat etiketi nedeniyle tercih edilemeyen iPhone X modeli, dünya çapında çokta önemli bir başarı elde etmeyi başaramadı. Singapur, Tayvan ve Amerika Birleşik Devletleri gibi şirket tarafından özellikle oldukça önemli olan ülkelerde ürünün satış rakamlarının düşük olması şirketi bu yola itmiş durumda.



Önemli yayın organı DigiTimes tarafından yayınlanan rapora baktığımızda bu bilgi doğrulanır şekildeyken, Apple'ın iPhone X satışlarında artış gözlemlenmesi adına firmanın yeni bir fiyat düzenlemesi gerçekleştirdiği iddia ediliyor. Hem yeni yıl itibariyle tanıtılması beklenilen Galaxy S9 ve Galaxy S9+modellerinin güç anlamıyla cihazın çok daha önünde yer alacak olması, şirketin böyle bir yola başvurmasının sebebi olmuş olabilir.



iPhone X modelinin bu fiyat etiketi indirimi önemli düzeyde olursa, gerçekten sektördeki rakiplerini bir adım geri de bırakmayı başarabilir. Bakalım Apple firması iPhone X'deki fiyat indirimiyle birlikte,
2018'de, iPhone X fiyatlarında indirim bekleniliyor
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Şu indirim gelse de, bende artık bir iPhone X sahibi olsam.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Dün çok beğenip Vodafone bayiine sormuştum.24 ay taksitle 8.160 Tl ye geliyor deyince,sesim titredi çok sinirlendim vallahi.Cihaz halihazırda kapasitesine göre 1100-1400$.Bayağı düşmesi gerekiyor ülkemizde alınabilmesi için.Bence bu fiyattan bu telefonu alan 2 tip vardır.Biri varlıklıdır,elbette alır.Diğeri ise bağımlıdır ki yine alır.Boğazından keser alır.İçine Tl yükleyemez yine de alır.Önümüzdeki 6 ay içinde 5000 Tl nin altına düşeceğini sanmam.Beklemenin manası yok o halde.Paranın kıymeti kalmamış:dilyuz:
 
  • Beğen
Tepkiler: Doğuş Pertez


Üst Alt