İphone 8, Metal Çerçeveli Cam Tasarıma Sahip Olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İphone 8, Metal Çerçeveli Cam Tasarıma Sahip Olabilir
Apple'ın onuncu yıl için hazırladığı iPhone modelleri heyecanla bekleniyor. Hakkında bir söylentinin internette dolaştığı cihazın, iPhone 8 adıyla ve metal çerçeve ile geleceği iddia ediliyor.




Uzun zamandır, bu yıl piyasaya çıkacak olan İPhone 8 akıllı telefonun, artık yekpare metal bir gövdeye sahip olmayacağı konuşuluyor, bunun yerine Samsung'un yeni amiral gemileri gibi cam arka panelli sandviç tasarıma geçileceği düşünülüyor. Ayrıca, telefonun ön yüzündeki ekran camı ve arkadaki cam kapağın arasında metal çerçeveye sahip olacağı belirtiliyor. Şimdiye dek bilinmeyen tek şey ise Apple'ın o çerçeve için seçtiği materyal oldu.

http://www.maxicep.com/iphone-8in-oled-ekrani-samsung-tarafindan-uretilecek
iPhone 8'in OLED ekranı Samsung tarafından üretilecek
Şimdi ise Apple'ın tedarik zincirindeki kaynaklardan alınan bilgiler sayesinde o materyalin "paslanmaz çelik" olacağını biliyoruz. Bu, son birkaç yıldır piyasaya sürülen iPhone modellerine kıyasla, tasarım ve malzeme açısından Apple için büyük bir değişime işaret ediyor. Paslanmaz çelik malzeme iPhone 4'ün kasasında da kullanıldı ve tesadüfen o dönemler İPhone 4 için çerçeve üreten iki şirket aynı zamanda iPhone 8 için de çerçeve tedarikçisi olacak.

Tabi ki Foxconn ve Jabil'den bahsediyoruz. Yeni akıllı telefon İphone 8'in gövdesi için paslanmaz çelik dövme prosesini kullanacaklar ve Apple'ın siparişlerini aralarında paylaşacaklar. Şans eseri Apple için, bu dövme işleminin maliyeti, mevcut alüminyum yekpare gövdelerin CNC işleme sürecine oranla %30-50 arasında daha az maliyete sahip. Ek olarak, paslanmaz çelik dövme için "daha kararlı" kalite kontrolü süreci işletilebiliyor. Ve farklı alaşımları kullanılarak düşürülen maliyetlerin elde edilen artı değer, LCD'lerden çok daha pahalı olduğu için Samsung'dan tedarik edileceği belirtilen kavisli AMOLED ekranların satın alınması için kullanılabilir.

Aynı kaynak tarafından iddia edilen bir başka bilgiye göre ise bir sonraki İPhone modellerinin, Foxconn ve Pegatron'a sonradan katılan Winston adlı üç şirket tarafından üretileceği belirtiliyor.
İphone 8, Metal Çerçeveli Cam Tasarıma Sahip Olabilir
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu Sefer 10 Milyar Olur Heralde :D
 


Üst Alt