Ilk buluşmada ne yapacağım :)

Sponsorlu Bağlantılar

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Düşününce değmeyeceğini bende anlıyorum ama bilmiyorum ya of kafam darmaduman çıkmıyor aklımdan bir türlü

asroc

asroc

Üye
Zaman herseyin ilaci zamana birak, en azindan basinda bitmis ilerlememis fazla nisan evlilik... daha cok kiz cikar karsina en.onemlisi baglanmamak kizlar bu konuda duygusuzlardir mantiklarini ve ailelerini dinlerler..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Düşününce değmeyeceğini bende anlıyorum ama bilmiyorum ya of kafam darmaduman çıkmıyor aklımdan bir türlü

yeni yakin arkadasliklar kurmaya calis en iyi boyle oyalanirsin. ben de tam unuttum denemez ama tek sorun suan cevremde onun yerini doldurabilecek birinin olmamasi

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
benden önceki sevgilisi ile çok ayrılıp barışmışlar bizdemi öyle olacaz acaba :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
dur umutlanma hemen. belli olmaz ama umarim oyle olur. bi tartismayla ayrilip barisilir ama sevmiyosa is zor

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
dur umutlanma hemen. belli olmaz ama umarim oyle olur. bi tartismayla ayrilip barisilir ama sevmiyosa is zor

yok ya bu ilişki burda biter kız artık köyüne dönecekmiş 1 ay sonra falan umutlanmayım bencede şansımı talihimi kaderimi s... :@

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ikimize de gecmis olsun. inan gitmesi umutlanmaman acisindan cok iyi olur ben dusndum de bi onceki icin cok fazla takmistim hayatimda buyuk degisiklikler oldu kendimi tanimis oldum biraz ve daha bakimli oldum onun sayesinde. kimseden onun kadar etkilenmemistim ama onu bile silebildiysem bu da gecer dedim:) gerek yok kafani rahat tut. rahat oldugun surece yeni mutluluklara da acik olursun.

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
ikimize de gecmis olsun. inan gitmesi umutlanmaman acisindan cok iyi olur ben dusndum de bi onceki icin cok fazla takmistim hayatimda buyuk degisiklikler oldu kendimi tanimis oldum biraz ve daha bakimli oldum onun sayesinde. kimseden onun kadar etkilenmemistim ama onu bile silebildiysem bu da gecer dedim:) gerek yok kafani rahat tut. rahat oldugun surece yeni mutluluklara da acik olursun.

Çok sağol senin face in falan varsa ekleyelim birbirimizi dertleşecek birisine ihtiyacım var isyan edecem artık dünyaya bağıra çağıra :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yalniz ben kendi hesabimi kapattim sahte hesap kullaniyorum elif basar. ekle istersen numarami da veririm mesajlaşiriz her turlu dinlerim derdini

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
bir sürü elif basar var e posta verirsen Iyi olur özelden istersen numaramı atarım yine özelden

mcnpl4

mcnpl4

Üye
benimki telefon klavyesi yuzunden soyad s ile yazilmisti o yuzden baska basar yoktur diye dusundum. ozelden atiyorun linki

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
tamamdir :)

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
2 Hafta oldu ve ben hala unutamadım off unutamıyorum :ağlarım::ağlarım:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
unutulur unutulur bide bakmışsınız başka biriylesiniz:hmmm

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Denildiği kadar kolay olsa keşke :( Bi dk çıkmıyo aklımdan off hiçbişe dağıtmıyo kafamı nereye baksam hep o bıktım artık :ağlarım:

asroc

asroc

Üye
Baska birisiyle cikmaya basla

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
allah yardım etsin konu baslığını okyunca dalga gecmek için girdim ama iş ciddi doğal kendin kal

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
hemde çok ciddi ne yazıkki kalbim herşeyi kenara bırakıp bi nasılsın mesajı at diyo beynim boşver o sana atsın ilk mesajı değmez diyo ne yapacağımı bilmiyorum :(

genç barbaros

Üye
sen simdiden ipleri kaptırmısssın abicim