Ilk Buluşmam :)

Sponsorlu Bağlantılar

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
Ilk Buluşmam :)
Selam arkadaşlar. Bulunduğum il de bir kız ile facebook tan tanıştım. birsüre konuştuk gerek kamera da gerek telefon ile görüştük. Farklı gelmeye başladıgını anladım bana. 2-3 defa benden etkilendiğini söylemişti gecenin bir yarısı arardı mesela açmazsam kızardı trip atardı sürekli sesini duymak istiyorum seni gormek ıstıyorum derdi.Niyetinin oldugunu anlayınca bende çıkma teklif ettim kabul etti.10 gün oluyor sevgili olmaya başlayalı bu cumartesi buluşacağız ilk defa yüzyüze görüşeceğiz. ne yapmam gerekiyor heyecanlı birisi değilimdir o konuda sıkıntı yok :) çiçek götürmeyi düşündüm mesela ben. sizinde önerileriniz varmı nereye götüreyim kızı neler yapalım yani tüyo verin işte :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Hayırlı olsun :tebessüm: yapılacak bişey yok kendin olacaksın

enterneoll

enterneoll

Üye
güler yüzlü ol :) ilk buluşma çok önemli çünkü seni hep ilk buluşmaya göre tanıyacak onda nasıl bir izlenim bırakırsan öyle kalır heyecan yapma yeter bence gerisini sen halledersin :D

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
çiçek götüreyimmi mesela ? ne tarz yerlere götüreyim ? sabah kahvaltısı yapıcaz beraber ben simit sarayı düşündüm çok nezih büyük biryer ? siz ne dersiniz ?yada öğle yemeği için ?

x-scarface

x-scarface

Üye
İlk nasıl başlatırsan öyle gider kardeş onun için iyi bir izlenim vermeye bak uzun cümleler yerine kendinle ilgili kısa ve öz cümleler kur. Hemen özelini aktarma zamana bırak. Çok aşırı önemsiyormuşsun izlenimi verme dünyadaki tek kızın o tek erkeğin de sen olmadığını anlasın. Çiçeğe gerek yok diye düşünüyorum tabi bu benim şahsi düşüncem çok lüks nezih mekandan ziyade birbirinizi duyabileceğiniz daha sakin göz önünde olmayan mekanları tercih et. Konuşurken gözlerine bak gözlerini kaçırma buluşmaya giderken doğal olmanda yarar var parfüm boca edip saçları dikip gitme bence çünkü ilk senin doğal halini görsün ki yarın bigün özel bir günde yaptığın hazırlıkların onu gözünde değeri olsun :ok2: vs vs..

• Beğen
Tepkiler: RowneSM
RowneSM

RowneSM

Üye
İlk nasıl başlatırsan öyle gider kardeş onun için iyi bir izlenim vermeye bak uzun cümleler yerine kendinle ilgili kısa ve öz cümleler kur. Hemen özelini aktarma zamana bırak. Çok aşırı önemsiyormuşsun izlenimi verme dünyadaki tek kızın o tek erkeğin de sen olmadığını anlasın. Çiçeğe gerek yok diye düşünüyorum tabi bu benim şahsi düşüncem çok lüks nezih mekandan ziyade birbirinizi duyabileceğiniz daha sakin göz önünde olmayan mekanları tercih et. Konuşurken gözlerine bak gözlerini kaçırma buluşmaya giderken doğal olmanda yarar var parfüm boca edip saçları dikip gitme bence çünkü ilk senin doğal halini görsün ki yarın bigün özel bir günde yaptığın hazırlıkların onu gözünde değeri olsun :ok2: vs vs..

Abi ne yazmışsın be helal olsun :sirit:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
mesela sabah kahvaltı yapacagız ne tarz bıryere gotureyım yada oglen yemek yıyecegımız de ? Elını tutayımmı mesela ? Ne kadar samımı olayım yanı mesela normalde konusurken askım hayatım vb seylerı sıklıkla soylerız bunları yuzune karsı da soyleyeyım mı ? Fotograf cektırmek ıstıyorum mesela ılk gunden sakıncası olur mu ? Oturmak ıcın guzel bır kafe ye mı gotureyım yoksa acık alan bıryer dahamı ıyı olur ? Otobuste karsılıcam mesela ben bunu ne dıyeyım ne dıye karsılayayım. Yanı usenmeden bana o gunu en ıdeal gecırmemı saglayacak bılgılerı yazarmısınız o gun ne yapmalıyım yanı sabahtan aksama kadar kı olan surecte vakıt daralıyor bu cumartesı :D usenmeden anlatan olursa harbıden sevınırım

enterneoll

enterneoll

Üye
mesela sabah kahvaltı yapacagız ne tarz bıryere gotureyım yada oglen yemek yıyecegımız de ? Elını tutayımmı mesela ? Ne kadar samımı olayım yanı mesela normalde konusurken askım hayatım vb seylerı sıklıkla soylerız bunları yuzune karsı da soyleyeyım mı ? Fotograf cektırmek ıstıyorum mesela ılk gunden sakıncası olur mu ? Oturmak ıcın guzel bır kafe ye mı gotureyım yoksa acık alan bıryer dahamı ıyı olur ? Otobuste karsılıcam mesela ben bunu ne dıyeyım ne dıye karsılayayım. Yanı usenmeden bana o gunu en ıdeal gecırmemı saglayacak bılgılerı yazarmısınız o gun ne yapmalıyım yanı sabahtan aksama kadar kı olan surecte vakıt daralıyor bu cumartesı :D usenmeden anlatan olursa harbıden sevınırım

abi herşey o anki kızın piskolojisine bağlı ama aşkım gibi kelimeleri pek kullanma el tutma konusuna gelince baktın gözünün içine bakıyor anlarsın zaten en azından benim yaşıtlarım böyle kaç yaşındasın bu arada ?

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
20 kız 21

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
sabah 10.30 gıbı bulusuyorum beyler sans dıleyın :)

kerem28yuksel

Üye
kızın elini ilk gunden tutma sakın

ozakin70

ozakin70

Üye
O kiz burda ve birazdan maxicep portaldan cikip gelecek desem şaka şaka:D hayirli olsun:thumbup: ilk seferden hemen yavsama kiza kendin ol ve fazla konusma cunku heyecanla cok sacmalarsin cicek fikri iyi ama gul olmaz ilk seferden yanlis anlasilir daha sade papatya gibi cicek olabilir mesela;)

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
Beklentılerımın ustunde oldu hersey.. Ilk bas karsılastık otogar da oturduk 1 saat falan ılk 20 dk dan sonra elını tutmaya basladım sonra burada bır park var oraya gıttık 2 saat falan oturduk ılk 1 saat yemek yedık falan restorantta sonra yapay gol var parkta onun kıyısında kamelyaya oturduk bayagı mesafelıydı yalnız kız elını anca zar zor tutabılıyodum sonra bana sarıldı omzuma yattı bayagı oyle durdu konustuk samımıce sonra bır ara kafasını kaldırdı gozlerımın ıcıne baktı ve orada oldu ne olduysa opme falan degıl bıldıgınız opustuk. Ve gun boyu saysanız 20 veya daha fazla kez opusmusuzdur. Sımdı bındırdım otobuse evıne gıttı bende eve geldım oturuyorum daha yenı mesaj attı bana elektrık alamadım uzgunum devam etmek ıstemıyorum dedı bende bazı seyler zamanla olur guzel olabılecek bırseyın onune gecme zamana bırakalım dedım tamam ama ustume gelme falan dedı tamam dedım. Iste oyle. Ama tahmınımce begenmedı benı. Ama bılmıyorum cok garıp begenmese opusmek ıstermıydı ? Cok yaklastık bugun otobuse bındırmeden once yesıllıklerın orada oturuyorduk aksam ustu kımsede olmayınca opusmeyı gecıyordu az kaldı dıyım sız anlayın. Cok farklı bır gundu. :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Sana bir tavsiye,bu gün kü gibi olanların bidaki karşılaşmada yeniden olmasını istiyorsan,dünden razıymış gibi davranma 3 güne kalmaz onu kaybedersin. Ve şu anda seni deneme sürecinde. Olanlar olmamış gibi davranır hatta o samimi dakikaları hatırlat. Bunları konuşmayalım der. Şu anlık dediğim gibi mesafeli olman lazım hatta oda o tavıra girdiği için sen o tür konuları şimdilik açmayacaksın bile yoksa kızdan sapık damgasını yersin üstünede ayrılalım der

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
Gez toz dilediğini yaşa o kızla ileriyi düşünme gardaşlık sana tavsiyem budur.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Yani arada başta mesafe olduğundan ben gidince arkamdan neler çevirmiyor diye başlarlar ama bence şimdilik çok üstüne düşme onun. Biraz şımartmışsın kısaca. Her an yeni birşeylere hazırlıklı ol derim. En kötüsüde eğer daha fazla aşık şekilde olursan en iyi zamanında sırtından vurup bitirelim diyecek demezse zaten ben, ben değilimdir.
Arada mesafe olanlarda genelde öyle bir sistem var ben gidince başkasıyla yakınlaşıyordur bile derler içinden. Yakınında olanlarda her gün seninle gezip tozmak ister bunun ortasını bulupta evlenene kadar geçen süreçte kısaca filozof oluyorsun

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
evet aynen mesela kucagına yatmak cok hosuma gıttı dedı bende demıstım ızlemek daha guzeldı senı dıye. Sonra " ama sadece ızle askım :) " yazdı bende tamam canım :) dedım. amacım cıddı degıl zaten. Ha belaltı da dusunmuyorum. Takılayım hesabı.

-efşan

-efşan

Üye
Takılayım hesabı ne ya? Bu kadar mı hayasız oldu insanlar?
Ne takılıyorsun sen arkadaşım? Hangi lügata ait bu kelâmlar?

• Beğen
Tepkiler: x-scarface, Türe ve ozakin70
Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
aklımda bir ciddiyet henüz yok ama ileride ne olur bilemem.