en başından beri sevmiyorum diyen birisi neden beni bırakma diyo peki..??
bu kızları anlamak o kadar zorki daha 2 hafta önce beni bırakma diyordu şimdi kendi bıraktı demekki beni bırakma derken aslında sen beni bırakma çünkü seni anca ben bırakabilirim demek istemiş
icinden ne geliyosa oyle takil. zorlama kendini

umursamaz davran. hatta gercekten sil onu. yakin dostlar edin onlarla zaman gecir sevgilikonusunu acma bi sure. kafan sakin olmadigi surece umutamazsin be bendeki sans sende de var yeni birini bulman da zor olur. ben ne zaman etraftaki kizlara sevgilim olabilir gozuyle baksam isler tersne donuyo o yuzden her ayrilikta yakin bi kiz kanka yapmaya calisirim her turlu unutturur
neyse biten bitti artik. artik anma eskileri. adi gelmesin aklina. bence isim cok etkiliyo. ben yakin ortamda oldugumuzdan ister istemez hergun duyuyorum. gunduz pek bisey yok ama nerdeyse her gece ruyama giriyo sabah efkarli oluyorum o yuzden![]()
Aynen Ya HeLe Sabah ÖyLe Tarifsiz Bir Acı OLuyor ki İnsanın Üstünde Ah ah Çok Çektim Ben 
Gitti ve Bitti. Boşwerr... Dunya KızLa DoLu
spor olmalı
zaten %99.9 u spor tip sewer
dediğim gibi bakımı fazla abarma doğal ol elinide sen tutma sakın
ilk bluşmada olmasn sonraki zamanlarda tutmak istersen tutarsın butür hazırlıklar saçma bence dediğim gibi doğal ol kendine çok bakım yaparsan hep aynı şekilde yapmak zorunda kalırsın yapmazsa kız kendinden sıkıldığını düşünür neyse kolay gelsin