Ilk buluşmada ne yapacağım :)

Sponsorlu Bağlantılar

emresoysal

emresoysal

Üye
en başından beri sevmiyorum diyen birisi neden beni bırakma diyo peki..??

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
bu kızları anlamak o kadar zorki daha 2 hafta önce beni bırakma diyordu şimdi kendi bıraktı demekki beni bırakma derken aslında sen beni bırakma çünkü seni anca ben bırakabilirim demek istemiş

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
kızları anlamak çok zor

marist

marist

Üye
en başından beri sevmiyorum diyen birisi neden beni bırakma diyo peki..??

aynen niye öyLe söyLüyorLarki coqu böyLe. HerseyLeri YaLan.s Bırakma beni,yasayamam sensiz vb qibi seyLer söyLerLer Sonra bir Bakarsın Dönmüs arkasını gidiyor ve hic bisey dusunmeden uMrunda oLmadan !!

---------- Eklendi @ 23:52:49 ---------- Yazıldı @ 23:50:33 ----------

bu kızları anlamak o kadar zorki daha 2 hafta önce beni bırakma diyordu şimdi kendi bıraktı demekki beni bırakma derken aslında sen beni bırakma çünkü seni anca ben bırakabilirim demek istemiş

Aynen ya Cok zor bunLarı AnLamak. Ne zaman ne yapacakLarı beLLi oLmuyor. DeLi qbi seversin ama hep Kaybedersin acı cekersin aqLarsın ama Onun uumrunda biLe oLmazz Neden neden ?

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
tekme tokat döveceksin böylelerini

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Yarın son kez buluşacağız bana vereceği şeyler varmış sizce yarın nasıl bi tavır takınayım nasıl davranayım kısaca ne yapayım :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
icinden ne geliyosa oyle takil. zorlama kendini

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
ona bi ders vermem Lazım kaybettiği şeyleri görmesi Lazım bu yüzden farklı davranmam gerek

kaa.N

Üye
sakin ol :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
umursamaz davran. hatta gercekten sil onu. yakin dostlar edin onlarla zaman gecir sevgilikonusunu acma bi sure. kafan sakin olmadigi surece umutamazsin be bendeki sans sende de var yeni birini bulman da zor olur. ben ne zaman etraftaki kizlara sevgilim olabilir gozuyle baksam isler tersne donuyo o yuzden her ayrilikta yakin bi kiz kanka yapmaya calisirim her turlu unutturur

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
umursamaz davran. hatta gercekten sil onu. yakin dostlar edin onlarla zaman gecir sevgilikonusunu acma bi sure. kafan sakin olmadigi surece umutamazsin be bendeki sans sende de var yeni birini bulman da zor olur. ben ne zaman etraftaki kizlara sevgilim olabilir gozuyle baksam isler tersne donuyo o yuzden her ayrilikta yakin bi kiz kanka yapmaya calisirim her turlu unutturur

önerin için teşekkürler. Bugün gittim yanına annesini babasını öne sürdü yine bana boşuna masal okuma kendin istemiyorsun açık açık söyle dedim hem ben sevmiyorum hemde annemler istemiyo dedi Iyi dedim sen bilirsin bugün gıcık ettim ama onu reklamlarda britney spears in oynadığı patos reklamını izlerken ne kadar yırtıcı bakıyo falan dedim baktım suratı asıldı sinirlendi çokta umrunda sanki :P

mcnpl4

mcnpl4

Üye
neyse biten bitti artik. artik anma eskileri. adi gelmesin aklina. bence isim cok etkiliyo. ben yakin ortamda oldugumuzdan ister istemez hergun duyuyorum. gunduz pek bisey yok ama nerdeyse her gece ruyama giriyo sabah efkarli oluyorum o yuzden:ehe

marist

marist

Üye
neyse biten bitti artik. artik anma eskileri. adi gelmesin aklina. bence isim cok etkiliyo. ben yakin ortamda oldugumuzdan ister istemez hergun duyuyorum. gunduz pek bisey yok ama nerdeyse her gece ruyama giriyo sabah efkarli oluyorum o yuzden:ehe

:D Aynen Ya HeLe Sabah ÖyLe Tarifsiz Bir Acı OLuyor ki İnsanın Üstünde Ah ah Çok Çektim Ben :D

Dediğin Gibi onunLa ALakaLı Herşeyden Uzak Dur, AkLındn SiL, Düşünmemeye Bak, FotoLarı Varsa Bakma, Facede ekLiyse siL enqeLLe, Numarasını SiL BöyLe Biraz Zaman Geçsin Daha İyi oLursun Dostum.. :oke: Gitti ve Bitti. Boşwerr... Dunya KızLa DoLu :D ;)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu aralar her sey ustune ustune gelir. bi de mutlu ciftler gorursun mahvolursun. bi arkadasim biraz sikintiliydi benim sevgilim varken hissediyodum simdi tam tersi oldu sahit oldulca deliriyorum resmen ama illa yeni biri bulcam cabalarina girme boyle bi durum olursa. buyuk hatalar yaparsin daha zor unutursun

yeauw

yeauw

Üye
doğal ol kasma kendini normalden brzdha bkımlı ol ama abartma sakın yemeği kıza sor ne sewdiğini arkadaşlarından flan öğren ona göre biyerde yersin yemeği giyimde dediğin gibi ucuksa :D spor olmalı :D zaten %99.9 u spor tip sewer :D dediğim gibi bakımı fazla abarma doğal ol elinide sen tutma sakın :D ilk bluşmada olmasn sonraki zamanlarda tutmak istersen tutarsın butür hazırlıklar saçma bence dediğim gibi doğal ol kendine çok bakım yaparsan hep aynı şekilde yapmak zorunda kalırsın yapmazsa kız kendinden sıkıldığını düşünür neyse kolay gelsin :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
o konu kapandi yalniz.

yeauw

yeauw

Üye
drekt daldm kbkma XDd

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
en çok koyanda ne biliyormusunuz kafa dağıtayım diye dışarı çıkıyorum üstüne sıktığı parfümün aynısı sokakta yürüyen başka bi kızda kokuyor ya bitiyorum o anda kendimi eve nasıl atacagımı bilemiyorum. Ismini nerdeyse hergün duyuyorum çünkü annemin ismide aynı ne yazıkki :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bak bu kotu oldu. parfum olayi benim de basima geliyo hep. cok etkiliyodu. ama seni sevmeyen icin uzulmeye degmez. dusun belki onlar bi yukten kurtuldum diye rahatken biz uzuluyoruz degmez.