hayatta unutamam o akşamı şu an mutluluktan yerimde duramıyorum 

Ayrılık çanları çalıyo galiba![]()
hayırdır yine .s ?

sonumuz ayni olmaz insallah kardesim. bastan bu yana kadar ayni gidiyo cunku

en başından beri beni sevmiyodu burayada yazmıştım zaten bugün annesiyle konuşmuş onlarda istememiş olmayacak galiba![]()
Valla bilmiyorum sabahtan beri msj atmadım oda atmadı koptuk iyice saat 3 te bi msj attım mal gibi onada cvp vermedi bilmiyorum bitti galiba bu kadar yaşadıklarımızdan sonra kolaymıydı bitirmek şu anda aşırı şekilde hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum acayip doluyum. Eğlenceli müziklerde bile gözlerim doluyo şu anda bu yazıyı yazarken klavyenin tuşlarını zor görüyorum gözümdeki yaşlar yüzünden. O kadar dua etmiştim ayrılmayalım diye kabul olmadı demek. Hiçbir değerim yokmuş gözünde. Kafayı yemek üzereyim![]()
![]()
OnLar Tüm yaşananLara Rağmen Tek HamLede BitiriyorLar , umurLarında BiLe oLmuyor. Ama Acıyı Çeken Hep Biz OLuyoruz Niye kii ??
(
Bende Aynı Senin YaşadıkLarının 2 Katını ÇektimOnLar Tüm yaşananLara Rağmen Tek HamLede BitiriyorLar , umurLarında BiLe oLmuyor. Ama Acıyı Çeken Hep Biz OLuyoruz Niye kii ??
Zaten HeLede O AyrıLdıktan Sonra O YaşananLar, HatıraLar AkLa GeLince O zaman Çok Pis Yüreği Açıyor İnsanın..![]()
(

ah o yaşananlar aklıma geldikçe eriyorum zaten Allah'ım silse beynimdeki bütün olanları keşke. Aslında Sevilecek birisi değil ama niye bu kadar bağlandım biliyorum çıldırmak üzereyim
---------- Eklendi @ 19:36:50 ---------- Yazıldı @ 19:22:08 ----------
Ve sonunda inceldiği yerden koptu. Ayrıldık.
Çok sağol Sevmek kolay değil başa gelmesin, ümitsiz bir aşka
kimse düşmesin, ALLAH kimseye böyle bir dert
vermesin...