Ilk buluşmada ne yapacağım :)

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben de ozluyorum ama elden bisey gelmez. yeni biri var bi turlu ogrenemedim soyadini jessie j diyoruz kendi aramizda:ehe

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
dün hayal gibi bi akşam yaşadık ve sonunda öptüm :) hayatta unutamam o akşamı şu an mutluluktan yerimde duramıyorum :)

---------- Eklendi @ 10:02:35 ---------- Yazıldı @ 09:57:07 ----------

ve öpüştükten sonra bana ilk sözü "beni hiç bırakma" oldu benimde cevabım "sen beni bırakmadığın sürece ben ömrüm boyunca senin yanındayım" oldu çoook mutluyum anlatamam :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
vay be:D kiskandim simdi:ehe masallah hep mutlu olun:D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sana tavsiye ; hep doğal ol :)

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
sağolun valla hep doğal davranıyorum onu sevdiğimi çok söylüyorum ya bilmiyorum Acayip mutluyum :)

marist

marist

Üye
YazdıkLarınızın hepSini okudum . Masallah destan qibi :D

bu arada hep mutLu olurSunuz inş vrS kardesim. Öptünde kızı, bırakma benide dedi var mı ki ötesi daha ne isteRsinki .d darısı başımıza.

Mcpaa seninde yazdıkLarını okudum az çok kafa denqimsin. Bende hep tek oLsun benim oLsun diye çaBaLıyorum ama millette alışkanLık oLmuş sevqiLi deqiştirmek. Sev , baqlan sonra ayrıL. Nefret ediyorum bundan.

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Ayrılık çanları çalıyo galiba :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sonumuz ayni olmaz insallah kardesim. bastan bu yana kadar ayni gidiyo cunku

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
sonumuz ayni olmaz insallah kardesim. bastan bu yana kadar ayni gidiyo cunku

Valla bilmiyorum sabahtan beri msj atmadım oda atmadı koptuk iyice saat 3 te bi msj attım mal gibi onada cvp vermedi bilmiyorum bitti galiba bu kadar yaşadıklarımızdan sonra kolaymıydı bitirmek şu anda aşırı şekilde hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum acayip doluyum. Eğlenceli müziklerde bile gözlerim doluyo şu anda bu yazıyı yazarken klavyenin tuşlarını zor görüyorum gözümdeki yaşlar yüzünden. O kadar dua etmiştim ayrılmayalım diye kabul olmadı demek. Hiçbir değerim yokmuş gözünde. Kafayı yemek üzereyim :( :ağlarım:

marist

marist

Üye
en başından beri beni sevmiyodu burayada yazmıştım zaten bugün annesiyle konuşmuş onlarda istememiş olmayacak galiba :(

Dostum OLmicakSa Çok ZorLama Başka Kız mı Yok Be ;) Unutmak Çok Ama Çok Zor OLacak Ama ZamanLa GörecekSin Hiçbir Şeyin KaLmaz.

marist

marist

Üye
Valla bilmiyorum sabahtan beri msj atmadım oda atmadı koptuk iyice saat 3 te bi msj attım mal gibi onada cvp vermedi bilmiyorum bitti galiba bu kadar yaşadıklarımızdan sonra kolaymıydı bitirmek şu anda aşırı şekilde hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum acayip doluyum. Eğlenceli müziklerde bile gözlerim doluyo şu anda bu yazıyı yazarken klavyenin tuşlarını zor görüyorum gözümdeki yaşlar yüzünden. O kadar dua etmiştim ayrılmayalım diye kabul olmadı demek. Hiçbir değerim yokmuş gözünde. Kafayı yemek üzereyim :( :ağlarım:

Bende Aynı Senin YaşadıkLarının 2 Katını Çektim :( OnLar Tüm yaşananLara Rağmen Tek HamLede BitiriyorLar , umurLarında BiLe oLmuyor. Ama Acıyı Çeken Hep Biz OLuyoruz Niye kii ??
Zaten HeLede O AyrıLdıktan Sonra O YaşananLar, HatıraLar AkLa GeLince O zaman Çok Pis Yüreği Açıyor İnsanın.. :( :((

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi

Bende Aynı Senin YaşadıkLarının 2 Katını Çektim :( OnLar Tüm yaşananLara Rağmen Tek HamLede BitiriyorLar , umurLarında BiLe oLmuyor. Ama Acıyı Çeken Hep Biz OLuyoruz Niye kii ??
Zaten HeLede O AyrıLdıktan Sonra O YaşananLar, HatıraLar AkLa GeLince O zaman Çok Pis Yüreği Açıyor İnsanın.. :( :((

ah o yaşananlar aklıma geldikçe eriyorum zaten Allah'ım silse beynimdeki bütün olanları keşke. Aslında Sevilecek birisi değil ama niye bu kadar bağlandım biliyorum çıldırmak üzereyim :(

---------- Eklendi @ 19:36:50 ---------- Yazıldı @ 19:22:08 ----------

Ve sonunda inceldiği yerden koptu. Ayrıldık.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ayni seyler basima geldi kardesim. tamamen unuttum diyemem ama cok da takmiyorum artik. ben de aglicak duruma geldim ama yapicak bisey yok. hersey guzel giderken birden bire dunyam karardi. sevmedi napiyim zorla sevdiremem. ama ben acaba ne yaptim da bana guvenmesigini soyledi cok taktim bu konuda. kizin bazi sorunlari vardi ben elimden geldigince yanimda olmaya calistim. tek dayanagimsin demisti ama git gide uzaklasti.. olan bitene anlam veremedim. kabullendim ben de. umarim cok uzulmezsin. olmicagi halde niye uzatiyolar anlamiyorum basta bitirseler boyle uzulmezdik

---------- Eklendi @ 20:24:32 ---------- Yazıldı @ 20:23:15 ----------

ah o yaşananlar aklıma geldikçe eriyorum zaten Allah'ım silse beynimdeki bütün olanları keşke. Aslında Sevilecek birisi değil ama niye bu kadar bağlandım biliyorum çıldırmak üzereyim :(

---------- Eklendi @ 19:36:50 ---------- Yazıldı @ 19:22:08 ----------

Ve sonunda inceldiği yerden koptu. Ayrıldık.

aynen ben de oyle dusumuyodum. buna mi acildim dedim icimden ama sevdim iste. gecmis olsun

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağol Sevmek kolay değil başa gelmesin, ümitsiz bir aşka
kimse düşmesin, ALLAH kimseye böyle bir dert
vermesin...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
amin. Allah kolaylik versin

marist

marist

Üye
Çok sağol Sevmek kolay değil başa gelmesin, ümitsiz bir aşka
kimse düşmesin, ALLAH kimseye böyle bir dert
vermesin...

Amin CümLemize..

Bende Aynı Senin Gibi Birisini Sevmedim Daha Cok BirLikte OLmamıza Raqmen ÖLümüne Sevmiştim. Ama Neden AyrıLık Bu Kadar KoLay Bu KızLar İçin. Neden KaLpsiz BunLar Hiç mi üzüLmüyorLar :/ ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
onlar da oyle dusunuyolar. benimki birini cok kolay silebilecek biri. bisey dediysem donusu imkansiz aninda yuzume vurur hani soyle demistin diye. o yuzden yeni bi sans hayali kurmuyorum kolay sildim ben de.