serdar_gs
Üye
Note 2 androidi kullanabileceğin en iyi telefonlardan biridirNacizane tavsiyem o paralara alacağın android bir cihaz kalıcı ve sürekli performans sağlamaz sana.sırf bu yüzden eşimin note 2 cihazını 650 ₺ ye satıp 820 ₺ ye sıfır lumia 1320 sipariş ettim.yine de sen bilirsin tabiiki.
O zaman diğerlerini düşünemiyorum bileNote 2 androidi kullanabileceğin en iyi telefonlardan biridir
Siz kendiniz ne kullanıyosunuz :=)O zaman diğerlerini düşünemiyorum bile
Lumia 1520Siz kendiniz ne kullanıyosunuz :=)
Piranha iq yeni çıkan bir cihaz özellikleri guzel gibi gözüksede almadan ònce biraz daha beklemeni ve kullanan kişilerle kinuşmanı tavsiye ederim cihaza varilen destek nasıl ve kronik var mı varsa neler bunları araştır. Eğer biraz daha beklemek istersen yaza doğru veya yazın başında zenphone 2 ülkemize giriş yapacak o da senin için iyi bir seçenek olabilirYorumun için sağol kardeşim. Param sınırlı olduğu için özelliğiyle beni en uzun taşıyacak bir telefon arıyorum. Alacagm telefon 2yıl sosyal ağlardan uzak tutmasın kullanırken d6nmalar olmasn yeter
Nexus 5 uygun olsa alcaktım inanşu ana kadar piranha iq adına olumsuz söylenti pek duymadım yavaş yavaş ısınmaya başladım her an alablrm kararı verirsem
2050 mah bu dev4rde yetersiz değil mi ?Discovery air de düşünebilirsin o da bi seçenek
Hocam o inceliğe o batarya çok bile alphada daha düşük batarya mevcut discovery de öyle ama sarjlari iyi gidiyor bu da iyi gidiyor kısaca2050 mah bu dev4rde yetersiz değil mi ?
2gb ramli 200dolar 4gb ramli 250 dolar. Bunun üstüne vergileri eklersek bin tl olur fazla olacağını sanmıyorum5.5" 'e alışman o kadar kolay olur ki bir süre sonra diğerleri çok küçük gelir, 5.5" normal olur büyük olmaz senin gözünde.
Ama Martta çıkacak olayını nereden duyduysan yanlış duymuşsun, belli bir zaman yok. Mart bayağı erken hiç sanmıyorum. 250dolar 4gb da ucuzmuş ben daha pahalı okumuştum sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?