İleriye dair teknolojik görüşleriniz nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

Tesla0

Tesla0

Üye
    Konu Sahibi
İleriye dair teknolojik görüşleriniz nelerdir?
İleride teknolojide neler olacak buna dair sağlam görüşleriniz varsa paylaşalım ve bu konular üzerinden tartışalım.
Umarım daha önce böyle bir konu yoktur bakma fırsatım olmadı malum binlerce konu var.

Ben başlıyım o zaman;
-Ben android kullanıcısıyım. WP nin şuanki durumu çok çok iyi değil bana kalırsa ama ileride wp nin bayağı bi piyasayı ele geçireceğini düşünüyorum.
-Selfie kameralarının hepsinde Flash olacağını düşünüyorum.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
-100-250 yıl içinde telefonların ömrü tamamen bitecek artık insanlararası iletişim çok farklı olacak.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
zombaka

zombaka

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BrainHacker, Silinen Üye 2480407 ve abandonware
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
işte o zaman android televizyona geçcem
tahminimce bi gözlük yaparlar ele gerek kalmaz ama gözüne takmazsin ekran görüntüsü 15 cm önünde oluşur ekran boyutunu istediğin gibi ayarlarsin beyinden aldığı elektrik sinyalleri ile kontrol edilir bence bu olur.

Mert

Mert

Üye
black mirror adlı diziyi izleyebilirsin. teknolojinin gelişmesi ile insan psikolojisinin arasında nasıl bi etkileşim oluyor görebilirsin. dizi tam olarak distopya fikirlerinden oluşuyor. her bölümünde konu, karakter, yönetmen vs. birbirinden farklı. cidden ağır, sert bi dizi. izleyecek olan varsa iki kere düşünsün

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
mürteza16

mürteza16

Üye
-Aya gidilecek.
-Marsa gidilecek.
-3. dünya savaşı çıkacak.
-Avrupaya bir islam devleti hükmedecek.

abandonware

abandonware

Üye
Benim tahminlerim:
- Microsoft mobil piyasada aradığını bulamayacak ve piyasadan çekilecek. Ayrıca Nokia'yı elden çıkartmaya çalışacak.
- Microsoft PC kullanımının azalması vede insanların biraz daha Apple'a yönelmesinden dolayı Windows'tan daha çok Office yazılımlarına kendini verecek ve Office şuankinden çok daha kullanışlı bir multiplatform uygulamaya dönüşecek. Kısaca Microsoft'un geleceği Office yazılımı olacak. Ayrıca bulut bilişimde çok daha fazla ilerleme kaydedecek.
- Google Android'i PC'ye uyarlayacak ve Chrome OS'u rafa kaldıracak.
- Samsung mobil piyasada zayıflarken, Sony, LG gibi rakipleri ciddi bir ilerleme kaydedecek. HTC hakkında yorum yapamıyorum.
- Google Glass gibi cihazların kullanımı en az 7 yıllık bir süreç boyunca akıllı telefon'da daha çok tercih edilen bir ürün olmayacak.
aya ve marsa gidilmedi mi? :hmmm
dünyada yaşarmış gibi ayda veya marsta yaşamaktan bahsediyor herhalde :hmmm

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
türkiye teknolojik olarak çok geri kalacak şimdiki nesil oturup ders çalışacağı yere oyun kovalıyor siber saldırı altında kalıyor ilerde kim geçecek yüksek koltuklara elin gevuruna mi devredecegiz

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
türkiye teknolojik olarak çok geri kalacak şimdiki nesil oturup ders çalışacağı yere oyun kovalıyor siber saldırı altında kalıyor ilerde kim geçecek yüksek koltuklara elin gevuruna mi devredecegiz
Hiç bir şey belli olmaz Avrupa'da kimse çocuk yapmıyor nüfusu hep müslümanlar çekiyor...

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
mrzstyl

mrzstyl

Üye
YÜRÜYEN UÇAK :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Kefelon ve Silinen Üye 2480407
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: theyunus ve Alo_Azrail
Baydırman

Baydırman

Moderator
Hiç bir şey belli olmaz Avrupa'da kimse çocuk yapmıyor nüfusu hep müslümanlar çekiyor...
abi eskisi gibi artık nüfus önemli değil. mesela israil devleti ile ülkemizi karsilastiralim. istanbulumuzun nüfusu kadar ya varlar ya yoklar. yaptıkları zulümlere engel olamıyoruz...

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
abi eskisi gibi artık nüfus önemli değil. mesela israil devleti ile ülkemizi karsilastiralim. istanbulumuzun nüfusu kadar ya varlar ya yoklar. yaptıkları zulümlere engel olamıyoruz...
Nufüs demek kültür demek ;)

mürteza16

mürteza16

Üye
"Kendimizi alçak görmek, yükselmemizdeki en büyük engeldir."

[ mürteza16 ]
"İyi bir kalçanın iyi bir beyinden daha fazla prim yaptığı bir ülkede hiçbir şey gelişemez."

[ Tupac Shakur ]

theyunus

theyunus

Üye
Artık çok basit olan bir teknolojinin yaygınlaşmasını isterdim..

Evimizin lambalarını hala duvardaki butonlarla açıp kapatıyoruz Sesli veya parmak şıklatmalı aç kapat olsa artık. Varsada yaygınlaşsa

Üst Alt