İki ekran kartı arasında kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Laptop ekran kartı alırken nelere dikkat edersiniz ?

• Belleği ve bit yüksek olsun çipset eski olabilir

Kullanılan: 3 75.0%
  • Çipset olabildiğince yeni olsun bellek yarı yarıya düşük olabilir

Kullanılan: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
gıgun

gıgun

Üye
    Konu Sahibi
İki ekran kartı arasında kaldım
Herkese hayırlı günler ben dizüstü bilgisayar alacaktım fakat iki pcnin ekran kartı kafamı karıştırdı oran çok saçma biri 4gb gtx960 biri 3gb gtx 970 sadece bunlar da değil tavsiyeleriniz varsa da alırım 5000tl civarı gamebook istiyorum teşekkürler

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bunu Al İşlemcileri 4. NEsil 6.Nesilleride Var Ama Sen Bilirsin Ama gtx 970 Daha Üstün Onu AL Derim

gıgun

gıgun

Üye
    Konu Sahibi
Ama şimdi ben gta v oynarken goruntuyu artırırken benden vram istiyor bunu aktiflestirirken de bit ve model yani oyunun grafiklerini artırırken bellek olmassa bu yüksek performansın ne havası olur ki

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ama şimdi ben gta v oynarken goruntuyu artırırken benden vram istiyor bunu aktiflestirirken de bit ve model yani oyunun grafiklerini artırırken bellek olmassa bu yüksek performansın ne havası olur ki
GPUdaki 1 GB Bellek Farkı Çok Bişey Fark Ettirmez Sana Arada Bit Farkı Var Vede Saat Hızları 970 de Biraz Daha Yüksek

BRKTNL

BRKTNL

Üye
MSI daha iyi

gıgun

gıgun

Üye
    Konu Sahibi
GPUdaki 1 GB Bellek Farkı Çok Bişey Fark Ettirmez Sana Arada Bit Farkı Var Vede Saat Hızları 970 de Biraz Daha Yüksek
Ya şimdi kendini bana kanıtlıyormuş gibi hissetme ama senden birşey rica etsem ve asusun karşısına bütün özellikleriyle bir rakip çıkarabilir misin her şey dahil

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ya şimdi kendini bana kanıtlıyormuş gibi hissetme ama senden birşey rica etsem ve asusun karşısına bütün özellikleriyle bir rakip çıkarabilir misin her şey dahil
Alternatif Dolu

Bunun İşlemcisi Son Seri

gıgun

gıgun

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ilk vs. ge70de ssd yarısı ekran kartı yarısı hdd neredeyse öyle ve aynı fiyat burda ne var anlamadım
Ge70 te işlemciden 400tl vermiş keşke gtx970 3gb de olsaydı:spr

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Gb önemi değil
970M
960M den daha hızlı
Eğer işlemci önemli değilse 970M li laptop daha iyi

boran9999

boran9999

Üye
Her türlü MSI

firostr

firostr

Üye
3GB Gtx970

gıgun

gıgun

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım asusların skylake i7 lerini veya monsterların düşmesini bekleyeceğim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Emin ol msi asusdan daha iyi
Özellikle oyuncu laptoplarında :bigstar:

gıgun

gıgun

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar iyi günler o kadar gtx970m peşinde koştum ama asus n551vw aldım fiyatı uygun olunca alacak olan varsa yardımcı olabilirim aklında sorusu olan varsa.

Üst Alt