İE10 windows phone a geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İE10 windows phone a geliyor.

Bilgisayar platformunda en çok kullanılan tarayıcı ünvanını Google Chrome'a kaptıran Internet Explorer'un yeni versiyonu, bugün Windows Phone zirvesinde gerçekleştirilen duyuru ile mobil sektör için resmiyet kazandı. Internet Explorer 10, performans testlerindeki sonucuyla göz doldurdu.

Windows Phone 7.5'te bulunan IE mobil tarayıcısına oranla dört kat daha yüksek JavaScript performansına sahip olan IE 10, HTML5 uygulamalarda dokunmatik desteği gibi çok daha fazla HTML5 özelliği içerecek ve milyonlarca Windows bilgisayarı kötü niyetli sitelerden koruyan anti-kimlik avı desteğini yapısında ihtiva edecek.

WP zirvesinde SunSpider test sonuçlarını paylaşan Microsoft, Samsung Galaxy S III, HTC One S ve iOS 6 Beta yüklü iPhone 4S karşısında Nokia tarafından Windows Phone 8'in donanım desteğini sonuna kadar kullanan prototip modelin ilk sırayı kaptığını gözler önüne serdi. Tarayıcılar konusunda yıllardır büyük tecrübe edinen Redmond merkezli Microsoft'u ilerleyen dönemlerde mobil sektördeki başarılı çözümleriyle görmeye devam edeceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

m542tf

m542tf

Üye
alternatif tarayıca yükleniyormu cahilliğimi maruz görün :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Google Chrome for WP var mı :ehe

Matador03

Matador03

Üye
:ehe opera miniyi ve chrome betayı tek geçerim :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
custom romlarda opera var bugün bir gelişme oldu ama tam olarak açıklanmadı yakın zamanda cihazlar baya bir serbest kalabilir.hem de bootloader kilidi kırılmadan galiba tam çeviri yapamadım daha müsait degilim hazır olunca burada paylaşırım

• Beğen
Tepkiler: Del Rey ve Cihanî Sultan
m542tf

m542tf

Üye
custom romlarda opera var bugün bir gelişme oldu ama tam olarak açıklanmadı yakın zamanda cihazlar baya bir serbest kalabilir.hem de bootloader kilidi kırılmadan galiba tam çeviri yapamadım daha müsait degilim hazır olunca burada paylaşırım

aman google amcaya çevirtme sapık çünkü o :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

link verir misin abi ben bakayım :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Del Rey

Del Rey

Üye

İstersen adresi bana da ver, ben de çeviriye yardımcı olurum :)

- - - Eklendi - - -

Nokia, WP8 donanım desteğini sonuna kadar kullanan bir prototip üretmiş demek. Sanırım 4 çekirdeklidir, 64 çekirdeği nereye koyacaklar.

- - - Eklendi - - -

Bu arada Benchmark sonuçları: (Düşük olan daha iyi)

sataer

Üye
benchmarklar çok iyi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o resimler dun akşam gozukuyordu bugun bende de gozukmuyor galiba sistemle alakali bir şey diger bolumlerde de yaşadim birkac kere

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt