kloı123
Üye
-
Konu Sahibi
-
alıyımda ben telefon hakkında bilgi almak ıcın konu actım telefonu nasıl kullanmam gerekir vb root rom falan yanı alcam zatensen karar verdıysen sorun yok al gıtsın kardeşım
ozaman sen bana bi herseyi anlatsan cok iyi olur cunku hic bilmiyorum root yapayım ozaman ama unroot uda anlatta telefona bisey olursa garantı bitmesin ozaman bende biterimMikrofon sorunu bazılarında oluyo oda yazılımsal bi sorun sesi arttırıp azaltabiliyosun, toz girmesi olayı nerdeyse her telefonda olur ekran koruyucu jelatin kullanırsan sorun olmaz ki ben kullanmıyorum gene sorun olmuyo, ışık sızmasıda ekranın sağ alt tarafında veya sol alt tarafında çok az bi ışık görünüyo oda bazılarında var bendede çok az var ama can sıkacak kadar değil. Root ve rom konusuna gelince root kesinlikle tavsiye ederim garanti dışına çıkıyor cihaz ama unroot yapıp yani root u geri alıp garanti içine girebilirsin root yapıp clockwork kurup telefon için özel geliştirilmiş temalar var onları yüklersin. Rom olayına ben girmedim romda telefonun işlemci hızını arttırıp daha stabil çalışmaya görünümünü baştan aşağı değiştirmeye yarıyo.
ben manavgatta rastgele bi turkcel e girdim bir sürü var manavgatta 20 tane 30 tane falan ilk gırdıgımde cıktı ideos x5bende kararımı verdim alıyorum bu hafta içinde okuldan bursumu alıyorum tim e teknosaya gittim yok tek çare hepsiburadadan alıcam
kardes internet paketini en uygun fiyata nerden bulabilirim bide aylık gerce kparmaı verıceksın yoksa kontur ilemi ?Sen o islere girme ilerde sikilirsan rom falam atarsin bosver...
Telefon dokunmatik yani istedigin ugulamaya dokunarak gireceksin
Telefon ilk acilirken sana tanitacak kendini nasil kullanilacagini
Bi internet paketi yaptir en once
Bitane google hesabi almalisin(gmail) telefon ve google-market vb.. senkronize olacak ve telefonun ilk acilirken senden google hesabini isteyecek..
İlk acilista telefon biraz gec acilir senkronize vb.. islemlerinden dolayi
Zaten zamanla ogrenirsin fazla zorlanacak bisey yok. kullanimlarda sadece internete girer telefon onun icin ayarlar kablosuz ve mabil aglardan vodafone live vb.. isimleri sil internete dahada girmez hat uzerinden... ilerde paket yaptirirsan. Google a android apn ayarlayici diye arattir programi indir aninda internet ayarlarin yapilir girersin nete.... androidde hersey programla tamamen kendine ozel... ben mesela su anda wp7 temasi kullaniyorum. Muzikcalarda uber music wp7 isimlerde... Yani telefon tamamen wp7 oldu kullanimi daha kolay arkada 2 tane daha tema var sikildikca kullaniyorum...kronometre. Yada hesap makinesi indirirsin markette var hepsi... telefonu gercek hesap makinesi gibi kullanirsin professional...
Telefona bi cekcekli kilif al kesinlikle hem telefonu korur hemde toz vb.. önler ben aldigimdan beri jelatinsiz kullaniyorum cizik yok cihazda....
Telefonun arkaplaninda surekli uygulamalar acik olacak ve buda telefonununda hafif kasmalara yada internete girmelere neden olur onun icin. Ayarlar-uygulamalar-calisan hizmetler ve uygulamalari yonetten calisan gereksiz uygilamalari kapat ama ceviriciyi falan kapatma... olmadi marketten task killer programlari var onlardan indirirsin....
Alinca sorun yasadikca pm atarsin yada konu acarsin android bolumunde cevaplar cozmeye calisiriz.....gerekli bilgileri veririz...
Valla ben vodafone un. Aylik cepnet paketine uyeyim 8 tl ye 1 ay sınırsız internet paketi... tavsiye ederim. Konturunden her yenilendiginde ayda 8 lira aliyorben manavgatta rastgele bi turkcel e girdim bir sürü var manavgatta 20 tane 30 tane falan ilk gırdıgımde cıktı ideos x5gorunuse bkatımda ellemedım superdı tasarımı----------Eklendi @ 20:52:28 ---------- Yazıldı @ 20:51:53 ----------kardes internet paketini en uygun fiyata nerden bulabilirim bide aylık gerce kparmaı verıceksın yoksa kontur ilemi ?
bizim burda bi tane tim var ondadabir sürü blackbery var bi tane x5 yokben manavgatta rastgele bi turkcel e girdim bir sürü var manavgatta 20 tane 30 tane falan ilk gırdıgımde cıktı ideos x5gorunuse bkatımda ellemedım superdı tasarımı ----------Eklendi @ 20:52:28 ---------- Yazıldı @ 20:51:53 ---------- kardes internet paketini en uygun fiyata nerden bulabilirim bide aylık gerce kparmaı verıceksın yoksa kontur ilemi ?
kardes vodafone nın aylık cep net paketıne uye olmak ıcın ne yapmam gerek ( ayda 8 tl ve sınırsız olan ) ?Valla ben vodafone un. Aylik cepnet paketine uyeyim 8 tl ye 1 ay sınırsız internet paketi... tavsiye ederim. Konturunden her yenilendiginde ayda 8 lira aliyor
ozaman sen bana bi herseyi anlatsan cok iyi olur cunku hic bilmiyorum root yapayım ozaman ama unroot uda anlatta telefona bisey olursa garantı bitmesin ozaman bende biterim
x5 e hoparlör takabilirmiyim hanı mını hoparlörler var telefona takılıyor ideos x5 calıstırırmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?