İddia: Nokia Dünya Konferansı'nın süprizi MeeGo'lu akıllı telefon olacak...

Sponsorlu Bağlantılar

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

:bye2:

- - - Eklendi - - -

telefon piyasasının lideri ;)

E kardeşim satsın bir zahmet değil mi ? Daha çok satıyor bu Samsung gibi yüzlerce modelli bir firma için gayet normal.Başarısı için ona değil ne kadar kazandıklarına bakmak lazım.Hangi şirket daha çok kazanıyor, daha büyük ? Apple daha az alanda çalışmasına rağmen Samsung'tan daha büyük sonuç olarak.Çok satması az satması önemli değil.Nokia şimdi 1 trilyon 3310 segmentinde cihaz satsa ama kar etmese en iyi firma mı olur ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Ki ona rağmen hala fark atabilmiş değil 4S'e ;)

- - - Eklendi - - -

Alakası yok Note iş segmenti içni.

Evet bakın ben Samsung'u kötülemiyorum.Çok güzel telefonları var ama gözünüzde fazla büyütüp yanlış telefonlarla kıyaslıyorsunuz sorun bu.

Elektr0

Elektr0

Üye
Çıksa kötü olmaz ama Nokıa artık WP ile sonuçta.Fakat Nokıayı eski günlerindeki gibi görmek isterim. Meego bana ters bir sistem ama meego kullanmak isteyen çok insan vardır. Çıksada almam ama böyle bir cihazın piyasada olmasını isteyen insanların sesini duyar gibiyim...

Türe

Türe

Üye

E kardeşim satsın bir zahmet değil mi ? Daha çok satıyor bu Samsung gibi yüzlerce modelli bir firma için gayet normal.Başarısı için ona değil ne kadar kazandıklarına bakmak lazım.Hangi şirket daha çok kazanıyor, daha büyük ? Apple daha az alanda çalışmasına rağmen Samsung'tan daha büyük sonuç olarak.Çok satması az satması önemli değil.Nokia şimdi 1 trilyon 3310 segmentinde cihaz satsa ama kar etmese en iyi firma mı olur ?

Alakaya maydanoz :hmmm Neyse tartışmayalım madem

- - - Eklendi - - -

tabi bunun üzerine yeni telefon çıkarma arayışına girilecek.

Biraz tarih dersinden özenti yaptım sanki :hmmm

iPhone 5 yer onu :ehe

- - - Eklendi - - -

Evet bakın ben Samsung'u kötülemiyorum.Çok güzel telefonları var ama gözünüzde fazla büyütüp yanlış telefonlarla kıyaslıyorsunuz sorun bu.

Neyle kıyaslayalım kardeşim sen söyle madem

- - - Eklendi - - -

tabiki en iyi cihazı lumia 900 ile kıyaslanacak ;)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Alakaya maydanoz :hmmm Neyse tartışmayalım madem

- - - Eklendi - - -

iPhone 5 yer onu :ehe

Ya zaten tartışmak için söylememiştim biraz sert yazmışım galiba hatam varsa özür dilerim.Amacım tartışma çıkarmak değil ;)

- - - Eklendi - - -

Hayır gidipte N9 ile kıyaslarsan ya da 808 ile kıyaslarsan olmaz onu diyorum.SII ile N9 tamamen apayrı dünyalar.Aynı şekilde 808'de bu telefonlar nasıl kıyaslanabilirki hepsinin hitap ettikleri kısımlar farklı.Mesela 808 bana göre değil, sana göre değildir ama belli bir kitle için çok uygun olduğunu ve dolayısıyla başarılı olduğunu değiştirmez bu.Gidipte 808 ve Galaxy SIII karşılaştırılmamalı mesela.Çünkü amaçları farklı zaten.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konuda daha seviyeli tartışmalar olursa seviniriz arkadaşlar..

Türe

Türe

Üye
ben s3 ile lumia 900 diyorum zaten :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
ben s3 ile lumia 900 diyorum zaten :)

Tamam ben o karşılaştırma olayını sana dememiştim zaten.Forumda her konuya Galaxy SII fiyatına N9 var ve onu alan enayiler var anlamına gelen mesajlar atıp duran bir arkadaşımız varda.

Elektr0

Elektr0

Üye

Ya zaten tartışmak için söylememiştim biraz sert yazmışım galiba hatam varsa özür dilerim.Amacım tartışma çıkarmak değil ;)

- - - Eklendi - - -

Hayır gidipte N9 ile kıyaslarsan ya da 808 ile kıyaslarsan olmaz onu diyorum.SII ile N9 tamamen apayrı dünyalar.Aynı şekilde 808'de bu telefonlar nasıl kıyaslanabilirki hepsinin hitap ettikleri kısımlar farklı.Mesela 808 bana göre değil, sana göre değildir ama belli bir kitle için çok uygun olduğunu ve dolayısıyla başarılı olduğunu değiştirmez bu.Gidipte 808 ve Galaxy SIII karşılaştırılmamalı mesela.Çünkü amaçları farklı zaten.

zamanında da iphone 4 ile S2 karşılaştırılmıştı .. şimdi S3 ile 4s çarşılaştırmak suç oluyor... sonrada aynı şeyler olacak ikisi aynı anda çıkartmıyor s3 çıktı iphone 5 çıkana kadar 4s ile iphone 5 çıkınca , iphone 5 vs S3 . sonra sgs4 çıkar sgs4 vs iphone 5 olur .... :d: öldürüyor bu markalar beni...

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

zamanında da iphone 4 ile S2 karşılaştırılmıştı .. şimdi S3 ile 4s çarşılaştırmak suç oluyor... sonrada aynı şeyler olacak ikisi aynı anda çıkartmıyor s3 çıktı iphone 5 çıkana kadar 4s ile iphone 5 çıkınca , iphone 5 vs S3 . sonra sgs4 çıkar sgs4 vs iphone 5 olur .... :d: öldürüyor bu markalar beni...

Iphone 5 ile Galaxy Note 2 benzer zamanlarda çıkacaklar.Madem çok kıyaslamak istiyorlar onlar kıyaslansınlar.Ayrıca Galaxy SIII ile Iphone 5 arasında çok fazla fark olmayacak.En azından 1 sene olmayacak -.-

Türe

Türe

Üye

Tamam ben o karşılaştırma olayını sana dememiştim zaten.Forumda her konuya Galaxy SII fiyatına N9 var ve onu alan enayiler var anlamına gelen mesajlar atıp duran bir arkadaşımız varda.

Yahu N9 alan ne aldığını bilmeden almayacak. N9 farklı deneyim içindir. Bilmeyen kalmasın artık ya :ah

- - - Eklendi - - -

iPhone 5 in rakibi s3 olacak

- - - Eklendi - - -

Iphone 5 ile Galaxy Note 2 benzer zamanlarda çıkacaklar.Madem çok kıyaslamak istiyorlar onlar kıyaslansınlar.Ayrıca Galaxy SIII ile Iphone 5 arasında çok fazla fark olmayacak.En azından 1 sene olmayacak -.-

segmentleri farklı :hmmm Biri iş cihazı ( note 2 )

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Yahu N9 alan ne aldığını bilmeden almayacak. N9 farklı deneyim içindir. Bilmeyen kalmasın artık ya :ah

Kesinlikle.Bir N900 zamanında neden alınıyorsa, HTC HD2 (Adı buydu dimi o modelin) neden alınıyorsa N9'da o yüzden alınır.Sen standart kullanıcısındır N9 sana göre değildir ama bu demek değildir ki N9 kötü 808 kötü.Bunu açıklamaya çalışıyorum 2 gündür.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
iphone 5 s3 ü tokatlar bundan emınım konu dısı ama :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Aynı zamanda çıkan tepe cihazlar adına demiştim.Note2 Galaxy SIII'ten daha iyi donanımla çıkacaktır büyük ihtimalle.Yani tepe cihazı olacaktır.Bu durumda karşılaştırmakta bence sakınca olmaz.Çünkü öyle tamamen iş segmentine yoğunlaşmış bir cihaz değil.En azından ben öyle düşünüyorum

MasteLaa

MasteLaa

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bence iphone 5 in rakibi One X olur :hmmm s3 ün kolay kolay hatta one X in bile yaklaşamayacağını düşünüyorum.. :hmmm Açıklanmadı henüz ama :hmmm

Türe

Türe

Üye

kardo aklıma video geldi sen kim o diyince :kop2: izle :naughty: [video=youtube;0jWYBMvxg4I]http://www.youtube.com/watch?v=0jWYBMvxg4I&list=FLDvuS425BIBD8BoTJ-Ew6Xg&index=3&feature=plpp_video[/video]

- - - Eklendi - - -

Aynı zamanda çıkan tepe cihazlar adına demiştim.Note2 Galaxy SIII'ten daha iyi donanımla çıkacaktır büyük ihtimalle.Yani tepe cihazı olacaktır.Bu durumda karşılaştırmakta bence sakınca olmaz.Çünkü öyle tamamen iş segmentine yoğunlaşmış bir cihaz değil.En azından ben öyle düşünüyorum

Ama samsung iş için çıkarıyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

Bence iphone 5 in rakibi One X olur :hmmm s3 ün kolay kolay hatta one X in bile yaklaşamayacağını düşünüyorum.. :hmmm Açıklanmadı henüz ama :hmmm

One x jb i almadan rakip olmaz :hmmm

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Elektr0

Elektr0

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

SGS 3 ün kaçacak yeri yok rakibi iphone5 olacak tabiki

Üst Alt