Yardım iade olur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
iade olur mu?
04.04.2014 tarihinde vatan computer dan iPhone5S aldım. iade yada değişim istiyorum. Gidip söyledim olmaz dediler.

Şimdi de sitelerinde ( )
ki yazıyı gördüm.

Müşteri memnuniyetinden iade ve değişim işlemleri
Vatan Bilgisayar’dan satın almış olduğunuz ürünleri 15 gün boyunca herhangi bir neden göstermeksizin aşağıda yer alan bilgiler doğrultusunda değiştirebilirsiniz:
• Değiştirmek istediğiniz ürünün satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz ve orijinal kutusunda kullaç nılmamış olması gerekmektedir. Ürünün kutusunu açtıysanız; kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden, hatasız ve eksiksiz olarak getirilmesi ve ürünün kullanılmamış olması durumunda değişim işlemleriniz başlatılabilecektir.
• Ürünle birlikte verilen tüm hediyelerin de kusursuz ve eksiksiz olarak teslim edilmesi zorunludur.
• Satış faturasının aslı olmadan değişim işlemi yapılamaz.
• Faturanızı firma adına kestirdiyseniz ürünü değiştirmek için iade faturası getirmeyi veya göndermeyi unutmayınız, aksi durumlarda değişim işlemi başlatılamayacaktır.

------

Ben kutuyu açtım sadece telefonu kullandım. telefonda hiç asar yok. aldıgım gün her tarafını kaplattm birde kılıf taktım. ayrıca telefonun içinden çıkan herşeyde duruyor.

sizce iade veya değişmi yaparlar mı?

NEXUS

NEXUS

Üye
büyük ihtimalle yapmazlar ama dene şansını olmassa telefonu 1600 civarı fiyata satarsın :oke:

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Daha yeni almışsın zaten neden iade etmek istiyorsun ki ?

NEXUS

NEXUS

Üye
Daha yeni almışsın zaten neden iade etmek istiyorsun ki ?
iPhone 6'nın çıkması yakın büyük ihtimalle iPhone 5S'i satıp iPhone 6 çıktığında alıcak :) veya başka bir beğendiği cihazla değiştiricek :)

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
1600 liraya da satılmazki ha 5S ha 6 ki iphone 6 eylül ekim gibi çıkacak diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
1600 liraya da satılmazki ha 5S ha 6 ki iphone 6 eylül ekim gibi çıkacak diye biliyorum
iPhone 6 büyük ekranlı gelecek deniyor , büyük ihtimalle ekranı küçük geldi diye değiştiriyor :) , ve bu arada dediğinde haklısın 5S 1600 liraya satılmamalı , şimdi 2300 tl ödeüyorsun 1600 tl'ye satıyorsun 700 tl zarar yapıyorsun :(

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Valla İphone 6 yı almak için iade etmek istiyosa telefonu İphone 6 yı aldıktan sonra 5S i bana yollayabilir :kop:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Takipçi Satın Al

Üst Alt