Kernel Linki Düzeltildi.kernel dosyası silinmiş
kilit ekraninda sms ve cevapsiz cagrilar gorunmuyor,cozumu nedir acaba arkadaslarKernel Linki Düzeltildi.
Hangi rom icin soruyorsun stock mu qs mi?kilit ekraninda sms ve cevapsiz cagrilar gorunmuyor,cozumu nedir acaba arkadaslar
Mesajlar-ayarlar-bildirimlerden mesajlari ve bildirimleri kilit ekraninda gostere tik koy...qs rom icin dostum,sms geldiginde ve cevapsiz cagri oldugunda kilit ekraninda gorunmuyor
zaten secili oMesajlar-ayarlar-bildirimlerden mesajlari ve bildirimleri kilit ekraninda gostere tik koy...
konuyu hortlatmak istedim dostum [emoji4]
bu romda+agni kernel [emoji1]Hangi romdasin..?
Transparan kilit ekranini denedinmi ben xposed modul ile bir turlu yapamadim nasil yapilacagi konusunda bilgin varmi?bu romda+agni kernel [emoji1]
s5 blekota dan geldim,rezil bir sirum v12
bunu hic denemedim ve bilgim yok,ama xposed kullaniyorum,ozellikle gravity box cok super,mesela kilit ekranini lolipop taki gibi durum cubugunu asagi kaydirabiliyosun model kilit varken,daha bir suru oynamalar yapilabiliyorTransparan kilit ekranini denedinmi ben xposed modul ile bir turlu yapamadim nasil yapilacagi konusunda bilgin varmi?
Lockscreen wallpaper diye modulle oluyor dediler indirdim kurdum butun ayarlari denedim bir turlu yapamadim.bunu hic denemedim ve bilgim yok,ama xposed kullaniyorum,ozellikle gravity box cok super,mesela kilit ekranini lolipop taki gibi durum cubugunu asagi kaydirabiliyosun model kilit varken,daha bir suru oynamalar yapilabiliyor
xposed kirduktan sonra modul indirmelisin,transparan yapan modul hangisi ise onu bul ve indirip calostir,acip kapamak gerekiyot ama degisiklikleren sonra