belli bir sure sonra maalesef sisiyor ram,bizi bu romlara mahkum eden samsungun ta amkönceki sürümü daha iyiydi sanki arkadaşlar. bunda kasma donma tikleme yaşar oldum. nova ve aosp arayüz kullanmama rağmen ? boefladan performas ayarlarınıda yaptım ama takılıp kalıyor gibi ? önerisi olan var mı ?
dostum caresini buldum,arter kernel 4.1 kur,ne kasma ne donma ne sisme oluyor,telefonu 4 gundur resetlemedim ve su an iyi,burdan herkese tavsiye ederimönceki sürümü daha iyiydi sanki arkadaşlar. bunda kasma donma tikleme yaşar oldum. nova ve aosp arayüz kullanmama rağmen ? boefladan performas ayarlarınıda yaptım ama takılıp kalıyor gibi ? önerisi olan var mı ?
OE1 mi NL1 mi yüklüdostum caresini buldum,arter kernel 4.1 kur,ne kasma ne donma ne sisme oluyor,telefonu 4 gundur resetlemedim ve su an iyi,burdan herkese tavsiye ederim
deneyeyim bi ama şey ya tıkandığı yerde reset atıyo kendie ona uyuz oluyorum :/dostum caresini buldum,arter kernel 4.1 kur,ne kasma ne donma ne sisme oluyor,telefonu 4 gundur resetlemedim ve su an iyi,burdan herkese tavsiye ederim
oe1 kullaniyorum ve arter kernel den sonra mukemmelOE1 mi NL1 mi yüklü
siddetle oneririm dostum,benimde cok moralim bozuluyidu boeffla agni ve stock kerneli hepsini kurulumda denedim,sonra arter kernel 4.1 kurdum ve inanilmaz stabil oldu sanki stock rom,hatta daha stabil ,kesinlikle arter kernel kur dostumdeneyeyim bi ama şey ya tıkandığı yerde reset atıyo kendie ona uyuz oluyorum :/
şuanda archi 5.1 in 3.1.3 sürüm romunu dneiyorum 650 mb stabil çalışıyo şarjda iyi ama kurulumda sıkıntı yaşadım onları tam öğrenip kurayım bi müdden bunu kullanıcam sonra qs nin yeni sürümü çınca qs ye geçip dediğini yapayımsiddetle oneririm dostum,benimde cok moralim bozuluyidu boeffla agni ve stock kerneli hepsini kurulumda denedim,sonra arter kernel 4.1 kurdum ve inanilmaz stabil oldu sanki stock rom,hatta daha stabil ,kesinlikle arter kernel kur dostum

Hocam ben arter kerneli kurdum ama şebeke gelimiyor klon imeidenmiki eğer sorun klon imeidense nasıl düzeltebilirimdostum caresini buldum,arter kernel 4.1 kur,ne kasma ne donma ne sisme oluyor,telefonu 4 gundur resetlemedim ve su an iyi,burdan herkese tavsiye ederim
MK6 patch modem flashlayarak bir dene sebekenin gelmesi lazim.Hocam ben arter kerneli kurdum ama şebeke gelimiyor klon imeidenmiki eğer sorun klon imeidense nasıl düzeltebilirim
Sorun çözülmedi yine aynıMK6 patch modem flashlayarak bir dene sebekenin gelmesi lazim.
Daha onceden Efs yedegin varsa rootexplorer ile degistirsen duzelir yanilmiyorsamSorun çözülmedi yine aynı
Efs yedegin varsa ise yarayabilir.Arkadaşlar romu yükledim ama cihaz klon imel olduğu için şebeke yok Nordic romunda filan kernel ve modem yükleyince sorun çözülüyordu bunada aynı kernel ve modemi yükledim cihaz açılmadı tekrar nordic yükledim oe1 için ne yapmalıyım
daha önceleri efs yedi almıştım bu yedek nasıl işe yarar ne yapacağımEfs yedegin varsa ise yarayabilir.
Hocam k.bakmayin pek anlamiyorumda bu efs yedegi nasil aliniyor?he bide hocam arter kerneli kurunca imeide gidiyor imei sorguladigimda null yaziyor.Efs yedegin varsa ise yarayabilir.
Boeffla kerneli denedin mi ilk sayfada var onuda bir kur dene istersen klon imeilerde ise yariyormuş.Konunun ilk sayfasinda var asagilara dogru bakarsan once kerneli sonra modem dosyasini flashlaHocam k.bakmayin pek anlamiyorumda bu efs yedegi nasil aliniyor?he bide hocam arter kerneli kurunca imeide gidiyor imei sorguladigimda null yaziyor.
Hocam o zaman sizde boeffla kerneli deneyin konunun ilk sayfasinda asagiya dogru var klon imei kullananlar icin @burak1553 arkadasimiz paylasmis kernel ve modem dosyasi once kernel sonra modemi flashlayinHocam k.bakmayin pek anlamiyorumda bu efs yedegi nasil aliniyor?he bide hocam arter kerneli kurunca imeide gidiyor imei sorguladigimda null yaziyor.
Hocam efs isleminden once konunun ilk sayfasinda hat sorunu yasayanlar icin kernel ve modem paylasilmis onlari bir deneyin once kernel sonra modemi flashlayin.daha önceleri efs yedi almıştım bu yedek nasıl işe yarar ne yapacağım