Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
bende öyle bir sorun yok valla okuyor

skystar18

skystar18

Üye
Bu romda bi eksikliğin farkına dün vardım.

Usb okuyucu ara kablomu stock romda iken takıp usb flash belleğimi telden okutuyordum. Ama qs de olmuyor maalesef. Bu konu durum hakkında bilgisi olan ne bileyim ekstra bir zip flashlama falan var mı acaba... sırf bu yüzden 4.3 stock roma geçmek zorunda kalacam; geçmek istemediğim halde.
Bu konu hakkında bilgim olmasada tercihin cm12 unoffical olmalı:hehe:

kartal2378

kartal2378

Üye
Kurulumu yapıyorum fakat s5 Touchwizi seçtiğimde hata alıyorum. Artık ne kadar fazla megawipe yaptıysam imeiye kadar sildi bu sefer. Yine bi uğraşı çıktı :) bu roma entegre olarak haricen s5 touchwiz ve s5 accuweather flashlayabilir miyim?
Arkadaşlar romu yükledikçe imei gidiyor. Yok mudur bi çözümü ?
Ustalar yardım. Bu romu kurunca imei uçuyor cihazdan root yetkileri kalkıyor. Accuweatherde kayboluyor. Her türlü wipe mega wipe yaptım. Ne yaptım ne ettimse şebeke gelmiyor. Modemleri flashlasam bile gelmiyor. Backup root explorerla EFS yedeğim var. Fakat yüklenmiyor.
Arkadaslar surekli hata aliyosaniz tek sebebi vardir,rom inerken hasarli iniyor,cozumu tekrar bastan rom dosyasini indirin,tecrubelerle sabittir

kartal2378

kartal2378

Üye

Usb okuyucu ara kablomu stock romda iken takıp usb flash belleğimi telden okutuyordum. Ama qs de olmuyor maalesef. Bu konu durum hakkında bilgisi olan ne bileyim ekstra bir zip flashlama falan var mı acaba... sırf bu yüzden 4.3 stock roma geçmek zorunda kalacam; geçmek istemediğim halde.
Ben her turlu flash usb calistiriyorum

jongass

Üye

Qs romu stock kernel ile kullaniyorsaniz okumuyor olabilir, boeffla kernel flashlayiniz. Gerekli ayarlar config menusunde vardir. Zaten flashladiginiz zaman calisacaktir diye dusunuyorum çünkü qs kitkati belki 10 kez yukledim ve hepsinde de boeffla ile kullandim otg bir kere okumamazlik yapmadi. Kolay gelsin

meyrock

meyrock

Üye
Qs romu stock kernel ile kullaniyorsaniz okumuyor olabilir, boeffla kernel flashlayiniz. Gerekli ayarlar config menusunde vardir. Zaten flashladiginiz zaman calisacaktir diye dusunuyorum çünkü qs kitkati belki 10 kez yukledim ve hepsinde de boeffla ile kullandim otg bir kere okumamazlik yapmadi. Kolay gelsin
Zaten boeffla kurulu. Ama yine de okumuyor.

jongass

Üye
Rom u ve kernel i baştan flaşlayip deneyeceğim yine.

Boeffla Config > Çeşitli > Modüller > Usb Otg Modülü açık mı?

Eğer öyleyse artık diyecek bir şeyim kalmıyor hocam kusura bakmayın :D

meyrock

meyrock

Üye
Boeffla Config > Çeşitli > Modüller > Usb Otg Modülü açık mı?

Eğer öyleyse artık diyecek bir şeyim kalmıyor hocam kusura bakmayın :D
Evet açıktı. Kerneli silip son stabil olanı flaşladım oldu ;)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar ben bu rom bir aydır kullanıyorum NL1 olanı gayet memnunum ama şöyle bir sorun var telefonda böyle 4 5 gün telefonu yeniden başlatmazsam eğer tel donuyor ve 20 sn sonra yeniden başlıyor ve ilk açılıştaki dil ekranı falan çıkıyor sizdede oluyor mu acaba
arkadaşlar ben bu rom bir aydır kullanıyorum NL1 olanı gayet memnunum ama şöyle bir sorun var telefonda böyle 4 5 gün telefonu yeniden başlatmazsam eğer tel donuyor ve 20 sn sonra yeniden başlıyor ve ilk açılıştaki dil ekranı falan çıkıyor sizdede oluyor mu acaba
Ben her turlu flash usb calistiriyorum

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

günde 1 kez reset atmam lazım değerli arkadaşım

yoksa ram şişer

sonyteam

sonyteam

Üye
Arkadaşlar romu kurarken aroma installer kısmından s5 menü s5 tochwiz gibi özellikleri ne zaman seçsem kurulum sonunda cihaz hata verdi. Kurulum sihirbazı durduruldu/ setup stopped vs...
Stock touchwizle kurulumu gerçekleştirdim ve yedek aldım. Artık güvendeyim imeiyide geri getirdim.
Bu temiz sorunsuz kurulumun üzerine xda dan konuya ek olarak sunulan adlı dosyayı flasladığımda da yine aynı sonucu veriyor. Harici olarak flaslıyım dedim o da olmadı. Tekrar kurulum durduruldu/setup stopped hatası aldım...
Ya da kurulumu yapıyor ama ne ultra güç tasarrufu kalıyor ne başka bir şey. Üstelik imeide uçuyor.
Konuda verilen modem ya da boeffla kernel flashlamak imeiyi geri getirmiyor bende malesef. Tekrar 4.3 yükleyip imeiyi geri getirmeye çalışıyorum.
Şu s5 li kurulumu nasıl yaparım yardım ...
Kullandığım recovery philz_touch_6.48.4

memoli79

memoli79

Üye

Ben de çift girişli usb bellek var telefona takıyorum direk görüyor sorun yok

meyrock

meyrock

Üye
Ben de çift girişli usb bellek var telefona takıyorum direk görüyor sorun yok

Yine gitti benimki. Kabloda sorun yok eminim. Cunku deneme firsati buldugum s5 de var onda direkt aciyor. Stock rom da kurdum yine okumadi.
Acaba giriş yerinde sorun mu oldu okumamazlık mi yapiyor. Oksitlenmiş olabilir mi? Diye düşündüm direkt.

ortak42

ortak42

Üye
Arkadaşlar 1 aydır romu sorunsuz kullanıyorum. 2 gündür takılmalar oluyor mesela tuş açmak icin basınca 1 sn geç gelirdi şimdi 3-4 sn geç geliyor.facebookta nette sayfanın altına inerken instagramda falan takıliyor ve klavyede yazıyorum takılıyor ters giden birşey mi oldu 2 gündür? Boeffla kernel 6.6 kullanıyorum.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
olmuştur

ortak42

ortak42

Üye
Arkadaşlar 1 aydır romu sorunsuz kullanıyorum. 2 gündür takılmalar oluyor mesela tuş açmak icin basınca 1 sn geç gelirdi şimdi 3-4 sn geç geliyor.facebookta nette sayfanın altına inerken instagramda falan takıliyor ve klavyede yazıyorum takılıyor ters giden birşey mi oldu 2 gündür? Boeffla kernel 6.6 kullanıyorum.
arkadaşlar sorun devam ediyor birden oldu arada takılmalar oluyor telefonda yardım ?

meyrock

meyrock

Üye
arkadaşlar sorun devam ediyor birden oldu arada takılmalar oluyor telefonda yardım ?
Rami sömüren çok şey vardır. Takılma olduğu esnada ram i kontrol et 700 ü geçmiş olabilir. Bende boeffla 6.4 ve 6.5 ile kullandığımda pek sorun olmadı. 6.6 yi kullanmaya başladıktan sonra durduk yere ram şişiyordu arada bir. 6.5 e veya 6.4 e geri dön. Bu sürümler qs kitkat ile daha uyumlu gibi geldi...

• Beğen
Tepkiler: ortak42
ortak42

ortak42

Üye
Rami sömüren çok şey vardır. Takılma olduğu esnada ram i kontrol et 700 ü geçmiş olabilir. Bende boeffla 6.4 ve 6.5 ile kullandığımda pek sorun olmadı. 6.6 yi kullanmaya başladıktan sonra durduk yere ram şişiyordu arada bir. 6.5 e veya 6.4 e geri dön. Bu sürümler qs kitkat ile daha uyumlu gibi geldi...
Dırek dönsem olur mu? Wipeye falan gerek var mı? Silinmesin herseyim :D direk recoveryden flaslayım mı?

Üst Alt