ezezel
Üye
Evet var aynen hatta biraz widget aşağı doğru uzattığı 2. 3. Ve 4. alarm widget çıkıyoevet oldu 1 2 gün kullanalım ondan sonra bi değerlendirelim
peki sizde alarm widgertinin altında bi çizgi gözüküyor mu

Evet var aynen hatta biraz widget aşağı doğru uzattığı 2. 3. Ve 4. alarm widget çıkıyoevet oldu 1 2 gün kullanalım ondan sonra bi değerlendirelim
peki sizde alarm widgertinin altında bi çizgi gözüküyor mu

hmm aziz kardeşim umarım bu sorunları çözerEvet var aynen hatta biraz widget aşağı doğru uzattığı 2. 3. Ve 4. alarm widget çıkıyo![]()
ultra güç tasarrufu icin yuklerken aroma seçeneklerinden hard system modification secmen gerekiyor. Lite system modification secerseniz onda ultra güç tasarruf modu yokBu romda ultra güç tasarrufu yokmu,ben mi bulamıyorum. Birde tüm özellikleri işaretleyin şebeke gidiyor
Yardımcı olmasına olurum ancak biraz karışıkArkadaslar sensation v8deki s5 kamerasini bu roma atmak istiyorum aziz bey bu konuda bana yardimci ol lütfenneyi neyle degistirmem gerekiyosa romu düzenleyebilirim?
Yardımcı olmasına olurum ancak biraz karışık

aziz kardeşim yine müzik çalarda 1 2 sn takılma oldu başka çözüm var mıYardımcı olmasına olurum ancak biraz karışık
ram kullanimi bu düzeyde.cihaz 4 saattir açık yeniden baslatip ss atıyosun gibi bir durum yok.
QS-I9300-KK-FINAL(NL1) xda dakini kullanıyorum.
rom boyutu azalınca daha az kasar zanneden arkadaşlar var ama romda aroma seçeneği olursa bu iş değişir.
sen aromada hiç bir şeyi seçme boş olarak kur yaklaşık 400 mb civarında kurar romu.(bu romu baz alarak söylüyorum.)
ama dn4 deki gibi hop diye kurarsa 1.20 gb olarak kuruluyor rom ona diyeceğim yok.
onur kardeşim müzik çalarda yine takılma yaşıyorum 1 2 saniyelik ekran kapalı iken ama arada sende yaşıyormusun acaba sd carttan dinlediğim için mi ama sdcartım class 10 16 gbgreenify ile sosyal ağ uygulamalarını uyut arada sırada görev yöneticisinden Rami temizle 347 olmasada 420-550 arasında dolaşır.
Her gece yatarken telefonu bir kez yeniden başlat.
S3 minide var yaklaşık 298 saattir yeniden başlatmadim ram kullanimi 350-580 arası![]()
bendede 32gb var hafıza kartı var.ayni sorunu bende yaşıyorum.onur kardeşim müzik çalarda yine takılma yaşıyorum 1 2 saniyelik ekran kapalı iken ama arada sende yaşıyormusun acaba sd carttan dinlediğim için mi ama sdcartım class 10 16 gb

soracağına denesene arkadaşım attığın mesajlara baktimda çoğu konuya rom nasıl v.b sorular sormuşsun.Azizin qs final romunu düzenleyip koyduğu romu nasıl