Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
ezezel

ezezel

Üye
evet oldu 1 2 gün kullanalım ondan sonra bi değerlendirelim

peki sizde alarm widgertinin altında bi çizgi gözüküyor mu
Evet var aynen hatta biraz widget aşağı doğru uzattığı 2. 3. Ve 4. alarm widget çıkıyo:)

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Arkadaslar sensation v8deki s5 kamerasini bu roma atmak istiyorum aziz bey bu konuda bana yardimci ol lütfen :( neyi neyle degistirmem gerekiyosa romu düzenleyebilirim?

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

bedrama

Üye
Bu romda ultra güç tasarrufu yokmu,ben mi bulamıyorum. Birde tüm özellikleri işaretleyin şebeke gidiyor

serdar431

serdar431

Üye
Bu romda ultra güç tasarrufu yokmu,ben mi bulamıyorum. Birde tüm özellikleri işaretleyin şebeke gidiyor
ultra güç tasarrufu icin yuklerken aroma seçeneklerinden hard system modification secmen gerekiyor. Lite system modification secerseniz onda ultra güç tasarruf modu yok

Aziz04

Aziz04

Üye
Arkadaslar sensation v8deki s5 kamerasini bu roma atmak istiyorum aziz bey bu konuda bana yardimci ol lütfen :( neyi neyle degistirmem gerekiyosa romu düzenleyebilirim?
Yardımcı olmasına olurum ancak biraz karışık

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Yardımcı olmasına olurum ancak biraz karışık

size zahmet olucak ama :(
lütfen kardesim anlatirsaniz neyi nasıl yapacagimi hallederim ben gerisini örnek blekota s5e aticam mesela neyi nasıl yapim neyle değiştireyim lütfen

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

ram kullanimi aşağı yukarı bu düzeyde.cihaz 4 saattir açık yeniden baslatip ss atıyosun gibi bir durum yok.
QS-I9300-KK-FINAL(NL1) xda dakini kullanıyorum.

rom boyutu azalınca daha az kasar zanneden arkadaşlar var ama romda aroma seçeneği olursa bu iş değişir.
sen aromada hiç bir şeyi seçme boş olarak kur yaklaşık 400 mb civarında kurar romu.(bu romu baz alarak söylüyorum.)

ama dn4 deki gibi hop diye kurarsa 1.20 gb olarak kuruluyor rom ona diyeceğim yok.

Son düzenleme:
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye

ram kullanimi bu düzeyde.cihaz 4 saattir açık yeniden baslatip ss atıyosun gibi bir durum yok.
QS-I9300-KK-FINAL(NL1) xda dakini kullanıyorum.

rom boyutu azalınca daha az kasar zanneden arkadaşlar var ama romda aroma seçeneği olursa bu iş değişir.
sen aromada hiç bir şeyi seçme boş olarak kur yaklaşık 400 mb civarında kurar romu.(bu romu baz alarak söylüyorum.)

ama dn4 deki gibi hop diye kurarsa 1.20 gb olarak kuruluyor rom ona diyeceğim yok.

kardeşim romda ne gibi değişiklikler yaptın da ram kullanımıni bu kadar düşürdün yardimci olursan sana zahmet ;)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
greenify ile sosyal ağ uygulamalarını uyut arada sırada görev yöneticisinden Rami temizle 347 olmasada 420-550 arasında dolaşır.
Her gece yatarken telefonu bir kez yeniden başlat.
S3 minide var yaklaşık 298 saattir yeniden başlatmadim ram kullanimi 350-580 arası :)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

az önce yakaladığım bir saçma sapan bug.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
nolmuş tam anlamadım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
duvar kagidi. eski surumlerde de oluyodu sanki

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
greenify ile sosyal ağ uygulamalarını uyut arada sırada görev yöneticisinden Rami temizle 347 olmasada 420-550 arasında dolaşır.
Her gece yatarken telefonu bir kez yeniden başlat.
S3 minide var yaklaşık 298 saattir yeniden başlatmadim ram kullanimi 350-580 arası :)
onur kardeşim müzik çalarda yine takılma yaşıyorum 1 2 saniyelik ekran kapalı iken ama arada sende yaşıyormusun acaba sd carttan dinlediğim için mi ama sdcartım class 10 16 gb

mcnpl4

mcnpl4

Üye
normal hafizaya bazi sarkilari tasi oyle dene

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
onur kardeşim müzik çalarda yine takılma yaşıyorum 1 2 saniyelik ekran kapalı iken ama arada sende yaşıyormusun acaba sd carttan dinlediğim için mi ama sdcartım class 10 16 gb
bendede 32gb var hafıza kartı var.ayni sorunu bende yaşıyorum.

sorun sanırsam müzik dinlerken telefonun deep sleep moduna geçmesi.
kaba tabirce senin müzik dinlemen beni tınlamaz ben kendimi uykuya geçiriyorum diyor :)

Çözüm ise takılma sırasında telefonu uyandırmak düzelir. :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
muzik dinlerken uykuya gecmiyor saniyordum. baska muzikcalar ile ayni sorun oluyor mu

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Azizin qs final romunu düzenleyip koyduğu romu nasıl

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aziz04

Üst Alt