hocam bi yanlışlık oldu pardon soruyu geri alıyorumaziz hocam bu seclauncher3.apk yı kullancaz mı napcaz?

yok ekledim ben onu 5x5 twaziz hocam bu seclauncher3.apk yı kullancaz mı napcaz?
Aromayı kaldırmadım tercihe bağlı seçim yapmanız için.yalniz bu verdigin 796mblik rom fu ll s5 twmi ?
yoksa normali gibi aromadami
aziz kardeşim s5 widget boyutu normal dimi s5 sensutionunki çok ufak yapmıştıyok ekledim ben onu 5x5 tw

emeğine sağlık hemen deneyelim.Yenilikler...
-Yeni tarayıcı
-Stüdyo
-Yeni Play Store
-s5 Task Manager
-s5 Ayarlar Menüsü
-s5 Galeri
-s5 Müzik
-s5 Beyaz Klavye
-TouchWiz 5x5
-Boyut 796 Mb
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
emeğine sağlık hemen deneyelim.
qs guzel olabilir fakat qs tabanli custom romlar tam bir berbat ötesi.ne hatası kardeşim bence qs süper bir rom
aziz kardeşim bu ram temizle yeri yok onu nasıl eklicez eskisi gibi olan bide aziz kardeşim watsaapta kullandığım müzik sesleri yok on time mesela onu nasıl ekleyecem acabayok ekledim ben onu 5x5 tw
Aromayı kaldırmadım tercihe bağlı seçim yapmanız için.
Ben romda arka planda boş yere çalışıp ramdan yiyen ve cihazı kasan özellikleri kaldırdım
gereksiz bir soru.
herhangi bir 4.4.2 romundan alabilirsin.veya android 1.5,1.6 5.0 romundanda alabilirsin

tm sorunu çözdümde aziz kardeşim bu uygulama sonlandırma değişmişyaa böyle daha mı iyi digerinde ram temizleyebiliyorduk bunda öyle bir imkan yok sanırım
Bu daha iyi oto temizler cihaz kasılmaz. Ama ben beğenmedim diyorsan sistem/app içinden taskmanager kaldırtm da root exploer içine attım ama hala eklenmedi
tm sorunu çözdümde aziz kardeşim bu uygulama sonlandırma değişmişyaa böyle daha mı iyi digerinde ram temizleyebiliyorduk bunda öyle bir imkan yok sanırım

peki sizde alarm widgertinin altında bi çizgi gözüküyor muaziz hocam kurdum romu çok güzel olmuş lakin yine s3 müzik player var. bir de zil sesi ayarlarken otomatik önerileri seçince multimedia.uı durduruldu hatası veriyor bilgine sunulur
şöyle söyleyim root explorerdan system/app içine baktım samsungmusic20.apk ve 3-4 tane daha müzikle ilgili apk dosyası var hepsinde s5 müzik ikonu görünüyo ama uygulamalarda ve widgetlarda s3 müzik player var sebebi nedir acaba?