Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
yalniz bu verdigin 796mblik rom full s5 twmi ?

yoksa normali gibi aromadami

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
gerci gene pek degismiyor 796 mb olmasiyla.aromada romu bos kur rom 400 mb dolaylarinda kuruluyor.

suan android revolution v53 indiriyorum 4.4.2nin hatalarindan biktik :)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
ne hatası kardeşim bence qs süper bir rom

birpesimist38

birpesimist38

Üye
Yenilikler...
-Yeni tarayıcı
-Stüdyo
-Yeni Play Store
-s5 Task Manager
-s5 Ayarlar Menüsü
-s5 Galeri
-s5 Müzik
-s5 Beyaz Klavye
-TouchWiz 5x5
-Boyut 796 Mb

emeğine sağlık hemen deneyelim.

funny_halil

Üye
@aziz04 Hocam
1. Incallui sorunu arama sorunu yok değil mi ?
2. 2 günlük mü yoksa ne zaman gelir ?
3. V3.3 daha şarj gidiyor sanki 6.2 olduğu için mi acaba ?

ELINE SAĞLIK HOCAM HER ŞEY ICIN

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ne hatası kardeşim bence qs süper bir rom
qs guzel olabilir fakat qs tabanli custom romlar tam bir berbat ötesi.

Sensation Rom v8i ele alirsak rom ilk kurunca ram 470 mb 2 saat sonra telefon boştayken bile ram 690mb civarlarinda.demekki bir hata varki bu ram fırlayıp duruyor

şu forumda sirf 4.4.2 diye orasi burasi bozuk rom kullananlar var(temsili)

istedigi kadar duzgun olsun port rom oldugu icin illaki bir sorun cikiyor. (kisisel dusuncem çok bilmisler simdi mesaji alinti yapar belirtiyim simdiden)

Son düzenleme:
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben 2 hafta yokum
kendize iyi bakın

• Beğen
Tepkiler: birpesimist38, ferhat1905123, onurcngzhn34 ve 1 kişi daha
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
yok ekledim ben onu 5x5 tw

Aromayı kaldırmadım tercihe bağlı seçim yapmanız için.
Ben romda arka planda boş yere çalışıp ramdan yiyen ve cihazı kasan özellikleri kaldırdım
aziz kardeşim bu ram temizle yeri yok onu nasıl eklicez eskisi gibi olan bide aziz kardeşim watsaapta kullandığım müzik sesleri yok on time mesela onu nasıl ekleyecem acaba
Mesaj sesleride yok onları nasıl ekleyecez bir çok bildirm sesi yok

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
gereksiz bir soru.

herhangi bir 4.4.2 romundan alabilirsin.veya android 1.5,1.6 5.0 romundanda alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
tm da root exploer içine attım ama hala eklenmedi
tm sorunu çözdümde aziz kardeşim bu uygulama sonlandırma değişmişyaa böyle daha mı iyi digerinde ram temizleyebiliyorduk bunda öyle bir imkan yok sanırım

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
tm da root exploer içine attım ama hala eklenmedi

tm sorunu çözdümde aziz kardeşim bu uygulama sonlandırma değişmişyaa böyle daha mı iyi digerinde ram temizleyebiliyorduk bunda öyle bir imkan yok sanırım
Bu daha iyi oto temizler cihaz kasılmaz. Ama ben beğenmedim diyorsan sistem/app içinden taskmanager kaldır

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
tm kardeşim sağolasın o yüzdenmiş demekki sistem arada bir kendini yeni başlatıyormuş gibi oluyor :D ama rom süper çok akıcı şarjı kaç saat gidecek bakalım bu arada bu menüdeki ikonlar çok büyümüş onları nasıl ufalta bilirim
alarm widgetinde ufak hatalar var gibi

ezezel

ezezel

Üye
aziz hocam kurdum romu çok güzel olmuş lakin yine s3 müzik player var. bir de zil sesi ayarlarken otomatik önerileri seçince multimedia.uı durduruldu hatası veriyor bilgine sunulur:)

şöyle söyleyim root explorerdan system/app içine baktım samsungmusic20.apk ve 3-4 tane daha müzikle ilgili apk dosyası var hepsinde s5 müzik ikonu görünüyo ama uygulamalarda ve widgetlarda s3 müzik player var sebebi nedir acaba?

Son düzenleme:
onurgsli

onurgsli

Üye
Aziz kardesim romu kurdum. Çok hoş ve hizli. Şarj konusunda da sıkıntı yok. Ama %30un altina gelince menüde hafif kasma oldu. Yeniden baslattim düzeldi. Sizde oldu mu veya ilk kurdugumdan olabilir mi?

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
evet oldu 1 2 gün kullanalım ondan sonra bi değerlendirelim
aziz hocam kurdum romu çok güzel olmuş lakin yine s3 müzik player var. bir de zil sesi ayarlarken otomatik önerileri seçince multimedia.uı durduruldu hatası veriyor bilgine sunulur:)

şöyle söyleyim root explorerdan system/app içine baktım samsungmusic20.apk ve 3-4 tane daha müzikle ilgili apk dosyası var hepsinde s5 müzik ikonu görünüyo ama uygulamalarda ve widgetlarda s3 müzik player var sebebi nedir acaba?
peki sizde alarm widgertinin altında bi çizgi gözüküyor mu

Üst Alt