Kardeş temanın ayarlar yeri beyaz, diğer yerler ekranda ne resim varsa ona göre renk oluyor, kernel olarak ben boeffla yükledim ama kendinde artekmi ne o isim bir kernel vardı, şişme kasma donma pek yok, stabil çalışıyor, stok rom gibi dandirik değil, tavsiye ederim, şu status bar olayınıda çözseydim iyi olacaktı
Kardeş üstte eklediğim lollipop eklentisi ile o özellik gelmektedir...
back to noot romu şiddetle tavsiye ediyorum, ilk defa s3 telefonda bu kdar zevkli rom kullandığımı hatırlamıyorum hiçbir eksiği kalmadı
Hem stabil hemde s5 görünümlüdür. Bir sorununuz varsa sorabilirsiniz
Onemli değil. Keyifli kullanımlar.
Üst Bar için xposed tabanli programlar ile siyah yapılabilir. GravityBox ve ya Wanam xposedi indir. Site içi arama ya wanam yazıp aratın
Onemli değil. Keyifli kullanımlar.
Üst Bar için xposed tabanli programlar ile siyah yapılabilir. GravityBox ve ya Wanam xposedi indir. Site içi arama ya wanam yazıp aratın
Onu indirdim zaten ama sadece saat ve şebeke resimleri olanların renklerini değiştirebildim, nerede olduğunu bulamadım, gravty boxda bulamadım, eğer bilgin varsa söylersen sevinirim
Onu indirdim zaten ama sadece saat ve şebeke resimleri olanların renklerini değiştirebildim, nerede olduğunu bulamadım, gravty boxda bulamadım, eğer bilgin varsa söylersen sevinirim
Yazıyı kopyala dedim ama yapıştırıken pano ekranı çıkmadı.. Gerçi ben kullanmıyorum ama samsungun klavye uygulaması bende yok sildim onu belki ondan olabilir
Yazıyı kopyala dedim ama yapıştırıken pano ekranı çıkmadı.. Gerçi ben kullanmıyorum ama samsungun klavye uygulaması bende yok sildim onu belki ondan olabilir