Daha oncede yuklemistim. Şu an back to n00t v9 yukledim.. lollipop system ui de flasladim.
Bi kac gun deneyecegim...
PaNo calismiyor. Bunun icin yapabilecegimiz birsey var mi
Daha oncede yuklemistim. Şu an back to n00t v9 yukledim.. lollipop system ui de flasladim.
Bi kac gun deneyecegim...
PaNo calismiyor. Bunun icin yapabilecegimiz birsey var mi
Nasil yani herhangi bir sms yollayinca hatta resetmi atiyor .hatta reset deyince hat gidip belli bir sure sonra gerimi geliyor yani tam olarak sıkıntılar neler aciklarmisin?
Nasil yani herhangi bir sms yollayinca hatta resetmi atiyor .hatta reset deyince hat gidip belli bir sure sonra gerimi geliyor yani tam olarak sıkıntılar neler aciklarmisin?
Ben şimdi back to n00t v9 romda deniyorum bakalım şimdi ne olacak bişey olacağını sanmam ama bilgi veririm şimdi bekleyin
Denedim mesajlar durduruldu dedi ve hat şebekesi gitti geri geldi bunun için fix felan çıkmadımı acaba olmazsa normal stokdaki mesajları yedek alıp buna yüklesek olmuyormu
bu verdiğim daha stabil ve hemen hemen tüm alanlar lollipop görünüme getirilmiş...
ayrıca rom hakkında konuşmak gerekirse hat gitmesi falan yaşamadım.
gayet iyi gidiyordu. şarjı biraz fazla gitti.
mesaj yazarken kopyalama esnasında pano benim için önemlidir. Pano özelliği çalışmıyordu. ugraştım bende halledemedim diye geri qs rom a döndüm
bu verdiğim daha stabil ve hemen hemen tüm alanlar lollipop görünüme getirilmiş...
mesaj yazarken kopyalama esnasında pano benim için önemlidir. Pano özelliği çalışmıyordu. ugraştım bende halledemedim diye geri qs rom a döndüm