Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
qs NL1 kardeşim ama hep olmuyor arada sırada

Kilit ekranında donma olduğu için blekota v3 ve dn4 ten geri döndüm. Bunda da böyle bir sorun varmis
Gerci bugün yükledim bu Romu daha görmedim .umarım görmem yoksa custom rom kullanmak zehir oluyor

fey004

Üye
S3 qs rom da telefon kapalıyken şarja takınca kendiliğinden açılıyor !!! Neden

S3 qs rom da telefon kapalıyken şarja takınca kendiliğinden açılıyor !!! Neden
boeffla (4.4.2) 6.4 kernel yükle açılmaz
yuklerken aroma da sectigin kernelle alakali.
ilk kurulumda boeffla secersen acilmaz
bu roma s5 yada note 4 teki gibi gelen arama icin yukariya acilan küçük pencereyi nasil ekleriz bilen var mi?

arama ayarlari/ aramayla ilgili açılır pencereler kısmından yapabilirsin

uzman47

Üye
Hangi romu kullaniyorsun

uzman47

Üye
Gelen aramalarin herhangi bir uydulama acikken acilir pencerede cikmasi icin arama tusuna bas ordan arama ayarlarina gir senekleri aktif et.

fey004

Üye
★Aziz04★_s5_Lite_ROM_NL1_v2 ☆★YENİ★☆ VS I9300 Qs Final Rom ●○•°Yeni°•○● hangisi daha iyi

azizin nl1 v2 denemedim ama qs final romu gerçekten çok iyi çok stabil

uzman47

Üye
Kardes o zaman qs romda bazi ozellikler eksik cunku stabil olsun diye extra uygulama portlanmiyor o roma...ben blekota v11 kullaniyom tum ozellikler calisiyor ayrica memnunum su an sana tavsiyem aziz04 s5 lite v2 veya blekota v11 kullan

Tepkiler: birpesimist38
Kardes o zaman qs romda bazi ozellikler eksik cunku stabil olsun diye extra uygulama portlanmiyor o roma...ben blekota v11 kullaniyom tum ozellikler calisiyor ayrica memnunum su an sana tavsiyem aziz04 s5 lite v2 veya blekota v11 kullan

kardeşim blekota v11 i daha stabil kullanmak için ne gibi ayarlar yaptın ve hangi kerneli kullanıyosun yardimci ol lütfen ?

uzman47

Üye
Kardesim boeffla 6.4 kullaniyorum sadece zram acik hicbir ayarini kurcalamadim.gereksiz isime yaramayan ne uygulama varsa hepsini kaldirdim gayet memnunum

Aziz04

Üye
Aromasız blekota v11 yaptım inanın bundan daha iyi rom bulamazsınız...
Yeni özellikler ekledim
Güncel...

kardeşim v11i kullandim gayet memnundum lakin gelen arama esnasında bi kac bugla karsilastim sifirdan temiz kurulum yapmama ragmen ekran geç geldi vs. sonra qs roma geçtim ve gelen aramadaki o özelliği bu roma nasil aktarabiliriz onun pesindeyim. neyse duruma göre kullancaz artık.blekota "v11" gayet stabil ramda şişme olmadi herhangi kasmayala karşılaşmadım.sadece aramadaki gec gelme durumuyla karşılastim..