hic ayarsiz kullan dostum,ben oyle yapiyorum,ama sen bilirsin tabikiBu arada tweak olarak ne kullanmalıyım ? veya belli başlı ayarlar varmı ?
Teşekkürlerhic ayarsiz kullan dostum,ben oyle yapiyorum,ama sen bilirsin tabiki
rica ederim,yardimci oluyorsak ne mutlu,morki hocanin tavsiyelerinede kulak ver ama [emoji6]Teşekkürler
Güle güle kullanınBende en sağlıklı çalışan custom rom bu.keske görüntülü aramada yapabiliyor olsa.birde ultra tasarrufta ways app felan seçemiyorum. Bunların dışında hiç sorun yaşamıyorum.
hocam kernel güncelleyince veriler falan gidermi?Kernel güncelleme için öncelikle cwm zipli kernel i bul sonra harici karta atıp flaşla ama önce kernel clean ile önceki kernel i kaldımak gerekiyor
dn4 yukle tavsiyem,boefla 7.4 ude kur,sorunsuz ve stabil bir rom,blekotada kullandim ama onceki versiyonunu,sin blekota hakkinda bilgim yok,ama dn4 e her turlu kefilim dostum,arkadaşlar note4 custom kurmayı düşünüyorum. blekota mı dn4 mü? ayrıca dn4 indireceksem son final versiyon megadan mı indireyim 1.42 gb olanı? içinde kernel yüklü geliyormuş? ben önce rom attığımda boofle kernel yüklüyordum imei sıkınıtsından dolayı. klon imei kullanıyorum çünkü.
kartal ram durumu nedir? kasma oluyor mu? ayrıca şarj normal kullanımda 1 günü rahat çıkarır mı? kurarken hangi tıkları işaretlemeliyim? ve 7.4 link verebilir misin?
fix finali indireceksin,boyutunu bilmiyorum ama finalden sonra birde fixlisi cikmisti,cogu program ve ozellik var,coklu pencere ve tek el kullanim modlari harika,note4 dekinin aynisi,shealt falanda vardi ben sildim,snot uygulamasida note4 dekinin aynisinote4 içindeki appları standart yüklemişler mi? ayrıca final versiyon yazanı indiriyorum 1.42 gb yanlışsa söyleyin boşa indirmeyeyim![]()
1. sayfaya bakarmısın fix final yazmıyor ki final versiyon yazıyor?
teşekkürler morki05