kartal2378
Üye
ex dialer dun guncellendi ve lolipop temasi geldi daha guzel oldu,benim vazgecilmezimBende buldum prosunu deneyelim bakalım
ex dialer dun guncellendi ve lolipop temasi geldi daha guzel oldu,benim vazgecilmezimBende buldum prosunu deneyelim bakalım
Tapatalk tan goruntu paylasmak istedigimde gerekli yetkiniz yok uyarisi veriyor.sebep ne olablilir.tapatalk2 kullaniyorum.Hangi versiyonu kullanıyorsun
Bunu önceden de sorulmuştu adminlere mesaj atın derimBilgisi olan varmi?
Tapatalktan goruntu atamiyorum yetki yok diyor.Teşekkürler.
Genelde bütün romlarda bu sorun vardır. Taki boefla 7.3 kernel çıkana kadar . Onu kullanmanı tavsiye ederim. Hemde performans olarak daha iyiÇok memnun kaldım teşekkürler ama bir sorun ile karşılaştım telefonu kapatınca kendi kendine bidaha açılıyordu bu sorunu bataryayı çıkartıp belli bir vakit sonra tekrar takınca düzeldi ama hâlâ şarja taktınca kendi kendine açılıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Zaten boeffla kurulu bunun için bir ayar varmıdır acaba ?Genelde bütün romlarda bu sorun vardır. Taki boefla 7.3 kernel çıkana kadar . Onu kullanmanı tavsiye ederim. Hemde performans olarak daha iyi
7.1 diye gözüküyorHangi versiyonu kullanıyorsun
Sizce kernelden mi kaynaklanıyor ve nasıl sürümünü yukseltebilirim ?Bunun için 7.3 bulup kullanmanı tavsiye ederim
Peki ilginiz için teşekkürler kernel güncellemek için ne yapmak lazım acaba ?Bence değil 4.4.4 romlarda bu kernel sayesinde bu sorun ortadan kalktı
Teşekkürler ben direk üzerine attım işallah birsey olmaz : D bu arada evet sorunum çözüldü. Tekrardan TeşekkürlerKernel güncelleme için öncelikle cwm zipli kernel i bul sonra harici karta atıp flaşla ama önce kernel clean ile önceki kernel i kaldımak gerekiyor