Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Ben şahsen wipe leri ve megawipe mutlaka yaparım ayrıca kernel değişiklik yapacaksam kernel clean ile kaldırıp sonra yeni kernel yüklerim.

• Beğen
Tepkiler: uzman47

uzman47

uzman47

Üye
Ben şahsen wipe leri ve megawipe mutlaka yaparım ayrıca kernel değişiklik yapacaksam kernel clean ile kaldırıp sonra yeni kernel yüklerim.
Tapatalk nasil kullaniliyor goruntu paylasmak icin gerekliyse anlatim yaparmisin ??

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
tapatalk uygulaması telefondan form sitelerine bağlanmak için kullanılan bir uygulama

Bununla abone olduğun ve takip ettiğin uygulamalara kolaylıkla bağlanıp yorum yapabilir fotoğraf paylaşabilirsin

• Beğen
Tepkiler: uzman47
kartal2378

kartal2378

Üye
Ne gibi programlar [emoji6]
easy lock ile ekrani kilitliyorum,wave2unlock ile ekrani aciyorum sensorle,yan tus paneli ile anasayfaya donuyorum,control center ile ses acip kapatiyorum,telefonun tuslari hem yipranmiyor hemde cok pratik ve hizli kullaniyorum telefonu

• Beğen
Tepkiler: morki05
kartal2378

kartal2378

Üye
bu arada resim bende payladamiyom,yetkiniz yok gibi bir uyari veriyor

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan mı pc denmi?

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Peki adminlere mesaj attınmı

kartal2378

kartal2378

Üye
adminle alakali oldugunu sanmiyorum,galiba tapatalk ile alakali,diger forumlara girerkende ayni sey oluyor

kartal2378

kartal2378

Üye
yapimci bu rom uzerinde calismaya yabi guncelleme verecekmi yoksa finalmiydi,lolipop a odaklandilar galiba,herhangi bir duyum varmi arkadaslar,morki xda forumdakiler nr soyluyor sen bilirsin[emoji6]

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle şu an yeni çıkan çılgın md4 romu var onun haricinde neredeyse tüm yapımcılar lolipop üzerine odaklanmış durumda

Diğer konu ile ilgili adminlere sor demiştim belki bir hatadan veya bir engelleme olabilir

kartal2378

kartal2378

Üye
md4 romun cilginligi nereden geliyor

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
incelemedinmi çoook renkli çook hızlı

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
denedim yazdığım gibi hataları olan gelişmesi lazım bi rom

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
easy lock ile ekrani kilitliyorum,wave2unlock ile ekrani aciyorum sensorle,yan tus paneli ile anasayfaya donuyorum,control center ile ses acip kapatiyorum,telefonun tuslari hem yipranmiyor hemde cok pratik ve hizli kullaniyorum telefonu
sen telefona kiyamiyosun kardeş beliiii

kartal2378

kartal2378

Üye
sen telefona kiyamiyosun kardeş beliiii
1650 tl verdim bu tele ve 1 yil sigarayi biraktim bu yuzden,gerci taksidi bitince geri basladim sigaraya o ayri mevzu [emoji6] ama 2 yildir kullaniyorum teli,daha ne boya atmasi ne cizik var masAllah,bir tek pili degistim garantiden 6 ay once,temiz kullanirim acikcasi yani,garantiye gitse tus yuzunden baska bi yerini cizip verecekler bikiyorum,hem bu programlar gercekten cok pratik kullanim sagliyor bu da bir gercek

• Beğen
morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
aslında olması gereken faydalı uygulamalar bence de bunlardan ziyade geç açılan rehber arama tuşları ve çağrı geldiğinde 2-3 sn gibi siyah ekran
şu ana kadar tüm romlarda bu var

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
kartal2378

kartal2378

Üye
aslında olması gereken faydalı uygulamalar bence de bunlardan ziyade geç açılan rehber arama tuşları ve çağrı geldiğinde 2-3 sn gibi siyah ekran
şu ana kadar tüm romlarda bu var
rehber ve arama icin ise exdialer aldim parayla,daha hemen hemen hic samsungun rehber ve aramasini kullanmadim,ben telefonumun cok hizli calismasindan yanayim,mesela nova prime kullaniyorum touchwiz yerine,gelistirici seceneklerinden butun animasyon olceklerinide kapali kullaniyorum,hatta nova da bile animasyon seceneklerinde isiktan hizli secenegi secili [emoji6]

• Beğen
morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Bende buldum prosunu deneyelim bakalım

Üst Alt