Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

yankeefb

yankeefb

Üye
Bu arada tweak olarak ne kullanmalıyım ? veya belli başlı ayarlar varmı ?

bedrama

Üye
Bende en sağlıklı çalışan custom rom bu.keske görüntülü aramada yapabiliyor olsa.birde ultra tasarrufta ways app felan seçemiyorum. Bunların dışında hiç sorun yaşamıyorum.

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Bende en sağlıklı çalışan custom rom bu.keske görüntülü aramada yapabiliyor olsa.birde ultra tasarrufta ways app felan seçemiyorum. Bunların dışında hiç sorun yaşamıyorum.
Güle güle kullanın

kartal2378

kartal2378

Üye
arkadaslar yeni birsey kesfettim,ekran ayarlarinda tek elle calistirma menusunde ekran boyutunu kucult secenegini tiklayinca ekranin sagindan ve solundan hizlica ortaya kaydirinca ekran kuculuyor,cok hosuma gitti ve cok kullanisli

• Beğen
Tepkiler: morki05
yunusemre168

yunusemre168

Üye
Kernel güncelleme için öncelikle cwm zipli kernel i bul sonra harici karta atıp flaşla ama önce kernel clean ile önceki kernel i kaldımak gerekiyor
hocam kernel güncelleyince veriler falan gidermi?

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Kernel güncellemesi verileri silmez ama öncelikle diğer kerneli kaldırıp ( kernel) cleaner ile daha sonra flashlayın

• Beğen
Tepkiler: ezezel
kartal2378

kartal2378

Üye
boeffla stabil 7.4 cikmis arkadaslar ve ilk izlenim ram yonetimi bayagi iyilesmis

• Beğen
Tepkiler: morki05
mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
arkadaşlar note4 custom kurmayı düşünüyorum. blekota mı dn4 mü? ayrıca dn4 indireceksem son final versiyon megadan mı indireyim 1.42 gb olanı? içinde kernel yüklü geliyormuş? ben önce rom attığımda boofle kernel yüklüyordum imei sıkınıtsından dolayı. klon imei kullanıyorum çünkü.

kartal2378

kartal2378

Üye
arkadaşlar note4 custom kurmayı düşünüyorum. blekota mı dn4 mü? ayrıca dn4 indireceksem son final versiyon megadan mı indireyim 1.42 gb olanı? içinde kernel yüklü geliyormuş? ben önce rom attığımda boofle kernel yüklüyordum imei sıkınıtsından dolayı. klon imei kullanıyorum çünkü.
dn4 yukle tavsiyem,boefla 7.4 ude kur,sorunsuz ve stabil bir rom,blekotada kullandim ama onceki versiyonunu,sin blekota hakkinda bilgim yok,ama dn4 e her turlu kefilim dostum,

• Beğen
Tepkiler: mehmetvural33
mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
kartal ram durumu nedir? kasma oluyor mu? ayrıca şarj normal kullanımda 1 günü rahat çıkarır mı? kurarken hangi tıkları işaretlemeliyim? ve 7.4 link verebilir misin?

kartal2378

kartal2378

Üye
kartal ram durumu nedir? kasma oluyor mu? ayrıca şarj normal kullanımda 1 günü rahat çıkarır mı? kurarken hangi tıkları işaretlemeliyim? ve 7.4 link verebilir misin?

ram yonetimi 7.4 ile cok daha iyi olmus,beklemede hic sarj yemiyor gibi birsey ama 3g mobil internette cok gidiyor,wifide normal,7.4 ile 3g internet pil kullanimi belki iyilesmis olabilir daha 1 saat oluyor 7.4 u kurali,baslangicta aroma secenegi yok bu romun,kurduktan sonra isine yaramayanlari kaldirirsin ben oyle yaptim,nova launcher ile kullaniyorum ve cok memnunum,touchwiz sevmiyorum cok hantal

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve mehmetvural33
mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
note4 içindeki appları standart yüklemişler mi? ayrıca final versiyon yazanı indiriyorum 1.42 gb yanlışsa söyleyin boşa indirmeyeyim :)

kartal2378

kartal2378

Üye
note4 içindeki appları standart yüklemişler mi? ayrıca final versiyon yazanı indiriyorum 1.42 gb yanlışsa söyleyin boşa indirmeyeyim :)
fix finali indireceksin,boyutunu bilmiyorum ama finalden sonra birde fixlisi cikmisti,cogu program ve ozellik var,coklu pencere ve tek el kullanim modlari harika,note4 dekinin aynisi,shealt falanda vardi ben sildim,snot uygulamasida note4 dekinin aynisi

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve mehmetvural33
mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
1. sayfaya bakarmısın fix final yazmıyor ki final versiyon yazıyor?

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mehmetvural33 ve kartal2378
mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
teşekkürler morki05

Üst Alt