Kardeş dediklerini yaptıktan sonra yüklemeye başladım sonra telefon bir anda kapandı ve brick oldu şu an telefoncuya verdim telefonu sanırım jtag uygulayacaklar telefona.dikkat edin diyorum herkes yapmasın bunu telefon brick olabiliyor.[/QUOTE]
hocam öncelikle böyle bir şey başına gelmesinden dolayı üzüntü duydum bu yazılım resmi bir yazılım ve binlerce insan yükledi ayrıca kies üzerinden Rusya da resmi yükleme yapıldı böyle bir şeyin olması çok zor sende nasıl oldu hala anlayabilmiş değilim neyse bunu dikkate aldım teşekkürler
- - - Eklendi - - -
Valla hocam leptop yok telden direk indiriyom downloada ordan tel hafizana atiyom ses art+home+power yapiyom apply diye bir yerden root.zip swciyom yariya gelmeden tikaniyo
kardeşim şimdi şu linkten root dosyasını herhangi bir pc den indir telden indirme rar dosyanın bozulma ihtimali var mutlaka pc den indir ve rarlı bir şekilde telefonun hafıza kartına at
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi ayarlardan geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı ve bilinmeyen kaynakları aktif edin
Cihazı kapatın ve ses artırma+ power + home tusu ile stock recoverye modunu alalım
Ses açma ve kapama tuşlarını kullanarak ;apply update from external storege(harici bellekten dosya yükleme) yazan yere power tuşu ile basın
Hafıza kartınızdan rarlı root dosyasını bulun ve yine power tuşu ile seçin
İşlem bitince yine ses açma ve kapama tuşlarını kullanarak en üste .../ gibi yer var geri oluyor power tuşu ile basın
recoveri menüye gelip oradan ; reboot system now(sistemi yeniden başlatma) olan kısma power tuşu ile basın cihazınız rootlu bir şekilde başlasın
BU ARADA KİES ÜZERİNDEN BİZE GÜNCELLEME GELDİ ÖNCE TELİ GÜNCELLE ! bu yazılım(xxlpz) daha iyi ram ve şarjda iyileştirmeler gelmiş root için beklemedeyim ben cihazı güncelledim bekliyorum root çıkmasını kısaca şu an yazılımı güncelle root için benden haber bekleyin