I9070 advance için jelly bean 4.1.2 yazilim yükleme ve root

Sponsorlu Bağlantılar

hardal00

hardal00

Üye
Kardeşim root yapcam fakat daha dolmadan donuyo kalıyo yüklenmiyor

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Kardeşim root yapcam fakat daha dolmadan donuyo kalıyo yüklenmiyor

orada donup kalmıyor kardeş yüklüyor yarım dk filan bekle sonra dediklerimi uygula en üste ..../ gibi yer var ona power tuşu ile basıp geri çıkıyorsun recoweri menüye geldiğinde çihazı tekrar başlat dediğinde rootlu bir şekilde başlıyor şimdi sende superuser ana menüde yok mu belki yükledin oldu haberin bile yok

extremelove

Üye
kardes acil yardim ben dediklerini yaptm telefon acilmiyr artk hic bir isik dahi yanmiyor acil yardm et

hardal00

hardal00

Üye
Kardesim birebir uyguladim home tusuyla root zipi sectim yari.gelmeden tikaniyo atiyo .../ olqn yere sonra reboot yaptim root checker yukledum olmusmu diye sorry diyo root olmamis

hardal00

hardal00

Üye
Kardes telefonun nfc modelimiydu ondqnmi acilmiyo

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
kardes acil yardim ben dediklerini yaptm telefon acilmiyr artk hic bir isik dahi yanmiyor acil yardm et

hocam şimdi cihaz hakkında bir bilgi ver i9070 advance için bu i9070p modeli olan değil , bu konuda sıkıntı yoksa muhtemel usb data kablosunun driverleri yüklü değildir yada eksiktir kies i silip tekrar yükle ve tekrar dowlond modunu alıp tekrar yüklemeyi dene ama iyi oku yükleme talimatlarını sen bir yerde yanlışlık yapmış olmayasın sorun çıkmaması lazım ilk sayfada ben resim ekledim ona bir bak

- - - Eklendi - - -

Kardesim birebir uyguladim home tusuyla root zipi sectim yari.gelmeden tikaniyo atiyo .../ olqn yere sonra reboot yaptim root checker yukledum olmusmu diye sorry diyo root olmamis

hocam 1) tekrar root dosyasını indir 2) winrarlı(sıkıştırılmış) bir şekilde hafıza kartına at 3) bilinmeyen kaynakları usb hata ayıklamayı ve sahte konumlara izin ver seçenekleri işaretli olmalı

hardal00

hardal00

Üye
Valla hocam leptop yok telden direk indiriyom downloada ordan tel hafizana atiyom ses art+home+power yapiyom apply diye bir yerden root.zip swciyom yariya gelmeden tikaniyo

extremelove

Üye
hocam şimdi cihaz hakkında bir bilgi ver i9070 advance için bu i9070p modeli olan değil , bu konuda sıkıntı yoksa muhtemel usb data kablosunun driverleri yüklü değildir yada eksiktir kies i silip tekrar yükle ve tekrar dowlond modunu alıp tekrar yüklemeyi dene ama iyi oku yükleme talimatlarını sen bir yerde yanlışlık yapmış olmayasın sorun çıkmaması lazım ilk sayfada ben resim ekledim ona bir bak

Kardeş dediklerini yaptıktan sonra yüklemeye başladım sonra telefon bir anda kapandı ve brick oldu şu an telefoncuya verdim telefonu sanırım jtag uygulayacaklar telefona.dikkat edin diyorum herkes yapmasın bunu telefon brick olabiliyor.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Kardeş dediklerini yaptıktan sonra yüklemeye başladım sonra telefon bir anda kapandı ve brick oldu şu an telefoncuya verdim telefonu sanırım jtag uygulayacaklar telefona.dikkat edin diyorum herkes yapmasın bunu telefon brick olabiliyor.[/QUOTE]

hocam öncelikle böyle bir şey başına gelmesinden dolayı üzüntü duydum bu yazılım resmi bir yazılım ve binlerce insan yükledi ayrıca kies üzerinden Rusya da resmi yükleme yapıldı böyle bir şeyin olması çok zor sende nasıl oldu hala anlayabilmiş değilim neyse bunu dikkate aldım teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Valla hocam leptop yok telden direk indiriyom downloada ordan tel hafizana atiyom ses art+home+power yapiyom apply diye bir yerden root.zip swciyom yariya gelmeden tikaniyo

kardeşim şimdi şu linkten root dosyasını herhangi bir pc den indir telden indirme rar dosyanın bozulma ihtimali var mutlaka pc den indir ve rarlı bir şekilde telefonun hafıza kartına at

Şimdi ayarlardan geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı ve bilinmeyen kaynakları aktif edin

Cihazı kapatın ve ses artırma+ power + home tusu ile stock recoverye modunu alalım

Ses açma ve kapama tuşlarını kullanarak ;apply update from external storege(harici bellekten dosya yükleme) yazan yere power tuşu ile basın

Hafıza kartınızdan rarlı root dosyasını bulun ve yine power tuşu ile seçin

İşlem bitince yine ses açma ve kapama tuşlarını kullanarak en üste .../ gibi yer var geri oluyor power tuşu ile basın

recoveri menüye gelip oradan ; reboot system now(sistemi yeniden başlatma) olan kısma power tuşu ile basın cihazınız rootlu bir şekilde başlasın

BU ARADA KİES ÜZERİNDEN BİZE GÜNCELLEME GELDİ ÖNCE TELİ GÜNCELLE ! bu yazılım(xxlpz) daha iyi ram ve şarjda iyileştirmeler gelmiş root için beklemedeyim ben cihazı güncelledim bekliyorum root çıkmasını kısaca şu an yazılımı güncelle root için benden haber bekleyin

PcQoPaT_GS

Üye
bende hafıza kartı yok telefonun kendi hafızasını kullanarak rootlayamaz mıyım ?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
bende hafıza kartı yok telefonun kendi hafızasını kullanarak rootlayamaz mıyım ?

olabilir hiç denemedim ama ses artırma+ power + home tusu ile stock recoverye modunu aldıktan sonra

apply update from external storege (harici bellekten dosya yükleme) buraya girdiğinde , telin dahili hafızasına attığın root dosyasını buluyorsan yükleye bilirsin sorun olmaz yalnız bu root olayı jelly bean 4.1.2 xxlpz için sen bu sürümü yükledin mi ? EĞER YÜKLÜ DEĞİLSE SAKIN YAPMA!

PcQoPaT_GS

Üye
Yok jelly bean sürümünde sıkıntısı yok. Sadecd dedigin sekilde root dosyasını görmüyor. Baska yontem denemek lazim.

loneely42

loneely42

Üye
arkadaşlar bende videoları oynatırken takılıyor sizlerde de aynı sorun oluyormu. yeniden yukledim hepsini. gene fayda yok.gene takılma var nasıl düzeltebilirim...

hardal00

hardal00

Üye
Evet bende yeni gördüm bendede var O problem

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
arkadaşlar bende videoları oynatırken takılıyor sizlerde de aynı sorun oluyormu. yeniden yukledim hepsini. gene fayda yok.gene takılma var nasıl düzeltebilirim...
...

- - - Eklendi - - -

Evet bende yeni gördüm bendede var O problem

arkadaşlar yıkıcı olmaktan sa biraz yapıcı olsanız nasıl olur ! her şeyi hazır beklemeyin benim videolar ile işim olmadığı için dikkat etmedim ama markette bir dünya video oynatıcılar var biraz olayı kurcalayın işe yarayan mutlaka çıkar diye dşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: sahin_811
sahin_811

sahin_811

Üye
...
arkadaşlar yıkıcı olmaktan sa biraz yapıcı olsanız nasıl olur ! her şeyi hazır beklemeyin benim videolar ile işim olmadığı için dikkat etmedim ama markette bir dünya video oynatıcılar var biraz olayı kurcalayın işe yarayan mutlaka çıkar diye dşünüyorum

kesinlikle katılıyorum hocam. Ayrıca bende xxplz sürümünü kullanıyorum videolarda hiç bir sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor.

loneely42

loneely42

Üye
...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar hepsini denedim diğer proğramlarda da takılıyor
3 arkadaşa daha güncelledik onlarda da aynı sıkıntı var :(
ayrıca yıkıcı değil sizlerde de aynı sorun olup olmadığını sorduk...

- - - Eklendi - - -

kesinlikle katılıyorum hocam. Ayrıca bende xxplz sürümünü kullanıyorum videolarda hiç bir sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor.

hocam ilk başta benimkide takılmıyordu geceleri çalıştığım için video felan izliyorum sonradan yapmaya başladı sende birkaç gün dene sende de aynı sıkıntı olabilir ama ram artıdınız belki olmaya bilir sırf bu yuzden ram artırmaya çalışıyorum sayenizde tşkler

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
hocam şimdi tam olarak sıkıntı nedir internet üzerinden mi izleyemiyorsun yoksa tele attığın bir filimi mi yada çektiğin bir videoyu mu izleyemiyorsun sorunu biraz daha aydınlatır mısın?

hardal00

hardal00

Üye
Valla hocam arkadaş dedi bende youtube girip baktım bende fazla video izleyen biri değilim fakat gerçekten bi tıkanma mevcut...

wohifera

Üye
Bize ne zaman çıkacak ya O.o

2011 yılı amiral gemi modellerine Jelly Bean güncellemesini sunacağını bildiren Samsung, bu noktada ilk olarak Galaxy S II için İspanya’da güncellemeyi kullanıcılara ulaştırdı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan güncelleme halihazırda Avrupa’da yayılma göstermiş değil. Galaxy Note cephesinde ise sessizlik devam ederken, yeni gelen detaylar güncellemenin mart ayında dağıtılacağı yönünde. Güncellemelerin bu denli gecikmesinde ise Exynos işlemcilerde ortaya çıkan açığın sebep olduğu herkesin malumu.
Samsung’un Ukrayna’nın resmi olarak bildirdiği Jelly Bean güncelleme tarihlerinde Galaxy Note için mart ayının hemen başı işaret ediliyor. Galaxy S II için 3 Mart, Galaxy S Advance 18 Şubat ve Galaxy Ace II ise 22 Nisan’da güncellemeden nasiplenecek. Samsung ayrıca Galaxy Tab 7.0 Plus ve Galaxy Tab 8.9 modellerini güncelleme takvimi içerisine dâhil etmiş durumda.
Galaxy S Advance, için ise yaklaşık bir ay önce Rusya’da Jelly Bean güncellemesi başlamış fakat henüz farklı ülkelere yayılmış değil. Telefon, Adroid 2.3 Gingerbread sürümünden direkt Jelly Bean güncellemesi aldı.

ALINTIDIR..

Üst Alt