I9070 advance için jelly bean 4.1.2 yazilim yükleme ve root

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Valla hocam arkadaş dedi bende youtube girip baktım bende fazla video izleyen biri değilim fakat gerçekten bi tıkanma mevcut...

ben şimdi test ettim 3 5 video youtube den izlem 10-15 dk filan hiç bir sorun görmedim gayet güzel internet üzeri de gayet iyi acaba flah player yüklü mü sizde yada olmadı bizim en son yüklediğimiz kernele geçin

hardal00

hardal00

Üye
Flash player yüklü deil bi bakıyım sizin kullandıgınız kernele bende geçeyim

loneely42

loneely42

Üye
hocam şimdi tam olarak sıkıntı nedir internet üzerinden mi izleyemiyorsun yoksa tele attığın bir filimi mi yada çektiğin bir videoyu mu izleyemiyorsun sorunu biraz daha aydınlatır mısın?

hafıza kartın da ve tel hafızana video klipler yadaa çektiğim videolarda da aynı sorun vardı
ama şimdi yeni kerneli yukledim deneme aşamasındayım

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Arkadaşlar i9070 advance 4.1.2 xxlpz ye kies üzerinden bir yazılım güncellemesi daha geldi ben şimdi yapmak istemiyorum bu nedir acaba bir kişi güncelleye bilir mi yoksa 4.2.2 mi bu :)

hardal00

hardal00

Üye
Benim tel kies gorse :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye

bu yazılımı (xxlpz)yüklü ise mutlaka görür hocam biz root ettiğimiz halde görüyor kerneli değiştirdik yine görüyor gncellemelerden bilgi veriyor şimdi sana bir tavsiyede bulunayım sorum sendeki pc sen iyi yüklemişsin o pc ile kies öyle lanet sorunlu bir pogram ki en güzel en sorunsuz çözüm pc deki yazılım home basic lerde çok sorunlu sen en iyisi samsung un sitesinden kies i windows7 ultimedia yada premio yazılım kullanan bir pc ye kur ve pc nin güncellemeleri yüklü olmalı iş yerlerindeki pc ler genelde görür

loneely42

loneely42

Üye
root lu olunca yuklenmiyormu hocam

sahin_811

sahin_811

Üye

Kiesin eski sürümünü kaldır yenisini indirip kur görür hocam yapabiliyorsan yap hocam biz o kadar ayar yaptık boş yere hepsi silinsin istemiyorum geçerli bir güncelleme yoksa geçmeyeceğim

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
root lu olunca yuklenmiyormu hocam
Yükleniyor yüklenmesine de root gidiyor ben rootsuz kullamam cihazı bir de işim gücüm yok o yazılım için root çıkmasını bekleyemem :)

- - - Eklendi - - -

şahin kardeş milletten bize hayır yok galiba :) ben sammobil den baktım bu yeni bir yazılım sakın güncelleme tüm çalışmalar gider ya da biraz bekleyelim root filan çıksın yeni kernel dosyası çıksın öyle güncelleriz bu yazılım bize göre değil:)

• Beğen
Tepkiler: sahin_811
sahin_811

sahin_811

Üye
Yükleniyor yüklenmesine de root gidiyor ben rootsuz kullamam cihazı bir de işim gücüm yok o yazılım için root çıkmasını bekleyemem :)- - - Eklendi - - -şahin kardeş milletten bize hayır yok galiba :) ben sammobil den baktım bu yeni bir yazılım sakın güncelleme tüm çalışmalar gider ya da biraz bekleyelim root filan çıksın yeni kernel dosyası çıksın öyle güncelleriz bu yazılım bize göre değil:)
Aynen kimseden hayır yok hocam :) dün akşam bende baktım gördüm onu sürüm hakkında bir bilgide vermemişler anlamadım ama dediğin gibi root u kerneli felan çıkmadan geçiş yapmayı düşünmüyorum hocam :) ama gerçi bizim root büyük ihtimal bu güncellemedede geçerli olcakda kerneli bilemiyorum hocam

• Beğen
hardal00

hardal00

Üye
The official update Android 4.1.2 Jelly Bean for Galaxy S Advance is now rolling out for users in Russia. The update I9070XXLQ4 brings the stock Jelly Bean 4.1.2 for Galaxy S Advance I9070 users. The firmware update can now be downloaded and installed on supported devices.
Firmware Details:
PDA: I9070XXLQ4
CSC: I9070SERLQ4
Version:
Date: 2013-01-23
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
[h=2]Manually Install I9070 XXLQ4 Galaxy S Advance Jelly Bean Update[/h]Before you begin, please make sure that device drivers are installed on your PC. Also backup all your data before installing any update.
Step 1: Download the firmware: .
Step 2: Extract the zip file to get .tat.md5 file that will be flashed using Odin.
Step 3: Download and unzip the file.
Step 4: Run Odin3_v3.04.exe as administrator to launch the Odin app on your PC.
Step 5: Boot your device in download mode and then connect it to the computer.
Step 6: Click on “Start” button in Odin to kick off the process.
It will take about 10 minutes for update to be installed. When complete, your device will boot up and you will have the stock Android 4.1.2 XXLQ4 for I9070 update installed on your Galaxy S Advance. Enjoy!
BU YAZIDAN ANLAŞILACAGI GİBİ XXLQ4 SÜRÜMÜDE 4.1.2 BENCE YÜKLEMEYE DEGMEZ STRES ALTINA GİREMEM :D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Aynen kimseden hayır yok hocam :) dün akşam bende baktım gördüm onu sürüm hakkında bir bilgide vermemişler anlamadım ama dediğin gibi root u kerneli felan çıkmadan geçiş yapmayı düşünmüyorum hocam :) ama gerçi bizim root büyük ihtimal bu güncellemedede geçerli olcakda kerneli bilemiyorum hocam

evet sürüm kac olduğu belli değil xda android geliştiricilerin sitesinde konu açılmış ve root çıkmış sadece ram için kernel beklemek lazım yada bizim yüklediğimiz kernel bu yazılım için geçerli mi ? Ben biraz olayı araştırayım

• Beğen
Tepkiler: sahin_811
hardal00

hardal00

Üye
birde hocam bunu yüklediginde herhalde kasma azalmıs daha pürüzsüz bi ana ekran felan olmus biraz araştırdımda

• Beğen
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
birde hocam bunu yüklediginde herhalde kasma azalmıs daha pürüzsüz bi ana ekran felan olmus biraz araştırdımda

siz yeni mi yüklemiştiniz xxlpz yazılımını , eğer kernel olayını yapmadıysanız buna geçebilirsiniz

hardal00

hardal00

Üye
siz yeni mi yüklemiştiniz xxlpz yazılımını , eğer kernel olayını yapmadıysanız buna geçebilirsiniz

evet kernel yapmadım root yaptım benım için root pek muhim deil ama youtube olayı ve kasma azalmışsa güzeldir bugun denıyecem ama biraz stres var brick olayından felan korkuyorum :)

- - - Eklendi - - -

hocam sammobiledeki 9070 linkini atabilirmisiniz herhalde üye olmadıgımdam linki vermiyo

- - - Eklendi - - -

indiriyorum şimdi hocam deniyip size bilgi veririm

sahin_811

sahin_811

Üye
evet sürüm kac olduğu belli değil xda android geliştiricilerin sitesinde konu açılmış ve root çıkmış sadece ram için kernel beklemek lazım yada bizim yüklediğimiz kernel bu yazılım için geçerli mi ? Ben biraz olayı araştırayım

biraz bilgi veren olsa ne gibi bi değişiklikler var ona göre bizde geçiş felan düşünürüz hocam 400 MB indirmeye kalksam iki gün sürer net çok yavaş uğraşmak istmeiyorum : )

Hocam ne gibi değişiklilkler var bilgilendirirsen çok sevinirim

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
evet kernel yapmadım root yaptım benım için root pek muhim deil ama youtube olayı ve kasma azalmışsa güzeldir bugun denıyecem ama biraz stres var brick olayından felan korkuyorum :)

- - - Eklendi - - -

hocam sammobiledeki 9070 linkini atabilirmisiniz herhalde üye olmadıgımdam linki vermiyo

- - - Eklendi - - -

hocam kies üzerinden yükle o daha güvenli

hardal00

hardal00

Üye
tamam hocam bi kiesle nasıl güncellenecek bi anlatsan

- - - Eklendi - - -

bide kiesin son sürümünü nerden bulurum

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
tamam hocam bi kiesle nasıl güncellenecek bi anlatsan

- - - Eklendi - - -

bide kiesin son sürümünü nerden bulurum

hiç bir yapmana gerek yok o zaten söylüyor pliniz yüzde 75 in üstü olsun elk kesintisine dikkat edin filan diye usb hata ayıklamayı bilinmeyen kaynakları filan bunları da aktif

• Beğen
Tepkiler: hardal00

Üst Alt