i8910 HD Silinen dosyalar geri getirilebilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djlrex

Üye
    Konu Sahibi
i8910 HD Silinen dosyalar geri getirilebilir mi?
Telefonuma mod atmaya çalıştım olmadı. Normal ev ekranıda gitti. Bende attığım dosyaları geri sildim. Telefon kapandı geri açınca da hard reset attı. Bir sürü foto ve video vardı içinde. Ne yapılabilir?

- - - Eklendi - - -

Digital Media Recovery diye bir proğram buldum. Onunla taratıyorum. Hadi hayırlısı.

hikmet366

hikmet366

Üye
buldumuya

djlrex

Üye
    Konu Sahibi

Tarattım bişey çıkmadı. Bende biçimlendirdim pc den. Bir daha tarattım bu sefer telefonun sistem dosyaları felan geldi ama foto ve videolar gelmedi. :ağlarım: (16 gb lık bölüm olunca tarama 1 saati geçiyor.)

hikmet366

hikmet366

Üye
16gb mı bellek kartı sen çektigin fotoları telın hafızinda tutmuşun galba öle gitmiştir yani bulammassin resim çekme yerine gir ayarlar sonra çekilen fotolar nereye gitsin diye bişe var ona gir hafiza kartını seç fotolar için fatiha sùresini oku i gelir :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
16gb mı bellek kartı sen çektigin fotoları telın hafızinda tutmuşun galba öle gitmiştir yani bulammassin resim çekme yerine gir ayarlar sonra çekilen fotolar nereye gitsin diye bişe var ona gir hafiza kartını seç fotolar için fatiha sùresini oku i gelir :D

:ehe

djlrex

Üye
    Konu Sahibi

Depo hafızadan başka biyer yok ki. Mecbur orada saklıyorum. Normalde sürekli atarım pc ye çektiklerimi. Fakat bunları zaten yeni çekmiştim. Neyse artık. Birkaç farklı proğramla daha deneyim. Olmadı cfw mi kuracam yeniden.

hikmet366

hikmet366

Üye
nası yokla olması lazım belkı tel 16 gb desteklemiyorsa görmez

hikmet366

hikmet366

Üye
sen hafıza kartı kullanıyormusun pekı

hikmet366

hikmet366

Üye
Oo zaman kolay gelsin kesin çözüm yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt