-India- Üye Oğuzhan' Alıntı: İkinci savaş olmadan "birinci" diyemezsin. Örneğin 2. Dünya Savaşı öncesi 1.Dünya Savaşı'nın adı sadece Dünya Savaşı'ydı. Genişletmek için tıkla ... adamlar eğlenme amaçlı bir konu açmış . gerçekten bu ayrıntıya mı takıldın?
Oğuzhan' Alıntı: İkinci savaş olmadan "birinci" diyemezsin. Örneğin 2. Dünya Savaşı öncesi 1.Dünya Savaşı'nın adı sadece Dünya Savaşı'ydı. Genişletmek için tıkla ... adamlar eğlenme amaçlı bir konu açmış . gerçekten bu ayrıntıya mı takıldın?
by-pegasus Üye Konu Sahibi veyseloglu' Alıntı: bu yazıyı görene kadar kendimi işsiz zannediyordum Genişletmek için tıkla ... ulan bi sey yapalim dedik yav hehehe -India-' Alıntı: adamlar eğlenme amaçlı bir konu açmış . gerçekten bu ayrıntıya mı takıldın? Genişletmek için tıkla ... bizdensin aga
veyseloglu' Alıntı: bu yazıyı görene kadar kendimi işsiz zannediyordum Genişletmek için tıkla ... ulan bi sey yapalim dedik yav hehehe -India-' Alıntı: adamlar eğlenme amaçlı bir konu açmış . gerçekten bu ayrıntıya mı takıldın? Genişletmek için tıkla ... bizdensin aga
İhtiyar007 Üye Emre aktaş' Alıntı: zaferi Reyiz Nokia Kazandı Genişletmek için tıkla ... ya ne olacağdı?
by-pegasus Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: ya ne olacağdı? Genişletmek için tıkla ... Hop akilli telegonlar kapisiyi hehe Samsung kazandi
İhtiyar007' Alıntı: ya ne olacağdı? Genişletmek için tıkla ... Hop akilli telegonlar kapisiyi hehe Samsung kazandi
The Shadow Üye Berkkk2375' Alıntı: Okudum zaman kaybı samsunguda galaxy yap yada şey daha mantıklı modeller yerine hepsini marka yap Uygulamaaaaa Genişletmek için tıkla ...
Berkkk2375' Alıntı: Okudum zaman kaybı samsunguda galaxy yap yada şey daha mantıklı modeller yerine hepsini marka yap Uygulamaaaaa Genişletmek için tıkla ...
The Shadow Üye Mr.FSK' Alıntı: Yerlerdeyim ya ulan @The Shadow Genişletmek için tıkla ... Her yerde projelerimiz var
Mr.FSK' Alıntı: Yerlerdeyim ya ulan @The Shadow Genişletmek için tıkla ... Her yerde projelerimiz var
by-pegasus Üye Konu Sahibi The Shadow' Alıntı: Her yerde projelerimiz var Genişletmek için tıkla ... zxdelemi ve the shadow girisimcilik herturlu konu telefon savasi komedi tartisma yapilir itina ile telefonlar kapistirilir
The Shadow' Alıntı: Her yerde projelerimiz var Genişletmek için tıkla ... zxdelemi ve the shadow girisimcilik herturlu konu telefon savasi komedi tartisma yapilir itina ile telefonlar kapistirilir