legolas29
Üye
-
Konu Sahibi
-
Abime soruyorum fark etmez igibisinde bir yanıt alıyorum fakat bana kalırsa i phone çöpÇekirdek , ram vs s4 önde olabilir ama s4 hiçbir şekilde i5 in stabilini geçemez. Stabil olarak i5 tabikide önde fakat işini görüyorsa ne gerek var ki s4 almasına i5 i kullanmaya devam etsin.
Abime soruyorum fark etmez igibisinde bir yanıt alıyorum fakat bana kalırsa i phone çöpçünkü kişiselleştirme yok. Yani hayallerini yapamıyosun mesela widget taşıyamıon anasayfa filan yok vb. yoksa android 1 numara bence ama abimin kararı
doğru ama son çıkan z one ve s4 kamerası daha iyi tartışılamaz bile.Bence iPhone 5 daha iyi. Tasarımı çok güzel, iOS gibi stabil bir işletim sistemine sahip. Birde oyunlarda hiçbir sorun yaşatmıyor. Kamerası da mükemmel çekiyor.
ya ama yinede android in yerini tutamıyor hacıiPhone daha mantıklı, Galaxy S4 alıp 1-2 sene kullanıp satmaya kalkınca çok düşük bir fiyata satıcak ama iPhone öyle değil ki fiyatı düşmüyo meretlerin. Çok iyi fiyata satıp yine güzel bir telefon alabilir...
doğru ama son çıkan z one ve s4 kamerası daha iyi tartışılamaz bile.
- - - Eklendi - - -
ya ama yinede android in yerini tutamıyor hacı
ya ama yinede android in yerini tutamıyor hacı
AHahahhaha
Kardeşim şimdi yalnış anlama ama sanki millete zorla android dedirtçekmişsin gibi bi hava yaydın ortaya. Hani sanki abinin i5 kullanmasını istemiyormuşsun gibi ne biliyim bana öyle geldi
Haklısın.... Ama işte insan seviyor android i özgür hissediyorumBu senin kişisel görüşün bak, iOS gerçekten stabil bi sistem ve düşük donanımda çok rahat çalışabiliyor. Ama kapalı olması kötü. Android yüksek sistemlerde bile donup takılabiliyor falan filan. İyice düşünün yani alacak olan sizsiniz
AHahahhahayopk yahu estağfirullah hacı. Ben sadece i5 yi sevmiyorum yani sadece kişiselleştirme bakımından yoksaa.Bende size danışıyım dedim performans yönünü siz de stabil diiynce artık çok tezatlanmıyorum suan i5 'e
- - - Eklendi - - -
Haklısın.... Ama işte insan seviyor android i özgür hissediyorum
Ios hapishane, android sınırsız özgürlük :-) karar senin :-)
Hapise girip anahtar aramaktansa hiç girmemek daha mantikli :-)
O zaman al android istediğin kadar oynaş sistemle, özgürsün
Bence jbten sonra da android kadar özgür olamıyor ios.Arkadaşlar hapis derken birtek bluetooth yok. Tamam android gibi kişiselleştiremiyoruz ama bu sorunda Jailbreak ile düzeltiliyor. Hem bu devirde Bluetooth kullanan mı kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?