I Phone 5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by uzuntu

Üye
    Konu Sahibi
I Phone 5
S.a
arkadaşlar benim tel İpaq 514 Voice Messenger windows 6.0 islemci var
ben bu Iphone 4 alıcaktım ama araştırdım bazı konularda almayın pişman olursunuz die bir yazı gördüm yazın I phone 5g çıkacakmış birde ıphone 4g de sorun varmış
sizce hemen ı phone 4 mü alayım yokse bi 5 ay bekleyim ı phone 5 mi alayım
yorumlarınızı bekliyorum
tapiki her zaman uygulama olarak IPHONE:off:

pleccc

pleccc

Üye
:D Ne 1 Ayı 1 Seneye Çıkmaz O Telefon

kemal21

kemal21

Üye
İphone 5 i Eylül'de alabilirsin dostum sana tavsiyem de iphone 5 in çıkmasını bekleyip iphone 4 alman yada git ipod touch 4g al hemen simdi ama bır telefona 2000 tl verme alternatifleri araştır iyice

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bu sefer de İphone5' e çamur atarLar , İphone6' yı bekLersiniz ..

bu böyLe 6..7..8 diye sürer gider . kendinizi dinLeyin kimseyi değiL .

bu arada konu taşındı .

by uzuntu

Üye
    Konu Sahibi
İ phone 5 de projesiyon olacakmış yani ışıkla duvara belgeri ve görüntüleri yansıtabiliecekmişiz

atakax

atakax

Üye
İ phone 5 de projesiyon olacakmış yani ışıkla duvara belgeri ve görüntüleri yansıtabiliecekmişiz

ona bakılırsa 4 içinde arka taraftada dokunmatık pad olacak diyorlardı yeni iphone a koyacaklarını sanmıyorum hatta adıda 5 olmıcaktır 3g 3gs gibi tasarımı aynı 4 gibi içi farklı dahada hızlı(çift çekirdekli) yapacaklardır 4g destekliceğini söyleyen var o yuzden 4G olabilir adı diye düşünüyorum bazı söylentilerde sim kart yuvası olmayacağı americadaki bazı telefonlar gibi CDMA ile çalısacağını söylüyor oyuzden türkiyeye gelmeyebilir tabi yinede senin bilceğin bir şey haziranda çıkar yeni cihaz eylülde gelebilir belki gelmeyebilir

eraser2934

Üye
bırak dostum iphone 5 i falan 4 de hiç bi sorun yok walla canavar gibi 5 i beklicem die bu telefondan marum kalma...

bejum3

bejum3

Üye
kardesim iphone 4 de hic bir problem yok. gayet hizli ve iyi calisiyor ben kendim kullaniyorum. kim demisse iyi sallamis. karar yinede senin

izmirligenc

izmirligenc

Üye
iphone 4 te sorun yok 5 e daha coook

Revengeful

Emekli Yönetici
Bence İphone 4 ü al. İphone 5 aşırı pahalı olucak çünkü. İndirime girince alırsın.

by uzuntu

Üye
    Konu Sahibi
ozman ben Iphone 4 alayım sizce nerden alsam daha ucuza alabilirm yardım edermisiniz

kutluay5

kutluay5

Üye
ona bakılırsa 4 içinde arka taraftada dokunmatık pad olacak diyorlardı yeni iphone a koyacaklarını sanmıyorum hatta adıda 5 olmıcaktır 3g 3gs gibi tasarımı aynı 4 gibi içi farklı dahada hızlı(çift çekirdekli) yapacaklardır 4g destekliceğini söyleyen var o yuzden 4G olabilir adı diye düşünüyorum bazı söylentilerde sim kart yuvası olmayacağı americadaki bazı telefonlar gibi CDMA ile çalısacağını söylüyor oyuzden türkiyeye gelmeyebilir tabi yinede senin bilceğin bir şey haziranda çıkar yeni cihaz eylülde gelebilir belki gelmeyebilir
adı iPhone4B olcakmış neden B onu ben de bilmiyorum :) önce iphone4b çıkacak iphone4deki sorunlar olmayacakmış bu telefonda(zaten 4de sorun yok :D) sonra iphone 5 çıkacak ve iphone5de tasarım tamamen değişecekmiş bence iphone 4 ü alacaksanız hemen alın daha ne zaman kullancaksınız ki şimdi almazsanız; 1,5-2 seneye zor çıkar iphone 5

--------------- Ekleme ---------------

ozman ben Iphone 4 alayım sizce nerden alsam daha ucuza alabilirm yardım edermisiniz
ucuzunu falan bırak 200 tl kar etcem diye gidip kilitli telefon alırsın gittigidiyordan yanlışlıkla bi güncelleme yapsan telefonu kullanamazsın alacağın ürün mutlaka GENPA garantili olmalı ya turkcell bayiiden ya da vodafone dan al ama şöyle bişey var vodafone daki iphone4ler simkilitli yani sadece vodafone kart çalıştırıyor turkcelldekiler hepsine açık ama turkcellde de microsim kart sadece faturalı hatlar için var vodafone da ikisi için de var (iphone4ler micro sim kartla çalışıyor normal sim den biraz daha küçük) illa turkcellden faturasız alacam diyosan kartı kestirtmen lazım turkcell faturalıysan zaten sorun yok 8 tlye veriyolar microyu aynı numaraya ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt