pRime.
Üye
ozaman verseydi.ben haticeye değil neticeye bakarım ayrıca 1080p diyelimki açtı nasıl 6 gb lık film atıcaksın 4gb üstü veri almıyor tek seferde ve 4gb dan büyük dosyayı açmıyor iphonelar açıyor selamlar .
biz en azından hiçibir emek sarfetmeden 4g'lık hd filmler izleyebiliyoruz symbianlı cihazımızda.
ios'a bakıyorum, aaa avi ve mkv desteklemiyor, şimdi uygulamasını bulmak da dert olur. dosyaları atmak da ayrı dert tabi. itools gibi ekstra programlar gerekebilir.

bakıyorum symbianlı cihazıma
mkv avi gibi direk torrentten indirdiğim dosyaları çat diye telefonuma atıyorum convert etmeymiş uygulamaymış programmış mis gibi izliyorum filmimi altyazı destekli kendi video oynatıcısında. hatta yetmiyor takıyorum hdmi çıkışından büyük ekrana cihazımı dolby kalitesi ile izliyorum filmlerimi aaa dur bakayım sizde o da yok değil mi? şimdi onun için ekstra aparat alacaksın da bi ton para harcayacaksın da bir de üstüne üstlük kalitenin k'si olmayacak da hatta ve hatta dolby olmayacak değil mi?
yok 4gb'tan büyükmüş yok oynatamıyormuş falan geçeceksin boş muhabbeti kardeşim. symbian kadar rahat film izleyeceği başka bir yazılım yok. hem iphone'un ve bu cihazların ekranına hd film fazla bile. hd film atıp niye boşuna alan kaplayasın ki?
üstelik kim demiş symbian'ın hd açamadığını?
808 4s'inde asla göremeyeceğin kadar yüksek kaliteli videolar çekip oynattığında ağlamayasın sonra.

selamlar.
not: sadece symbianlı cihazlar için konuşuyorum.

iyi iyi, exmor lensi de muhteşem.
birazcık fotoğraf karşılaştırmalarına baktıysan n8'in bile en yakın rakibini nasıl ezdiğini görürsün ama işte iphone'u hayatın pahasına savunma hastalığı olunca inkarların ardı sırası kesilmez. aslında sen de bunu biliyorsun ama kabullenemiyorsun.