Telefon Tavsiyesi ı phone 4s WS nokıa lumbia 900 hangisi daha iyi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
babamsağolsun

babamsağolsun

Üye
    Konu Sahibi
ı phone 4s WS nokıa lumbia 900 hangisi daha iyi
bu iki tlfondan biri türkiye ye gelince almayı düşünüyorum lüten yardımcı olun

futbol123

futbol123

Üye
iphone 4s var zaten :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
tabiki 4s

Symbianize

Symbianize

Üye
İphone 4S Türkiyede mevcut Lumia Fiyat/Performans Bakımından Mükemmel Ama Hangisi İyi Dersen İphone 4S ;)

key43

key43

Üye
Nokia luma 900

franzliszt

franzliszt

Üye
Kesinlikle iphone4s grafik islemcisi inanilmaz sgx543 en yuksek grafik skorunu sunuyor glbencmarkin sitesinden bakilabilir

pRime.

pRime.

Üye
Kesinlikle iphone4s grafik islemcisi inanilmaz sgx543 en yuksek grafik skorunu sunuyor glbencmarkin sitesinden bakilabilir

bcm 2763 daha yüksek skor aldı.
konuya dönecek olursak tabiki iphone 4s

_RYUK_

_RYUK_

Üye
şimdi iphone 4s al nokia lumia900 gelince satıp onu alırsın :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: adı lazım değil
franzliszt

franzliszt

Üye

bcm 2763 daha yüksek skor aldı.
konuya dönecek olursak tabiki iphone 4s
2763 nerde daha yüksek skor aldı gl bencmark 2.1 ile test edip yollayın bende 4s le yollim bakalım, şuan herkes 1.1 ile test ediyor glbencmarkın sitesinde compare başlığının üstünde 1.1 değil 2.1 i seçip test etmeliyiz.hatta olabiliyorsa 2.1 üstü ozaman anlayabiliriz 1.1 testlerin en düşüğü çünkü

----------Eklendi @ 00:32:27 ---------- Yazıldı @ 00:30:47 ----------

ben glbencmark ın sitesinde top 5 de bir nokia göremiyorum ;

Türe

Türe

Üye
2763 nerde daha yüksek skor aldı gl bencmark 2.1 ile test edip yollayın bende 4s le yollim bakalım, şuan herkes 1.1 ile test ediyor glbencmarkın sitesinde compare başlığının üstünde 1.1 değil 2.1 i seçip test etmeliyiz.hatta olabiliyorsa 2.1 üstü ozaman anlayabiliriz 1.1 testlerin en düşüğü çünkü

bir yerde gördüm galaxy nexus 4 s i geçmişti bm testlerinde.

franzliszt

franzliszt

Üye
durum nexus için daha zor zira ekran 1280*720 bu gpu ya daha zorluk doğal olarakda testlerde daha düşük oran getirir ama ! androidde öyle rom lar varki bir bakarsın 2kat daha skor verir bunun birinci örneği galaxys2 dir . galaxys2 farklı romlarla 2 kat daha yüksek skor sunuyor youtubeda mevcut . ama glbencmark standart cihazları ölçüyor.

----------Eklendi @ 00:49:57 ---------- Yazıldı @ 00:46:54 ----------

gördüğünüz gibi. ama farklı romla bu cihaz bambaşka sonuç verir hep böyle oluyor çünkü

pRime.

pRime.

Üye

Bekle bakalım 2.1 sonuçları gelsin ozaman görürüz ne neymiş ön yargıyla yaklaşma herşeye adamlar piyasadaki en güçlü grafik işlemcisini multimedya işlemcisiyle alt etmiş daha ne olsun.

franzliszt

franzliszt

Üye

Bekle bakalım 2.1 sonuçları gelsin ozaman görürüz ne neymiş ön yargıyla yaklaşma herşeye adamlar piyasadaki en güçlü grafik işlemcisini multimedya işlemcisiyle alt etmiş daha ne olsun.
en güçlümü ? atsana 1080pmkv 5gb lık izle bakalım ben iphone4s le izliyorum , o kadar güçlü gpu diyoruz ama ne oyun var ne video yetenekleri ayrıca gl bencmark 2.5 e geçti 1080p testleri yani daha 2.1 veremeyen 701 ki bugün baktım new diye yazmışlar ama acılmıyor görücez nasıl 2.5 test sonucu verecekki yinede bu başlığın altında iphone4s derim on gömlek daha yetenekli bir cihaz .iphone4s e yakın rakipler n9 ve n900 halen , oda linux alt yapısında olmaları ve kernel ile hıza yönelik değişiklikler.

----------Eklendi @ 23:56:11 ---------- Yazıldı @ 23:50:17 ----------

bu arada yüksek çözünürlüklü ekranlar gpu,cpu yu bencmarkda daha fazla yorar yani aynı işlemci donanım gücüne sahip iki cihazın ekran çözünürlükleri farklı olsun hemen performanslarda farklı olur , çözünürlük yükseldikçe skor düşer , çözünürlük düşükse skor yükselir örnek samsung galaxys nexus 1gb ram,1280*720 ekran çözünürlüğü işlemcide 1.2 çift çekirdek skora bakın
bu yüzden 701 in ekran çözünürlüğü ile skoru yanıltmasın bu yüzden diyorum 2.1 testini görebilecekmiyiz hatta 2.5 uğu iphone4s yaklaşık 2.67 kat daha büyük ekranıyla ne skor veriyor bunu bilelim.

61semih

61semih

Üye
ip4s acıkara

Türe

Türe

Üye
durum nexus için daha zor zira ekran 1280*720 bu gpu ya daha zorluk doğal olarakda testlerde daha düşük oran getirir ama ! androidde öyle rom lar varki bir bakarsın 2kat daha skor verir bunun birinci örneği galaxys2 dir . galaxys2 farklı romlarla 2 kat daha yüksek skor sunuyor youtubeda mevcut . ama glbencmark standart cihazları ölçüyor.

----------Eklendi @ 00:49:57 ---------- Yazıldı @ 00:46:54 ----------

gördüğünüz gibi. ama farklı romla bu cihaz bambaşka sonuç verir hep böyle oluyor çünkü

resmi ve güvenilir bir site(gerçekten adını hatırlayamıyorum) ve custom rom değildi eminim buna.

pRime.

pRime.

Üye
en güçlümü ? atsana 1080pmkv 5gb lık izle bakalım ben iphone4s le izliyorum , o kadar güçlü gpu diyoruz

Dalga mı geçiyorsun? Multimedya gpu'su bu, yazılım müsade ettiği sürece bcm2763 bırak 5gb'ı 1080p 10gb bile açar.

franzliszt

franzliszt

Üye

Dalga mı geçiyorsun? Multimedya gpu'su bu, yazılım müsade ettiği sürece bcm2763 bırak 5gb'ı 1080p 10gb bile açar.
Acar demek kolay hersey dile kolay, acsin gorelim 701 modelinde var dene bakalim aciyormu ,bir kere neden acamaz sistemler fat 4gb ustu atamiyorsunki, ama. İphone serisi fat degil istersen 13gb lik film at izle tv ne aktar .sen bana yazilim musade ediyormu onu soyle , etmiyorsa kim ne yapsin ?

----------Eklendi @ 11:57:25 ---------- Yazıldı @ 11:55:40 ----------

resmi ve güvenilir bir site(gerçekten adını hatırlayamıyorum) ve custom rom değildi eminim buna.
Galaxy nexus super cihaz bence , rom lari takip et cihazini mukemmel yapabilirsin gerci 4.0 o hali bile cok hizlidir .

----------Eklendi @ 11:58:58 ---------- Yazıldı @ 11:57:25 ----------

Ben senn yerinde olsam 720pmkv leri indiririm atarim nexusa tam ekranina gore :)

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
bende n8 var lumia gelince hmen alcam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt