Telefon Tavsiyesi ı phone 4s WS nokıa lumbia 900 hangisi daha iyi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkoc777

Üye
ı phone 4s tABİKİDE tartışmasız

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
simdi iphone 4s i bu kadar goklere cikaran arkadaslari ben anlamiyorum. Tamam g uzel cihaz ona lafim yok ama ellerine bir lumia 800 almislarmi (dikkatinizi cekerim lumia 900 demiyorum) wp.7/5 isletim sistemi kullanan cihazlar gercekten cok stabil ve hizli . Kendim su anda n8 kullaniyorum ve lumia 900 un Türkiye ye girmesini bekliyorum;) youtue da iki sistemin (ios vs. Wp.) karsilastirmalarina bakildiginda gercekten w.phone sisteminin ne kadar basarili bir sistem oldugunu gorebilirsiniz ;) wp. ve ios internet tarayici testlerinde ise wp. lu cihazlarin daha basarili oldugunu gorebilirsiniz ;)

• Beğen
Tepkiler: babamsağolsun
MoonLife01

MoonLife01

Üye
Lumia Iphone nın yanına bıle yaklaşamaz

Marchegiani

Marchegiani

Üye
iPhone 4S tabii ki, Nokia'ya bulaşılmaz iPhone'nin yanında..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Benim için iPhone daha ideal. Oyun benim için önemli çünkü. Ama Lumia 900 de fena değil, hatta oyun hariç harika :) Oyun da zamanla gelir. :oke:

franzliszt

franzliszt

Üye
4s kullanmayan tadını bilmez cihazın o yüzden kullanıcıları gök yüzünüe çıkarıyor kullanıcıları. daha geçen max payne oyunu geldi 1.2 gb windowsdan kime ne windowsa çıksa bile lumia nın gpu su cpu su donanım olarak iphone4s den düşük yine bir iphone4s gibi kalite sunamıcak.

aleranol

aleranol

Üye
Arkadaşım oyun hariç herşeyiçin lumia yani burada saçma sapan iphone demeye gerek yok hani. Zaten oyunda az uz değil hani zevkli oyunlarda var. Ama wp de oyun 2.planda kalır o kadar süper özelliklere nazaran.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Karşılaştırma videolarını izle.. Ayrıca 701 1080p açmıyor diyen arkadaş işletim sisteminin buna izin vermediği için açmadığını bilmiyor demek ki.

franzliszt

franzliszt

Üye
Karşılaştırma videolarını izle.. Ayrıca 701 1080p açmıyor diyen arkadaş işletim sisteminin buna izin vermediği için açmadığını bilmiyor demek ki.
ozaman verseydi.ben haticeye değil neticeye bakarım ayrıca 1080p diyelimki açtı nasıl 6 gb lık film atıcaksın 4gb üstü veri almıyor tek seferde ve 4gb dan büyük dosyayı açmıyor iphonelar açıyor selamlar .

---------- Eklendi @ 11:58:20 ---------- Yazıldı @ 11:54:55 ----------

Arkadaşım oyun hariç herşeyiçin lumia yani burada saçma sapan iphone demeye gerek yok hani. Zaten oyunda az uz değil hani zevkli oyunlarda var. Ama wp de oyun 2.planda kalır o kadar süper özelliklere nazaran.
neresi saçma sapan ? ekranmı daha iyi cpu mu daha iyi gpu mu daha iyi ? kameramı daha iyi ? elle tutulur özellik yok lumiada neyden bahsediyorsunuz ? iphone oyun haricde rahat bir 4,5 gömlek daha iyi bir cihaz.bunu görmek için pro kullanıcı olmayada gerek yok.

Türe

Türe

Üye

Alakasi yok |-) multimedyada da internet performansida da oyun ve uygulama konusunda da destek ve yazilim konusunda da daha iyi iphone 4s . Lumia 900 sadece iyi bir iPhone 4s ALTERNATİFi olabilir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İphone kötü dedik mi? Ben de tam bi ios hayranıyımdır herkes de bilir.. Ama telefon bana güven vermiyor sıksam kırılıcak gibi ben telefonda sağlamlığada önem veririm.. Ve ekran olarak lumia900 iphone4s den çok daha iyi.. Kimse burda iphone kötülemiyor fanatikliğe şirket ceosu gibi sertleşmeye gerek yok.. Herkes kendi görüşünü belirtmekte özgür adam bana iphone güzel derse sen bilmiyosun şu bu diyemezsin demek ki onun ihtiyaçlarını o karşılıyordur ki güzeldir.. Süleyman s2 kullanıyor ben 701 wp forumunda çok da güzel muhabbet ediyoruz benim galaxy s den çektiğimi bi ben bilirim ama bigün de Süleyman a senin s2 in şöle kötü böle bilmem ne demedim adam çok memnun bende kendi cihazımdan memnunum herkes kendi ihtiyaçları doğrultusunda cihaz alır ve yorumlar saygısızca yorumumu cevaplıyıcaksan hiç cevaplama!

klongs

klongs

Üye
İphone kötü dedik mi? Ben de tam bi ios hayranıyımdır herkes de bilir.. Ama telefon bana güven vermiyor sıksam kırılıcak gibi ben telefonda sağlamlığada önem veririm.. Ve ekran olarak lumia900 iphone4s den çok daha iyi.. Kimse burda iphone kötülemiyor fanatikliğe şirket ceosu gibi sertleşmeye gerek yok.. Herkes kendi görüşünü belirtmekte özgür adam bana iphone güzel derse sen bilmiyosun şu bu diyemezsin demek ki onun ihtiyaçlarını o karşılıyordur ki güzeldir.. Süleyman s2 kullanıyor ben 701 wp forumunda çok da güzel muhabbet ediyoruz benim galaxy s den çektiğimi bi ben bilirim ama bigün de Süleyman a senin s2 in şöle kötü böle bilmem ne demedim adam çok memnun bende kendi cihazımdan memnunum herkes kendi ihtiyaçları doğrultusunda cihaz alır ve yorumlar saygısızca yorumumu cevaplıyıcaksan hiç cevaplama!

suleyman iphone 4 kullaniyor

franzliszt

franzliszt

Üye

ozaman bilip bilmeden yorum yapmayacağız sana güven vermiyor olabilir çünkü bu cihaz bir telefon teknolojik cihaz yere atılıp test edebileceğin bir cihaz değil bardak laptop da bunlara örnek bu konuda konuşacaksak bu bir saçmalık bence bunun testleri bile saçma fikir yürütenlerde saçma.o lumia nın ekranı sana göre iyi bize göre değil çünkü gerek inç başına düşen pixel olsun hem daha yüksek hemde daha yüksek çözünürlüklü iphone4s . zaten ben kimsenin görüşüne karışmıyorum ama cevap veremeyip egosuna sinirlenenleri görüyorum çünkü bu konunun tek bir cevabı var bu kişiden kişiede değişemez bazı kıstaslar var çünkü ;
ekran
cpu
gpu
hız
sistem
destek
program havuzu
oyun havuzu
bluetooth 4.0
4gb üstü destekleyen 1080p açan )istersen 15 gb lık bile atabilirsin ben izliyorum programıyla birlikte veririm isteyene)
siri
çeşitli program havuzları ekleyebilme jailbreakle tamamen kişiselleştirebilme
bilmem anlatabildim , yok ben böyle memnunum yok arkadaş öyle memnun olayı değil bu başlık belli cevap belli teknoloji ortada. kırdım üzdüysem affola.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
ozaman bilip bilmeden yorum yapmayacağız sana güven vermiyor olabilir çünkü bu cihaz bir telefon teknolojik cihaz yere atılıp test edebileceğin bir cihaz değil bardak laptop da bunlara örnek bu konuda konuşacaksak bu bir saçmalık bence bunun testleri bile saçma fikir yürütenlerde saçma.o lumia nın ekranı sana göre iyi bize göre değil çünkü gerek inç başına düşen pixel olsun hem daha yüksek hemde daha yüksek çözünürlüklü iphone4s . zaten ben kimsenin görüşüne karışmıyorum ama cevap veremeyip egosuna sinirlenenleri görüyorum çünkü bu konunun tek bir cevabı var bu kişiden kişiede değişemez bazı kıstaslar var çünkü ;
ekran
cpu
gpu
hız
sistem
destek
program havuzu
oyun havuzu
bluetooth 4.0
4gb üstü destekleyen 1080p açan )istersen 15 gb lık bile atabilirsin ben izliyorum programıyla birlikte veririm isteyene)
siri
çeşitli program havuzları ekleyebilme jailbreakle tamamen kişiselleştirebilme
bilmem anlatabildim , yok ben böyle memnunum yok arkadaş öyle memnun olayı değil bu başlık belli cevap belli teknoloji ortada. kırdım üzdüysem affola.

kardesim bir seyi merak ettim. Simdi iphone a film attigin zaman program direk telefona gore cevirmiyormu? Direk internetten ornek olarak .mkv uzantili 1080 picsel bir film indirsen telefona acarmi? Bu arada iphone da siri wp. da ise tell mee programlari ayni isi gorur;)

franzliszt

franzliszt

Üye
kardesim bir seyi merak ettim. Simdi iphone a film attigin zaman program direk telefona gore cevirmiyormu? Direk internetten ornek olarak .mkv uzantili 1080 picsel bir film indirsen telefona acarmi? Bu arada iphone da siri wp. da ise tell mee programlari ayni isi gorur;)
direk açıyor kardeşim ec playeri yüklüyorsun bir dosya açıcı ile açtığında sana soruyor hangi oynatıcı ile açsın sende ec playeri seçiyorsun bukadar basit istersen 25 gb lık yükle buyur denetim cihaz varsa. ne güzel diğer yazdıklarımada cevabın varsa beklerim özellikle gpu cpu kısımları ilgi çekici bak ;)

Türe

Türe

Üye
Tarayici konusunda kafa kafayalar cok ucurum yok aralarinda . Uygulama konusunda app store kat kat daha iyi olsa da marketplace'e de her gun 100-200 arasi uygulama dahil ediliyor ve hizla gelisiyor . Gunluk kullanimdaki hizlari da hemen hemen ayni basit sistem ikisi de kullanimi da basit . Multimedya konusunda cok bir bilgim yok fazla imcelemedim ama imkanim olsaydi iPhone 4s alirdim ikisi de guzel cihaz karar senin ;)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
direk açıyor kardeşim ec playeri yüklüyorsun bir dosya açıcı ile açtığında sana soruyor hangi oynatıcı ile açsın sende ec playeri seçiyorsun bukadar basit istersen 25 gb lık yükle buyur denetim cihaz varsa. ne güzel diğer yazdıklarımada cevabın varsa beklerim özellikle gpu cpu kısımları ilgi çekici bak ;)

cevap icin saol kardesim.;) peki orjinal versionda mi yoksa jailbreak li versiondami direk telefona indirip seyredebiliyoruz!

franzliszt

franzliszt

Üye
orjinal versiyon, 2 dolarlık iki program satın alıyorsun bu kadar. asıl önemli olan oynatıcın birebir bluray oynatan tam gpu kullanan ec player kullanman gerekiyor şuan tüm format destekli 1080p tüm videolar4gb üstü altı farketmeyecek şekilde her türlü.

---------- Eklendi @ 00:52:47 ---------- Yazıldı @ 00:50:53 ----------

buffer mode var zaten iphone 4s i 4s yapan gpu ve çift işlemci sayesinde yapıyor bunu ve tam retinaya oturtuyor sanal olarakda değil pixeli pixeline şuan en popüler oynatıcılardan ama iyi kullanıcılar araştırıp biliyor bilmeyen av player kullanır

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
orjinal versiyon, 2 dolarlık iki program satın alıyorsun bu kadar. asıl önemli olan oynatıcın birebir bluray oynatan tam gpu kullanan ec player kullanman gerekiyor şuan tüm format destekli 1080p tüm videolar4gb üstü altı farketmeyecek şekilde her türlü.

---------- Eklendi @ 00:52:47 ---------- Yazıldı @ 00:50:53 ----------

buffer mode var zaten iphone 4s i 4s yapan gpu ve çift işlemci sayesinde yapıyor bunu ve tam retinaya oturtuyor sanal olarakda değil pixeli pixeline şuan en popüler oynatıcılardan ama iyi kullanıcılar araştırıp biliyor bilmeyen av player kullanır
iyiymis ;) ekrani en az 4 inc olsa kesinlikle alacagim cihaz:)

Türe

Türe

Üye
Vlc player da var film veya video atacaksan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt