i phone 4 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bleedingme5361

Üye
    Konu Sahibi
i phone 4 yardım
arkadaşlar herekse selamlar

ben bir haftadır ciddi anlamda i phone 4 almayı düşünüyorum peşin fiyata 2000 tl ile buldum fakat treddütlerim var bu akdar para yatıracağım bişeyden sonra pişmanlık duymak isteymiyorum... bilen arkadaşlardan yardım istiyorum
bu telefon için hala soldan tut çekmiyor sağdan tut çekiyor diyenler var... i phone 5 çıakcak o zaman bu ucuzlar veya onu alırsın gibi tavsiyeler duyuyorum...
bu telefonu alıp kullanana veya telefon hakkında bilgisi olan arkadaşlardan artı ve eksi özellikelr olarak olumlu ve olumsuz eleştirileri beklemekteyim şimdidden herekse teşekkürler....

Ozan

Ozan

Admin
Çevrendeki tavsiyeyi yapanlarda iphone 4 yoktur o yüzden böyle saçma tavsiyeler söyleniyor açıkca söylemek gerekirse. Telefonun normal şartlarda hiçbir sorunu yok ve alınması için endise edilecek birşey yok. Her telefonunun anteninin oldugu yerden tutar da kapatırsanız çekim gücü azalır, iphone 4 de de bu sağ elinde telefon kullananlar için sorun teşkil etmiyor çünkü avuç içinde kalan kısım telefonun anteninin olmadıgı kısım. Sol elinizle de kullanıyorsanız, avuç içine fazla kapamayacaksınız ki zaten telefonunun tam çektigi yerde istediginiz kadar kapatın istediginiz sekilde tutun telefon çekmemezlik yapmaz ..

Onun dışında iphone 5 in rahat 2 senesi var :) 2 sene beklemek istersen senin bileceğin iş. Daha Beyaz iPhone 4 çıkmadı ...

abenturk

Üye
apple her sene yeni bir iphone çıkartıyor haziran gibi amerikada çıkması bekleniyor yeni modelin tr ye gelemside 2 ay sonra oluyor iphone4 ciddi anlamda çekim sorunu yaratıyor bunu tüm dünya biliyor zaten apple da bunu kabul ediyor zaten beklemenizi tavsiye ederim şahsen ben 1650 tl verip 24 eylülde turkcell den aldım herşey çok iyi ama çekim konusunda ciddi problemler yaşıyorum

V/RS

V/RS

Üye
Çevrendeki tavsiyeyi yapanlarda iphone 4 yoktur o yüzden böyle saçma tavsiyeler söyleniyor açıkca söylemek gerekirse. Telefonun normal şartlarda hiçbir sorunu yok ve alınması için endise edilecek birşey yok. Her telefonunun anteninin oldugu yerden tutar da kapatırsanız çekim gücü azalır, iphone 4 de de bu sağ elinde telefon kullananlar için sorun teşkil etmiyor çünkü avuç içinde kalan kısım telefonun anteninin olmadıgı kısım. Sol elinizle de kullanıyorsanız, avuç içine fazla kapamayacaksınız ki zaten telefonunun tam çektigi yerde istediginiz kadar kapatın istediginiz sekilde tutun telefon çekmemezlik yapmaz ..

Onun dışında iphone 5 in rahat 2 senesi var :) 2 sene beklemek istersen senin bileceğin iş. Daha Beyaz iPhone 4 çıkmadı ...
Valla o tavsiyeyi bende yapıyorum bnm patronumda iphone 4 var her hafta reset atar dondu diye sol elde gerçekten çekmiyor konuşmanın yarısında pat kapanıyor vs vs bekle derim ben ;)

bleedingme5361

Üye
    Konu Sahibi
geri çekti apple o sol elden çekmeyenleri ve şimdi dzeltti artık o sorun yok deniyor böyle bişe var mı ?

_Faruk

Üye
kardeş bana kalırsa da yaz sonunu bekle engeç büyük ihtimalle temmuz gibi iphone 5 çıkar o zmn istrsen 5 i alrsın istersen şmdikini yaklaşık yarı fiyatına 4 ü

bleedingme5361

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bana kalırsa da yaz sonunu bekle engeç büyük ihtimalle temmuz gibi iphone 5 çıkar o zmn istrsen 5 i alrsın istersen şmdikini yaklaşık yarı fiyatına 4 ü

hayır sıkıntı çıkmıyacağını bilsem iki katını şimdiden vericem çıkardım gözden artık yaz sonuna kadar beklememye değer benim için o para ama dediğim gibi sıkıntıalrdan kafamı arındırmam gerek . . . sanırım almadan da anlıyamayağım bunu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...