Huawei'den Nokia açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Huawei'den Nokia açıklaması
Huawei'nin P6 tanıtımında ortaya atılan iddialar dogrultusunda firmanın Nokia'yı satın alacagı ve bu satın almanın Windows Phone işletim sistemini bitirebilecegi haberleri Türkiye'deki teknoloji sitelerinde de yayınlanmıştı. Fakat bu haber daha onceki benzer haberler gibi yine yalan çıktı ve Huawei bu haberleri yayınladıgı basın bülteniyle yalanladı.

İşte o basın bülteni;

“Huawei, Nokia’yı satın alma planı olmadığını açıkça ifade etmektedir. Tüm dünyadaki tüketicilerimize en iyi ürünleri ve deneyimleri sağlamak için ürün inovasyonu yapmak olan iş stratejimiz, hedeflerimizin paralelinde, aynı şekilde devam etmektedir. Dün lansmanı yapılan dünyanın en ince telefonu Huawei Ascend P6 da bizim için bir başka kilometre taşı niteliğindedir.”

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw

Türe

Türe

Üye
Çok güzel olur aslında. Huawei'nin ucuzluğu + Nokia'nın malzemesi :eller:

rapman

rapman

Üye
Hahaha son zamanlarda hiçbir habere böylesine gülmemiştim. Huawei Nokia'yı satın alacakmış :D :D

MaxipmaN

Üye
komediye bak

mustafa

mustafa

Üye
Samsung falan deseniz anlarım da bu da uçuk bir haber olmuş :)

partyhard

Üye
yalnız huawei çin hükümetinin desteklediği nokiadan daha ensesi kalın bi şirket

PriZm

PriZm

Üye
Komik olan ne ben onu anlamadım?

enterneoll

enterneoll

Üye
bu haberlerdeki amaç nokia batıyor demek ama DAHA batmadı. bu markanın gücünün nokia'ya yeticeğini sanmıyorum zaten

PriZm

PriZm

Üye
bu haberlerdeki amaç nokia batıyor demek ama DAHA batmadı. bu markanın gücünün nokia'ya yeticeğini sanmıyorum zaten
Huawei hiç de zayıf bir şirket değil.Gücünü devletinden alıyor ki Nokia'dan çok daha güçlü bir firma.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
Türe

Türe

Üye
Ekonomik olarak Nokia'dan daha güçlü. Yani gülünecek bir durum yok.

MrExpert

MrExpert

Üye
Huawei i küçümseyenler var Önce bi araştırın nasıl bir firma Huawei Turkcell in türkiyedeki alt yapısını yapan firmadır neredeyse samsung kadar büyük bir firmadır ama mobil cihaz değilde bu cihazların parçalarını ve daha birçok ürünü üreten bir firmadır.

enterneoll

enterneoll

Üye

Huawei hiç de zayıf bir şirket değil.Gücünü devletinden alıyor ki Nokia'dan çok daha güçlü bir firma.
kesinlikle küçümsemiyorum gücünü biliyorum fakat sanırım o kadarda güçlü değildir ve alsa bile kendini batırır çünkü şu anda birçok kişi nokia'ya battı gözüyle batıyor ama huawai çinde çok güçlü bir şirket olduğunu biliyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Bu aynı kaset çıkaracak şarkıcının sağa sola sataşması gibi olmuş :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
oncelikle kucumsediginiz firma huawei dunyanin en buyuk network şirketlerinden birisi. Cep telefonu operasyonu o şirketin icinde devede kulak. Ayrica Nokia'ya gelince;Nokia batmadı hic bir güç de batıramaz. Çünkü Nokia Avrupa'da sadece bir cep telefonu şirketi degildir. Siyasi ve ideolojik bir semboldür aynı zamanda. Ayrıca ortagı bulundugu Siemens-Nokia Network şirketinde de Siemens'in hisselerini devralmak icin goruşmeler borsaya bildirildi. Siemens-Nokia Network bu yıl dunyadaki 4G altyapisinin %55'inin ihalesini almiş durumda.

fk555897

fk555897

Üye
Nokia Android'e geçse çok güzel olur.

messevim

messevim

Üye
başlığı okuyunca zaten asparagas haber olduğu belLı oluyor.

fingerback5

fingerback5

Üye
Android kendini en hizli gelistiren isletim sistemi.Ayrıca sistemi cogu firma kullaniyor kafasi esen destegi keser diye bi durum yok yani.

Takipçi Satın Al

Üst Alt