Huawei X5 İdeos Alıcam Ama Biraz Tereddüt Var İçimde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[V]YaKa

Üye
Telefon kullanıcısı olarak yazıyorum arkdaş haklı biz ne üretiyoruzki çine laf atıyoruz arkadaş telefonda hiçbir sorun yok kamerasıda gayet iyi bence ne istiyosunuz fotoğraf makinesimi daha açmadığı videoda görmedim hiçbir sorun yok gönül rahatlığıyla alabilirsin sorun yok hic

nalcam22

nalcam22

Üye
ya arkadaşlar nokı da çin malı ve daha birsürü marka var çin malı olan

coacoa

Üye
herkes hazır cevap işte maksat yorum olsun kullanmayan neden yorum yaparki anlamam nokianın kac paralık telefonlarını kullandım bunun yanından bile geçemezler emin olun saygılar

halit255

halit255

Üye
ben bu telefonu bir buçuk aydır kullanıyorum süper telefon. kamerası kötü felanda değil gündüz mükemmel video çekiyor ayriyetten kamerasında flaş da var gayetde hızlı telefon hiç kuşkunuz olmasın huawei zaten büyük bir marka nasıl duymadınız anlamadım bir çoğunuzun evinde modem markaları Allah bilir huaweidir

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
ben bu telefonu bir buçuk aydır kullanıyorum süper telefon. kamerası kötü felanda değil gündüz mükemmel video çekiyor ayriyetten kamerasında flaş da var gayetde hızlı telefon hiç kuşkunuz olmasın huawei zaten büyük bir marka nasıl duymadınız anlamadım bir çoğunuzun evinde modem markaları Allah bilir huaweidir

Modem ve telefon ikisi farklı kulvar.Ford,fiat falan da iyi araba yapar telefon isine atılsalar telefonlarını anlatırken arabalarını mı katıcaz isin içine ki modemlerinin kalitesinden ben sahsım olarak memnun degilim.

coacoa

Üye
Modem ve telefon ikisi farklı kulvar.Ford,fiat falan da iyi araba yapar telefon isine atılsalar telefonlarını anlatırken arabalarını mı katıcaz isin içine ki modemlerinin kalitesinden ben sahsım olarak memnun degilim.
ee sonuc olarak kullanıcı yorumlarına bakarsak tek kötü kelime yok senin gibi kullanmayan arkadaşlar karalama kampanyası düzenliyo şimdi bu kullananlar yalanmı atıyo yoksa siz elinize hic almadan doğrumu sölüyosunuz

Kǔr Şâd

Üye
Telefonu bende almayı düşünüyorum. Flash desteği ve çözünürlük olayı çok hoş. Kamerası biraz kötü diyebiliriz.

baranselona

baranselona

Üye
Telefonu bende almayı düşünüyorum. Flash desteği ve çözünürlük olayı çok hoş. Kamerası biraz kötü diyebiliriz.

doğru tercih yapmış olursunuz ekranı gerçekten çok kaliteli yazılar vb.. çok net zaten pixel yoğunluğu olarak sınıfında rakibi yok ekranı daha küçük olan c6-01-gio nun falan yoğunluklarından daha iyi... kamera olarakta cep telefonu fotoğrafçılığı bölümünde son 2 sayfada paylaştığım fotoğraflar var kamerası yeterli seviyede zaten

halit255

halit255

Üye
modem telefon elektronik urunudur cok yanlis dusunuyorsun tıpkı samsungun monitor dvd-r lcd tv urettigi gibi ayrica ford telefon ornegi cok sacmaydi

kloı123

kloı123

Üye
beyler size en açık yorumu yapayım 5800 suanki fiyatı 512 tl yanılıyor olabilirim en son baktıgımda oyleydi 5800 ile x5 i karsılastırın ve sonra fiyata bakın ayrıca alın kullanın 5800da kullanın sonra çin malı deyin daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt